Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsüli*

16 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A francia föld Tavaszkoszontes 2010.02.21 16:55:29
Haho skacok, tavaszkoszontes van!Megvettem a nous a parist, elovettem a napszemcsim, csinaltam youtubeon egy uj playlistet, vegigrohogtem agci farsangos kepeit, vegre tudtam bekeben pisilni az utcan, lehetett sorozni a tuleriaknal,es megnezni a naplementet az eiffel toronynal,nem fagytunk meg pentek…..
Erdekes napnak indult, egesz jol kialudtam magamat, kivittem a kolykoket,integettem a buszsofornek, megkostoltam edesanya baracklevarat (allati kiroa) aztan elmentem parihba. Mar ujnak indult a nap, a la defense-os hev-vel mentem, onnan meg az eszaki oldalra.A metron kezdodott. Ugyanis a zenem…..
A francia föld Zsonak ajanlom 2009.12.12 00:07:00
 Leszallt az ejszaka leple. A tunderkes bogrebol egy earl grey tejes tea mosolyog ram. A hajam belove. Az ausztralomtol megszereztem a kengurus polojat. A ruhaim 4oraja a szaritoban. Hatalmas kupleraj a szobamban, ruhak mindenhol szetdobalva, kosz a foldon...Tokeletes a pillanat egy kis…..
Zsüli* 2009.12.14 16:15:46
A francia föld Juli mindig 2009.11.25 14:50:00
Kesesben van. Mindenkitol, mindenhonnan,mindenkoron....vagod, mindig.  Az egesz meg kishulye koromban kezdodhetett, de akkor csak szolfezsrol kestem zsoval nagy eloszeretettel, es egyszer amir es viktor hibajabol. Aztan kaposvaron kezdtem sportot uzni belole. A katgimbol ugyan nehez volt, a ket…..
A francia föld Beavatasi ceremonia 2009.11.05 17:44:58
 Parih es kis lakhelyem kozotti ingazasban szanok vegre egy kis idot, hogy krealjak egy blogocskat, itten van mar az ideje.  Megtortent a varva vart pillanat. Elso napom igazi kis „parisienne”kent bekovetkezett. Az biztos , hogy nincs meg egy ehhez hasonlo. Masik…..
A francia föld A buvos 30 2009.10.16 13:40:54
Biztosan lattatok azt a jo baratok reszt mikor Rachel betolti a 30-at. Hiaba csinalt Monica csokis palacsintat, hiaba vettek ajandekokat ("Jokat?" "Arrol a listarol valasztottunk, amit hetekkel ezelott adtal") Rachel nem akar se felkelni, se 30 eves lenni. Vegiggondolja, hogy mit…..
A francia föld érdekesség 2009.09.24 13:22:26
Felmondtam.Bovebben nem birom most elmagyarazni, de igerem elfogom, a hetvegen talan osszeszedem magam, most gozerovel munkat keresek barmilyen normalis varosban, es igazabol barmit.Es mielott remenykednetek, nem, nem megyek haza, itt keresek munkat, lehetoleg Parizsban. Van korulbelul egy honapom.…..
Mi is az a gondorodes? Kedves pajtasaim, az egy csaladi szohasznalat arra, ha a kis furtok a fejeden szabalytalanul, kisebb es nagyobb, valamint a fo, hogy idegesito formaban hullamosak lesznek.Megis miert hivjuk ezt gondorodesnek?Vannak ugyanis olyan tincsek, akik eloszretettel  gondorodnek be…..
A francia föld Désolé, mais.... 2009.09.16 11:31:06
A blog internet hiany miatt szunetel.Szives megerteseteket koszonom.Azert kehet ram gondolni : )csokok..
.... ez futott at az agyacskamon hajnali 7kor ( na meg hogy bassza mar meeeeg! ), mikor is felkeltettek. Ja , mert hogy se telefonom, se ebresztom, es bagoly letemre termeszetesen nincs biologiai oram.Orulj, mert zsenialis napom volt, es a nap jelkepesen is kisutott bennem! Eloszor is tegnap volt…..
Zsüli* 2009.09.10 23:47:00
A francia föld szeptember 1 2009.09.01 20:35:51
Kis pajtasaim,ha meg azok vagytok, es erdeklek itten barkit is. Lett volna egy remek szovegem keszuloben szeptember 1 alkalmabol, de a mai nap soran semmi  nem jott ossze, es meg baguettet is a kocsmaros szallitott nekem hazhoz.Mind a harom kishulye itthon van, mert a suli csak csutortokon…..
Zsüli* 2009.09.02 13:23:27
@agci: ej jolvanna, de bakker, teeelleg a kinga meg te egy helyre, sot talan egy szakra is mentek nem?
Faszom se latja at BGFet, alapbol nem akartam odamenni -mar nemtom miert- es tom hogy o vmi turisztikat vesz fel, es asszem magyarul, vmi masik hulye osztalytarsam vmi menedzsmentet angolul, te is mintha turisztikat, asszem....
Lillaval mivan? : D szegenyket tok sajnalom, o is teljesen egyedul lesz fent. am agci, add mar meg az otthoni szamod, masreszt kinga egydeul lakik, miert nem koltozol at hozza?
kinga egy tunder, az elso kvari baratom, es orulok, hogy megismerted, megszeretted, a multkor sajnaltam, hogy nem talalkoztatok.

