Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szimplán csak Geri

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2009 novemberében a PTinfo már foglalkozott a belgrádi villamostenderrel, melyen épp eldőlt, hogy a spanyol CAF összességében jobb ajánlatot adott versenytársánál, a horvát Koncarnál. Ugyanebben az időben a hazai villamostendereink gőzerővel folytak, nyertes szállítót azonban a…..
szimplán csak Geri 2011.04.18 22:46:11
@klarky: Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Te nem utaztál előtte villamossal Miskolcon. A Városház tér és a Szent Anna templom közötti szakaszon kb. 10km/h-val tudott menni a villamos, a Városház tér után havonta 1 kisiklás az utolsó évben szinte garantált volt. Sajnos a villamos vonalat csak így lehetett felújítani, hogy valamerre hosszabítanak. Szóval a kérdés nem az, hogy merre kellett volna villamos vonalat építeni a K-NY vonal mellé, hanem, hogy merre más fele kellett volna meghosszabítani a jelenlegi vonalat? Szerintem másfele nem nagyon lehetett volna.
PTinfo Meglepő induló Miskolcon 2010.09.21 19:37:00
A magyar villamostender sagában kevés dolog tudott volna valódi meglepetést okozni már, azt hiszem, de az aktuális miskolci járműtender esetén mégis ez történt. A negyedik tenderen (emlékezzünk: a harmadik tenderen tarolt a Közbeszerzési Döntőbizottság) a korábbi miskolci és…..
Nem kell megijedni, nem foglalom össze egy rohadt hosszú posztban, ami eddig történt, annál sokkal lustább vagyok. Amire viszont képes és hajlandó is, az a linkelés, annak nagymestere vagyok, tessék elhinni. Az alábbi öt posztban el lehet olvasni mindazt, amit a hatodik évad…..
szimplán csak Geri 2010.05.24 20:51:54
@lyesmith: A jegesmedvén lovagolni marhaság. Amúgy az egyiket Sawyer nyírta ki: www.youtube.com/watch?v=SMxmFAD_-WU&feature=related ....A dharma meg kísérletezni hozta ide.De nem ezen volt a hangsúly, hanem azon, hogy megdöbbentse az embert, hogy egy trópusi szigeten mi a f@szt keres egy jegesmedve. Akkor még senki nem hallott a Dharma kezedeményezésről, nem tudta az ember, hogy van hidra sziget, hogy van egy rendes kertvárosnak tűnő falu, egy furik bunker stb.stb.stb. Aztán ez kiderült. De amúgy Bp-en is akár mikor köszökhet egy jegesmedve, szóval nem értem miért vagy fenn akadva:D
A tervezés óta botrányok kísérte autópálya két új szakaszát adták át 2010. március 31-én. A 2007-ben elkészült Érdi tető - Dunaújváros, majd a 2008-tól használható Érdi tető - M0 közötti szakaszok után egyszerre adták át az M6-os Dunaújváros - Szekszárd és a…..
PTinfo Rövidhírek 100321 2010.03.21 08:50:00
Heidelberg: A német városnak leszállították az első hat Variobahn szerelvényt, mely immár a MITRAC energiattárolási rendszerrel van felszerelve. A  három, tetőn elhelyezett egység fékezéskor képes az energiát tárolni, járművenként összesen 3kWh-t. A tervek szerint minden…..
Kihirdették a győztest az új debreceni villamospálya tenderén, írja a Haon. A munkát legolcsóbban, nettó 7,5 milliárd forintért elvállaló ATK-Debrecen konzorcium nyert. Öten pályáztak, a helyi internetes portál úgy tudja, akadt nettó 10 milliárd fölötti ajánlat is. Debreceni…..
szimplán csak Geri 2010.02.23 22:49:26
Miskolci eredményről miért nem lett post?:)
zoldnyil.hu/1229/ty/c/page/0/c_page/0/

A Bizottság megállapította, hogy a legalacsonyabb ellenszolgáltatást tartalmazó érvényes ajánlatot benyújtó Ajánlattevő: a Miskolci Zöld Nyíl 2009 Konzorcium - melynek ajánlati nettó ára: 14.888.578.640,- forint.

Amugy Miskolcon a villamostender a CAF a Siemens az Ansaldo és a Skoda adott be ajánlatot.
Legutóbbi poszthoz kapcsolódva, és maradva még a design-tervek nyomvonalán:   A 2009-es téli reddot design award egyik nevezettje, a belgrádi Damjan Stanković állt elő a mai posztban ismertetett két, üvegre és közlekedési lámpára…..
A dél-amerikai posztok a blog legkevésbé népszerű bejegyzései a kommentek, és az olvasottsági adatok alapján.  A pár darab, hozzászólást nem generáló poszt között a ez a kontinens képviselteti magát a legnagyobb arányban, legyen szó Brasiliáról, Buenos Airesről, vagy…..
CF (eagleeye1899.wordpress.com): Olvastam a blogodon a Fradis postot már régen, most visszatértem, megnéztem újra. Tudod, érdekel nagyon a dolog és azt kérdezném, hogy tudsz-e esetleg valami új infót ezügyben? Azért kérdezem, mert én keresgettem az önkormányzat oldalán, de nem…..
PTinfo Nem kellett a szomszéd 2009.11.06 18:05:00
Míg nálunk húzódnak a villamostenderek, addig a korábban itt is szóbakerült belgrádi villamostendert sikeresen lezárták. A szerződés megkötésével az elkövetkező években 30 új, százszázalékban alacsonypadlós villamos fog érkezni. A kocsikat a CAF gyártja, melynek a…..
Szolgálati közlemény jellegű dolog ez most.Kedves Szakítós Blog!Ha nem is minden nap, de azért elég sok bejegyzéseteket elolvasom, főként kíváncsiságból, érdekelnek az emberek, és hogy kiben mi-hogy zajlik le. Az emberek érzelmi világa egy nagyon érdekes kérdés, ennek egy…..
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..