Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ordog Espokol

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egyesült Államokra nem csak 50 állam szövetségeként tekinthetünk. Az országot 11, markánsan elkülönülő, jól karakterizálható nemzet alkotja- legalábbis ezt állítja egy portlandi újságíró. Colin Woodard mély történelmi és szociológiai kutatómunka után- melyben…..
PTinfo Új villamos Kazahsztánban 2011.07.10 10:06:00
A volt szovjet tagköztársaságok soktucatnyi villamosüzeme maximum stagnáló jelzővel illethető, szinte bizonyos, hogy az elkövetkező években újabb és újabb városokról fogunk hallani, ahol megszűnt a villamos. Épp ezért, ha ennek ellenkezőjét olvasni, azaz új villamosvonal…..
hogyvolt Borgiák 1x03 - A mór 2011.07.07 06:45:00
Naszóval, Rodrigo addig mutyizott, míg pápa nem lett és fel nem vette a sokkal kevésbé menő Sándor nevet, majd ésszel félve az egyik fiát (Borgia János) a pápai testőrség fejévé tette, a másikat (Borgia Cézár) meg kinevezte bíborossá, bár az inkább dugna, sokat. Miért van a…..
Ha valami igazán érdekel, utat talál hozzád az arról szóló információ. Így kerültem tegnap Budapestre, a Millenáris Fogadóba, ahol a Cote D'Or szervezésében a Csokoládé lelke című kiállítást néztük meg Viktorral. A sor riasztóan hosszú volt, mégis azt hiszem, hogy a…..