Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sym

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talpa alatt megreccsent az elhullajtott Cini Minis, megállt egy pillanatra, majd lassan továbbosont a félhomályos motelfolyosó felpúposodott padlószőnyegén. A dohányzóasztalokon megsárgult Bibliák hevertek szétszórva, mint a találomra, rossz helyre bedobott reklámanyagok, sehol egy…..
Néhány album, ami júniusban benne ragadt a lejátszónkban. Némelyik hosszabb, némelyik rövidebb ideig - ezeket sikerült megkedvelni a nagy katyvaszból... Kattints, és döntsd el, neked melyik jön be! The Drums – The Drums - 2010 Holy Fuck - Latin - 2010 Kele – The Boxer -…..
Kozma Sanyi Legendárium Gomez 2010.03.29 13:55:00
Tibi az ölnyi szentelt vizes medence szélén állt patetikusan, Sanyi állhatatosan várta a kinyilatkoztatást. Kopott szárnyú angyal, poros, kitárt szívű, üres tekintetű Jézus meredt rájuk a félhomályból. A templom csendje megfeszülve várta a visszhangot, és Tibi nem is maradt…..
Sanyi akkor öltözött fel először rendesen: acélbetétes bakancs vörös cipőfűzővel, fémcsatokkal szegélyezett bőrnadrág, szakadt Dead Kennedys-póló, randomra nullázott lila haj, biztosítótűk, láncok, kitűzők, ilyesmi. Mit sem sejtve indult el Dévaványa egyenutcáin, de…..
sym 2009.12.10 01:55:32
@magyar-magyar szótár: Ó, hogy kapjáajándékot a Smukundortú a vacsoracsatába-ja!

na, ez kemény átok.
Persze, már a csekkolás se volt sima. Ahogy a pultnál ülő, zavaróan magabiztos faszi a jegyfoglalás ingatagnak látszó tényét firtatta, Sanyiban egyre acélosodott a terv, hogy nem csak egy unicumot iszik meg a reptér zsebmetsző büféjében. Amikor a szegecses övet levetették vele,…..
Sanyi kimerülten huppant a fagyos ülőkére, a szobából egy reménykeltő Death in Vegas-szám áradt szét a lakásban. A budilámpa fénye tavaszi napsugárként szűrődött át lehunyt szemhéjain – csak megálmodott tisztások vadvirágaira mosolyog így a Nap. Béke. Sanyi ellazulva és…..
 Lévén itt az olimpia, ami az emberi teljesítmény, a békés versengés és újabban a brutális arc nélküli diktatúrák ünneplése, azt hiszem eljött az ideje hogy górcső alá vegyük az Illetékes egyik legfontosabb munkáját: magunkat. Az úr munkája, mint a legtöbb esetben…..
Subba Aggyá péézt! 2007.06.14 15:33:00
A művészettörténet kevés olyan műalkotást ismer, amelyekben a tartalom és a forma nem csak egységbe forr, hanem egyúttal tökéletes lenyomatát adja egy kornak, valamint egy komplett nemzet lelkivilágát is képes tökéletesen megragadni.Az Akela együttes 1995-ös, Fekete Bárány…..
sym 2007.06.14 20:45:25
Soha nem gondoltuk volna amikor először írtunk valami kapcsolati hálót építő marháról, hogy ez lesz a Subba legnépszerűbb rovata. Itt a heti adag, van benne minden, jó mulatság az egész családnak.- Túlszedett szemöldök és a delfinek. - Valószínűleg még sosem hallottál…..
Subba Kínzó kérdés 2007.02.13 12:57:00
Vannak olyan helyzetek amikor az ember olvasni AKAR valamit. Például a wc-n ülve jobbhíján az illatosító dobozát, vagy BKV-n utazva az utazási feltételeket. Így akadhatott lebowski olvasónk az alábbi megfejthetetlen adatra. MIÉRT PONT FACSEMETE, ÉS MIÉRT NEM LEHET EGY KÖTEGNÉL…..
sym 2007.02.13 14:56:19
ismerős történet ez a facsemetés:
nol.hu/framed/8022/
"Az eddigi verziókon az angol meg a német nyelvű szöveg úgy végződött, hogy Kellemes utazást kívánunk, angolul meg németül tehát, a magyar szöveg viszont úgy, hogy Az utazásból kizárható az a személy , aki egynél több köteg becsomagolt facsemetét kísérel meg szállítani. Az új verzióban pedig, merthogy az a lényeg, hogy átalakították, egy utazási jókívánságot magyarul is belesuvasztottak a BKV-címerbe, ami alighanem új fejezetet nyit a magyarországi tömegközlekedés történetében."