Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mákvirág

1 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárhol. És nem csak hogy megáll, de le is parkol és otthagyja az autóját, esetünkben a Lánchídon. Nem előtte, nem utána, rajta, az egyik sávban. Legrégebbi hidunk pedig nem arról híres, hogy túl sok sáv van rajta. LP ugyan fényképet nem mert készíteni, tartva attól, hogy aki…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
Azt a történetet, amit leírtam, én már lezártam és a szükséges konzekvenciáit is levontam (orvosváltás). Amiért leírom az puszta kíváncsiság: egyszerűen szeretném tudni, hogy az orvosok hogyan vélekednek erről, amikor nem betegként (beteg gyerek anyukájaként) védik velem…..
Újpest felújított főterének kétségkívül legszebb épületét Böhm Henrik és Hegedüs Ármin műépítésznek köszönhetjük. A leginkább eklektikus, de néhány koraszecessziós jegyeket magán viselő Városháza 1900-ban készült el. A maga korában az egyik legmodernebb hivatalnak…..
BorBoy Erdőbénye – először 2010.08.18 08:45:00
Tokaj messze van. Még mindig és mindentől. Nem a Budapesttől mintegy 240-250 magyar kilométer (ebből bő 180-at lehet autópályán megtenni) miatt sírnék, hanem sok más miatt. A mádi „park" lyukas szemetese miatt, a szálláshelyek felkészületlensége miatt, az utak állapota és a…..
Futóblog Bikram jóga 2009.11.15 22:36:00
Winklerrel Bikram jógán voltunk néhány nappal ezelőtt, állítólag futás mellé is jó. Ez egy olyan típusú, ún. "hot" jóga, ahol 40 fokra fűtött szobában kell gyakorlatokat, ászanákat végezni. Először az ebből készült videó, utána pedig szubjektív…..
Virágom, virágom Mi ez? 2010.08.13 15:30:00
Elsőre azt gondolnánk, hogy sok színes hernyócska egy fikuszon. De nem. Én sem tudtam, mikor Judit kérdezte, de segítséget kértem egy szakembertől és mostmár képben vagyok. Judit Tamásiban található házuk kertjében fotózta ezt a tüneményt. Szerintem őrületesen néz ki. Van…..
A nyár elejét Olaszországban töltöttem, és nem telt el úgy nap, hogy ne nyaltunk volna el egy fagyit. Nincs ebben semmi különös, a melegben úgy fogy a tölcsér, mint a Emilio a gyomorgyűrű-beültetés után, a mi esetünkben azonban mégis érdemes megállni egy pillanatra. A…..
Ezt a rövid mondatot a Belga Ovirap című számában hallottam, de Halász Judittól kölcsönözték ők is (igaz eredetileg Heltai Jenő írta). Szerintem az első szótól az utolsóig igaz. Tudom magamról és az ismerőseimről, mekkora boldogság valaminek úgy örülni, mint egy kisgyerek.…..
Mindenki, akinek született már gyereke Magyarországon, pontosan tudja, hogyan kényszerítik bele a szülész-nőgyógyászok az anyákat abba, hogy az ingyenes kórházi konzultációk mellett vagy inkább helyett az ő magánrendelésükre járjanak, alkalmanként 10 rugó körüli áron.…..
Végre itt a jó idő Tegnap azt hazudta az időjós picsa, hogy jön a jó idő, végre itt a péntek, végre itt az iWiW válogatás!Fasznyalóka fasztorta helyettBandi jó bőrben (Subba szív iWiW Klasszik)Savos tortaFotosop ArtistaCsöcsi 1Csöcsi 2Én és a nagy képű haverjaim…..
A Károlyi Kórház II. Kardiológia Belgyógyászati Osztályáról tudom elmondani a véleményemet, amelyet szerintem le kellene dózerolni és eltüntetni a föld színéről. Könyörgöm, aki jót akar ne menjen oda, vagy ha a hozzátartozójáról van szó, akkor valaki legyen a beteg…..
Sziasztok! Én is csak egy vagyok az elkeseredett betegek közül.Engem az orvosi ügyelet küldött a fül-orr-gégészet sürgősségi osztályára, gégetályog gyanújával.A beutalóra ráírták többek között azt is,hogy tükrözzék meg a gégémet. A sürgősségi osztályon közel…..
Jessica Florence brit divatfotós elfordult a kétlábúaktól és a patkányokhoz fordult. A 19 éves fotográfus a legkülönfélébb helyzetekben fotózza rágcsáló modelljeit, de mindig antropomorf pozíciókban.Csak remélhetjük, hogy nem kábítja túl őket, mert szerintünk mindenfajta…..
Rájöttem! Gumicsizma 2010.07.21 09:20:00
Gumiból (kaucsuk), esetleg valamilyen szintetikus anyagból készült erős, vízhatlan lábbeli. Elsősorban gyermekek és parasztok viselik, előbbiek az élénk színeket részesítik előnyben, lehetőség szerint vidám mintával díszítve, utóbbiak azonban a sötét modeleket kedvelik.…..
Ezzel a jelszóval készített tripla címlapot a német férfi életmód és stílusmagazin a Geil. A magazin már a piacra lépéskor felhívta magára a figyelmet, hiszen se autókat se meztelen nőket nem tartalmaz mégis elmondásuk szeirnt a valódi férfi a célcsoport. Utazási, életmód…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
Hungarian Cycle Chic FFI 2010.07.12 09:25:00
Érezzük a nyomást, hogy ideje lenne már villantani valamit chic-férfi vonalon is. Még mielőtt egy elkeseredettebb pillanatunkban levonulnánk a pólós fiúkat fényképezgetni gyakorlás közben, azért próbálkozunk a bevált utcai módszerrel tovább!Fotó: Gaze..
Praxis Egy édesapa halála 2010.06.29 06:00:00
Szia, Praxisblog! Néhány hete olvasom a blogot. Minden egyes alkalommal azt érzem, hogy az isten mentsen meg a magyar egészségügytől.Mostanra annyira felgyülemlett bennem mindent, hogy szíves közlésre adom azt a levelet, amelyet sosem küldtem el apám halála után - túlságosan fájt…..
Nézek egy prezentációt a nyelvtanulás problémáiról, és elindult tőle az agyam. Az itt következők szigorúan a magánvéleményemet közvetítik.Simonfalvi véleménye az, hogy a lényeg az örömszerzés tanulói ([nyelv]tanulási képesség csoportban, a tanulás szabad és - pl.…..