Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shadoww

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
G-Vee hívta fel a figyelmem az egyébként egész korrekt UAZ Racing 4x4 nevű játék hátsó borítójára. Már azt sem igazán értem, miért kap +7 jelzést egy ártatlan terepjárós játék, de miért kapott félelmetes (pók) jelzést? Itt megnézhetitek a játék profilját. Aki meg…..
Shadoww 2009.05.28 15:09:08
@Bale: Arra a játékra én is emlékszek, de nekem 7 évesen még nem volt számítógépem... Meg pl a NFS Most Wanted +3 és szerintem nem tesz jót, ha ovodások már egész nap kockulnak...
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.16 16:46:29
Jövő hét első felében várhatóan megjelenik az új videó, amely kb 14 perc körüli lesz. Megint marha sok dolgot vettem fel, már kész a trailer is, úgyhogy végre vége a vegetálásnak :)Amekkora szenvedés volt a Lula, annyira jó megint videózni :)..
Tom_Bizkit elkészített egy másfajta malőr videót a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast-ból. Marha nagy, ahogy a bejátszások alatt valamiért közelharc folyik és azok tudomást sem vesznek róla :P A szilveszteri videómnál hála nektek (ha minden igaz), megoldódtak a technikai…..
'Danted' borítója magabiztosan dominálta a szavazást az első pillanattól kezdve. Nagyon profi munka, gratulálok neki. Köszönöm a beadványokat, több mint 200 érkezett!Most már csak a videós nyereményjátékon lehet nyerni valamit. Igaz, az a fődíj. Az eddig beküldött videókat ma…..