Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dreddbíródn

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idei #Endrélő különkiadásunkban (mivel – ritka kivétellel – minden évben jelentkezik új lemezzel az #Ossian, úgy döntöttünk, saját rovatot kap a csapat) természetesen a #CsakAJót albumot beszéljük ki, és még egy olyan régi Ossianos, mint Jam is készséggel elismeri, hogy ennek a zenekarnak már nem…..
Ez itt nem a reklám helye, viszont a kék közösségi oldalon létezik egy Wellington-klub. De nem a híres-neves tábornok emlékének adózva, hanem annak a progresszív dallamrock zenekarénak, melyet Paksi Endre működtetett a „két” Ossian között (1994-98). Nos, a csoport most örvendezik: megszületett a…..
dreddbíródn 2017.05.06 23:50:15
@Mónika És Gyuri: Bocsi szerintem ez butaság.Nem kell,hogy mindenkinek be jöjjön, de Patakival összehasonlítani ostobaság lenne.
Nemrég jelent meg az Ossian új nagylemeze, mely már a megjelenés előtt aranylemez lett és ez még akkor is nagy szó, ha tudjuk manapság már nem kell csak pár ezer album ehhez, viszont ezt is csak kevesek tudják produkálni, főleg rockvonalon. Ebből az alkalomból, no meg a májusban…..
retro gastro Cigirágó 2010.05.11 06:19:00
A cigirágó rózsaszín volt, és az összes, a '70-es, '80-as években fellelhető ragó közül a legrosszabb. Sem lufit nem lehetett fújni belőle, sem rágni nem volt jó. Viszont nagyon jól fel lehetett vágni vele: "Mivel még nem cigiztünk, de körülöttünk minden felnőtt igen,…..
A City Grill fénykora (folytatás) Megjelent: 2010.02.17. (A tegnapi bejegyzés folytatása.) A ’80-as évek gasztronómiáját dicsérte, hogy hónapok alatt kiépült az egész országban a hamburger, hot-dog bódéhálózat (ohne franchise!), ahol ugyanolyan megjelenésű és minőségű…..
Belsőség A Trabant visszatért 2008.11.08 08:41:00
 Mindig is mondtam, hogy a horgászat nagyon jó dolog. Én is szeretem, és most már talán Prokee is kedvet kap hozzá. Mert a horgászok jó emberek. A horgászni induló polgárőr pedig beviszi a legközelebbi őrsre a fejreállított autóról leszedett rendszámot. A rendőrök pedig…..