Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dl

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balaton Blog A titkos hely 2011.08.17 11:44:00
A titkos helyet bárki felfedezheti, aki arra jár autóval. Alig 10 méter a főúttól, és máris vonzani kezd. Aki ott jár egyszer, az az egyik legfontosabb Balaton-élményét kapja ajándékba.No, ha már leszúrtak bennünket a múltkor, hogy felfedtük a hévízi kifolyó titkát, és…..
dl 2011.08.17 20:58:02
@Pierre Ironman: Szép, érzelmes hozzászólás! Pont ideillik! Köszönjük!
Helyi idő szerint vasárnap reggel, a spanyolországi Costa del Sol régió egyik luxusszállodájának szobájában holtan találták Gary Moore gitárost. A halálhírt Adam Parsons, a Thin Lizzy menedzsere erősítette meg a BBC-nek. Egyelőre nem tudni mi okozta az 58 éves legendás zenész…..
Appleblog Feltörték az iOS 4.2-t 2010.11.24 15:15:00
A hackereknek sincs könnyű dolguk manapság, egyre hidegebb van, megy fel a benzinár, és mindenki azt várja, hogy egy nap alatt törjenek minden Apple-cuccot ingyen. A dev-teamen nem múlik, ők már tegnap kidobták a jailbreaket (Redsn0w) a 4.2.1-es firmware-hez. Mielőtt megkérdeznénk,…..
dl 2010.11.25 18:08:52
@Le lummox ultime: csak azt tudnám, hogy Te minek írtál be ide bármit is?? Valaki aki nem is szereti, nem is használja, nem is vágyik rá, miért fárasztja magát azzal, hogy kimondottan apple cuccokkal foglalkozó blogot olvas? Ez valami aberráció?
Appleblog Hazudik az iPhone 4? 2010.10.01 15:44:00
Ritka esetek egyike, de olvasói levelet közlünk. Enrico Palazzo megvette első iPhone-ját, és meglepő dolgokat tapasztalt az akkukapacitással. A mobil használatot jelez akkor is, amikor nem használták (persze a háttérben folyó push-t is nevezhetjük használatnak, ha nagyon akarjuk),…..
dl 2010.10.01 17:50:16
@kencel: én szintén egy dolgot nem értek!
mit keres egy kimondottan apple, és azon belül is mostanában fokozottan iPhoneokkal foglalkozó blogon egy olyan valaki, aki se nem szereti, se nem használja, se nem vágyik rá????
mazoista vagy?? és azzal bünteted magad, hogy ilyen kretének közé jársz kommentelni?
Azt hiszem, minden iPhone 3G tulajdonos nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy talán ezt a frissítést vártuk a legjobban. Nem a Game Center miatt, mert az ugye nem lesz, nem is a TV show-k bérlése az ok, mert az is hiányzik, és nem is a HDR miatt vártunk, az ugyanis az iPhone 4-hez…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Az Apple-rajongók túlkapásainál csak az anti-Apple-tábor zúgolódása lehet nevetségesebb. Hogy miért? Mert előbbi azért rajong, amije van, a másik tábor pedig azt gyűlöli, amije nincs. További magyarázat értelmetlen.Megjelent az iPhone 4, az ellenséges tábor (hogy egyáltalán…..
dl 2010.06.23 18:01:57
@Kohi: én ugyanígy jártam mint Te.
miután fel tettem az ios4-et, aztán meg jailbreakoltem és a cydiából lefutattam a logo fixet....na ezután nem volt meg többé ez a menüpont. ezután restore-oltam majd megint meglett a menüpont. azóta kerülöm a cydiát legalábbis egyelőre :))
dl 2010.06.23 17:39:40
@Kohi: beállítások/általános/hálózat/mobil adathálózat6mobil adatok APN: net
Még ugyan van pár fok a ma beígért 35-ig, de már most sandítok a hűtőben felhalmozott sörösdobozok felé, ahogy itt nagyjából ruhátlanul pötyögve hallgatom a ventilátor hangját. Így van ezzel Utazónk is, aki tudja, hogy mit kell kérnie, ha Dublinban jár. Viktor pedig segített…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Aki attól tart, hogy megszólják az úri telefonját egy vidéki disznótorban az feltétlenül szerezze be ezt Iphone tokot. Garantáltan nem fogja szó érni a ház elejét és nem fogják megbámulni sem a diszkauba sem a búcsúba...