Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misfitsmia

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erős kritikával sújtottak. Állítólag kurva helytelenül írok, ami egy kultúrblognál nem túl előnyös. (egy kicsit azért leszarom, de ha szituáció van akkor legyen szituáció)Éppen ezért, ha valakiben leledzik egy parányi ambíció arra, hogy javítsa a dolgaimat, jelezze és nagyon…..
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Van e valakinek anyós kiiktatója? Nem muszáj halálosnak lennie, denyugodtan lehet mondjuk egy jó 18 évre való hatástalanító mellékhatása...A következő mellékhatások elvártak:némaságunmobilitássüketségláthatatlanság... alap dolgoknak rendben lesz...Valamint az 1-es és 3-as…..
Misfitsmia 2009.11.19 23:09:59
Technikai gigszer megiscsak kipipälva :o)KÖSZI TINA, HOGY SZOLTÄL!!!! Sikerült törölnöm is :o)A nap kerdese:Vajon lehet e mäj nelkül elni? Mert ha nem, akkor epp ideje, hogy Bende megszülessen. Különben 7 vegere elfogy a mäjam. Kirugja az oldalamon. Meg mindig nagyon virgonc a…..
A hihetetlenül magas népszerűségnek köszönhetően (egészen 6 darab látogató, de lehet hogy ebből öt én magam voltam) úgy érzem hogy ismét be kéne dobni valami finom szaftos húscafatot a "cápák" közé, had csámcsogjon rajta a kedves olvasó halacska (vagy mi az?) A…..
Az a jó a 24-es villamosban, hogy soha nem kell aggódni a testszagot illetően. Úgyis lesz aki büdösebb nálad... Van akiben ez bizonyos biztonságérzetet idéz elő. Mármint a fent említett dolog felismerése. Nem kell aggódni felesleges dolgokon. Itt most idézni szeretnem néhai…..
... számisztógép ügyben, ezért csak nagyon óvatosan és nagyon keveset vagyok bekapcsolva. Szerencsére már nem én foglalkozom az üggyel, de érzem, hogy akár még bármi is történhet... (a bármibe még bele sem akarok gondolni, de azért naponta többször beleszoktam...)Azt viszont le…..
kutyablog Jourma 2009.01.16 09:24:00
 Csütörtökön E-vel megnéztük a Piaf című darabot a Bárkán. Az utolsó jelenetben szerepelt egy törpe-tacsi és annyira, de annyira édes volt, hogy rögtön beindult a fantáziám. Hogy mennyire jó lenne, ha nekünk is lenne egy... Annyira magával ragadott a lelkesedés, hogy kb 2…..