Tudoom kincsem, hogy van csomo szarsag, de neked legalabb van kivel lenned, meg suliba jarsz meg minden, de tudod te nagyon jol milyen erzes, ha ertelmetlennek erzed, hogy letezel...

Mindig imadtam volna, ha az osszes baratom ismeri egymast, mar csak zsot kell megismernetek, meg timcsit, es teljes a kor.
Am buszke lehetsz a barataidra te is, pl gabi imadnivalo : )

koszonom az uzit, aztan jah, voltam tengerparton hetvegen, megyek parizsba 2het mulva, am a francia tudasom meg mindig egy szar, tok zavar : (

csokollak, sok erot, jo idot, szeretlek

ps: most hogy mar ti is joban vagytok, muszaj lesz hazamennem szulinapozni : )
Zsüli* 2009.09.03 12:04:35
nah hi : ) tudom draga hogy huzos nektek is, es orulok, hogy hos vagyok a szemetekben, kezd kiderulni, hogy mindenki ellenem fogadott, ti szemeteeeek : ) agci mondjuk gondolta, hogy a jeg hatan is megelek.
kifestettetek az albit? ledumaltad a foberlovel vagy micsudi? amugy oktoberben biztos latogatlak, mert vhol aludnom kell, mar ha beengedsz :D
ja, oktober 24re esek bpre, ott szulcsinap, uh lehetoleg ne csinalj addigra programot, de ennek fogok szentelni egy kulon blogot.
a tiedet is hozzacsaphatjuk, ha nem banod, plusz dorconak (vele taliztal rendesen ) 6an van, uh lehetne ilyen harmas szulcsit tartani, ha gondolod. aztan 25 26 mek haza kvarra, es 27en jovok is vissza sajnos.
Most kilatasban van vmi angol no aki rouenban angol tanar, ot akarom beszervezni magamnak jovo hetre, mert bar ma bemehettem volna 3napig 4 percet toltottem max a szobamban, meg magammal, uh kicsit akarok pakolni, meg mosni,meg atnezni, hogy akkor mi is leszen a jovo heten.
Fro. nagyon szep, tudom en, csak a nepet kene kicserelni, mondjuk angolra, na az tetszene! : )
szep hetet neked is, meg vnap vagy hetfon este jo lenne dumalni, hogy mien is nagynak lenni, es egyedul eldegelni. igen, tudom hogy vmien szempontbol szar, de jovore siman koltozok hozzad (ha beengedsz) , addig meg mondom agcinak nincs hol lakni, egyelore a tesojanal van, a szamat nemtom mivel telefonom mar egyaltalan nincs (fantasztikus erzes amugy...) uh ha gondolod irj neki iwiwen.
koszonok minden szepet, aztan hetvegen talk, ezer csok, koszonom a szeretetet, az legalabb melegit
A francia föld draga augusztus 20. 2009.08.20 13:42:00
 Emlekezzunk meg kedves honunk alapitasarol barhol vagyunk is. Azert megnyugtato, hogy van hova hazaternem, ahol tudjak mi a soproni,a tokaji es balatonboglari merlot,  a palinka, a froccs, a pick szalami, a voros hagyma, a fuszerek, a rendes alma,     na meg az alfoldi…..
*annak a bizonyosnak ajanlom az entréet:d'abord: édes ; nagy; luke és orult kicsi agcimnak nagyon boldogsagos 20. szuletesnapot kivanok! tudod, mar eddig is olyan voltal nekem , mint egy testvér, aki mindig megnyugtat, felvidit, pszichologus es hulye egyben : ) by the way ez egy remek…..
A francia föld Turelmi idoszak 2009.08.09 19:46:00
  Papp Lajos : nem vagyok iro. nem vagyok muvesz. nem vagyok sem iro, sem muvész.Marai idézettel szivesebben nyitnék, de otthon hagytam a fuves konyvet :(Noseloszor is nincsenek ékezetek, a kukac és a pont megtalalasahoz is ezer ev kellett; ereztem ahogy oregszem. es egy gyonyoru…..
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak ez rongybábú vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem mondanék ki mindent, amit gondolok, de meggondolnám azt, amit kimondok. Értéket tulajdonítanék a dolgoknak, nem azért, amit…..