Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burn-E

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frissítés:Volt egy óra szünet, de utánna megint nekikezdett, és szakad a hó rendületlenül. Az emberek megőrültek mennek ki a parkokba és mindent amit lehet csúszkálásra használnak, ilyen például a felfújható gumimatrac! Találtam is pár lyukat a piacon, nagyon jó százalékkal…..
Burn-E 2009.02.02 11:54:07
eltem kint nagyon sokaig. MOst pedig a veletlen folytan megint itt pihenek par napot.
Szerdan hajnalban repulnek haza, igy viszont nem tudom, hogy fogok:)
Tegnap teljesen megallt a tudomany a briteknel! Alig esett ho, es megbenult minden. Ha lenne hokotro, semmi gond nem lenne, de itt meg a haztartasokban sincs lapat (city, belvaros), nemhogy hokotro flotta
Hozzatartozik a tortenethez, hogy itt regebben is ez volt: ha esik, ha fuj, megbenul minden. emlekszem olyanra, amikor egy nagyobb szel miatt nem engedtek a double decker buszokat az utra (videk), nehogy felboruljanak...

es hogy miert jo itt elni?
Embere valogatja: szerintem nem jo - a szo klasszikus ertelmeben. Gyermeknevelesre alkalmatlan, akkor mar inkabb a videk.

Egy vonzereje van: az pedig a munka tisztelete.
Lehetsz barmilyen nemzetisegu, tartozhatsz barmilyen nepcsoporthoz, ha a munkadat becsulettel odaadassal csinalod, tisztelet jar erte es megbecsules.
Itt a ket kezi munkas is megelhet jol!
Egz sima kavezoban dolgozassal is elvagy - es nem rosszul. es nem azon kell panikolnod, hogy 150 ezres fizetesbol (mar ahol), hogy fizeted ki a lakastorlesztot es a szamlakat es utana mi marad enni, szorakozni, utazni - nem kulfoldre, Mo-n belul.
Edesanyam 14 eve dolgozik eg RTnel, videken, ahol egyebkent is kevesebb a munkalehetoseg: most erte el a netto 100ezer ftot a keresete...

Szoval ezert jo itt lenni.
Mert barki mondhatja hogy a penz nem boldogit, de ha nincsenek alap gondjaid, eltunik a stressz, a szorongas es a rosszkedv is.
Itt lehet ELNI normalisan.

Otthon erre esely sincs...es ahogy elnezem nem is lesz a kozeljovoben.
Sajnos...