Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tyrannosaurus

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghozta a döntést a Kúria: úgy döntött, hogy nem dönt. Ahogy azt előző cikkünkben írtuk, a  21. század egyik legjelentősebb magyar bírósági ítéletére került volna sor tegnap, ám a Kúria elnapolta a döntést július 4-ére. Botrány a belvárosban A döntés…..
Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere saját kezűleg csavarozta fel az utolsó névtáblát abból a 806-ból, amelyet az elmúlt fél évben cseréltek le a városban, aztán büszkén odaállt elé, a képeket pedig ő maga rakta ki a Facebookra. Persze, értjük, csavarozás meg…..
Tyrannosaurus 2013.03.22 10:47:48
Azt oké, hogy ahol a csöveket fektetik nem autózhatunk. De miért kellett így megkavarni mindenhol a forgalmat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Tyrannosaurus 2012.08.02 10:33:36
@Mérges 1234: Az a Jobbik eset.
Tyrannosaurus 2012.08.02 10:40:31
@ZF2: A sajtó kontrollal nem is lenne gond, de sajnos semmiből sem tanulnak az érintettek. És, úgy egyébként sem tanultak, mert esetleg értenének hozzá, hogy hogyan is kellene megszervezni ez ilyen eseteket. :(
Fő az önbizalom.
Tyrannosaurus 2012.08.02 10:42:07
@mig: Nincs abban a helyzetben, mert az állásával játszik.
Andrew0807 küldte ezt is.A helyes megfejtés után kaptok képet a belteréről is. Határidő: Este fél 9...
Tyrannosaurus 2011.05.27 06:50:25
  A gond csak az, hogy ha – teszem azt – nem állnának ott és nem igazoltatnának, amit mi természetesen nettó basztatásként fogunk fel, nem szednék ki a mattrészeg, bekokózott Stohl Bucikat sem a forgalomból, akik aztán vígan kacsáznának fel-alá a városban,…..
zamat A májon innen és túl 2010.03.25 12:00:00
- Minek ennék belsőséget, amikor hús is van?  - kérdezte a múltkor a pasim, amikor kiböktem, mennyire vonz a britek almával töltött bárányszíve. Bezzeg a dédinél még nem volt ennyi fakszni! Akkor egészben érkezett a konyhába az állat, amit az orrhegyétől az utolsó…..
Próbált már hentesnél puzzlézni? Egy lapocka, egy lábszár, egy kupac tarja, nahát, félkilónyi máj! De hol a pofája? A szeme? A szíve? A golyói? Pedig mielőtt beütött volna a vákuumozott húsforgácsok kora a családok egész állatokkal operáltak, azok minden részét…..
A képeken látható Hyundai Tucson vezetője nem szerencsés – mondhatnánk. Ám az igazság az, hogy a magyar autófinanszírozás rendszere olyan, hogy finoman szólva nehéz belőle jól kiszállni, ha történik valami az autóval. A szituáció ismert: a kocsi értéke, a kár…..
Sárdobáló Szlovákia és az NBH 2008.11.08 16:30:00
Dusan Caplovic, Szlovákia miniszterelnök-helyettese izgalmassal felvetéssel örvendeztetett meg. Szerinte a dunaszerdahelyi történések mögött az NBH áll. Számomra nem kérdés, hogy botrányos dolgok történtek Dunaszerdahelyen, de ma már nem ennek a megítélése kérdéses, mert…..
Tyrannosaurus 2008.11.09 18:41:10
Egy fórumon olvastam, némi adalék (bár csak érintőlegesen) a témához, ettől még tanulságos, és igaz:

És elmondok nektek egy sztorit, mert mióta itt élek, másodszorra ért ilyen sérelem.
Szóval tegnap a gyerekklinikán voltam a gyermekemmel az ügyeleten. Egy doktornő volt ügyeletben, szép szlovákommal kérdeztem beszél-e magyarul vagy angolul. Egyik sem, közölte ő szlovák szlovákul beszél Szlovákiában. Na mondom banya, akkor megoldom úgy ahogy tudom. Felhívtam a barátunkat, aki itt medikus orvos a klinikán, és akkor is segített tolmácsolni, amikor gyermekem Lyme kóros lett. Így oda-vissza adtuk egymásnak a telefonom, mert persze sok mindent kérdezett, amit szlovákul nem tutdam volna elmondani, de a kérdést sem értettem. Miután letettük a telefont, elkezdett mosolygni és angolul beszélni. Azt hittem ott helyben leteperem, olyan dühös lettem. De aztán rájöttem még receptet nem írt ki, és nem akartam gyermekemmel kiszúrni, nehogy a végén ő igya meg a konfliktusnak a levét. De, ha rólam van szó, biztos elküldöm az anyjába...

És leginkább az lepett meg, hogy ez egy értelmiségi volt, hiszen orvos, tanult ember. Ebből a társadalmi rétegből még nem ért inzultus, az utca embere hamarabb tesz megjegyzést, mint egy orvos, aki éppen egy (gyerek!!) pácienst készül kivizsgálni.

Tegnap beszélgettünk a párommal, és azt kell mondjam, igen gyakran kérdezik tőlem érzünk-e bármit is a szlovák-magyar ellentétekből. Eddig nemet mondtam, de most már nem vagyok olyan biztos benne, nem lesz-e a rosszabb a helyzet.