Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soundlover

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rövid. A Wrong jelölve lett a "Legjobb rock video" kategóriában, valamint a "Legjobb Vizuális Effekt" kategóriában is.Forrás : www.depechemode.com/news.html              UK Music Video Awards..
Depeche Mode - Hole To FeedElkészült a Hole to Feed meglehetősen merész videója is. Ez sorrendben a harmadik dal a Sounds of the Universe - ről amihez klipp készült. A Wrong - hoz hasonlóan ez sem emészthető elsőre, és nem biztos hogy a sokadik megtekintés után majd tetszeni fog. A…..
Már ma megjósoljuk, hogy mi lesz a nézettségi verseny eredménye, amikor a Debrecen BL-meccse csap a Mel Gibson budeszligahajáról is nevezetes Halálos fegyver széria 3. részével: nyerni fog a BL, legalábbis a logika ezt diktálja. (Ennek hatására pedig durranni fognak a…..
Zhong Chi is a Chinese trip hop artist who grew up in Denmark under the influence of Northern European music.                        Source and Visit…..
A világ talán legkultikusabb bandájának Tour of the Universe névre keresztelt turnéjának nyitó koncertjére Dave Gahan 47. születésnapja után kerül sor az izraeli fővárosában, Tel Avivban. A Mossad felügyelet alatt 50.000 rajongó élvezheti majd a Basildoni srácok koncertjét.…..
A depeCHe MODE-al korábban is együttműködő, ismert fény- és látványdizájner, Paul Normandale oldalain betekintést nyújt az új turné színpadképébe. Stábunknak Anton Corbijn elárulta, hogy ismét ő dolgozott a színpadképen és amennyire tudta leegyszerűsítette azt, ahogy a…..
Budapesten járt Anton Corbijn, Ian Curtisről készített filmjével, de természetesen nemcsak arról kérdeztük, ha már itt volt. Hanem a többi híres együttesről, amivel dolga volt (Depeche Mode, U2, Metallica), a klipkészítés helyzetéről napjainkban, az imidzs jelentőségéről, a…..
  Képgyár - Az úr, aki a sivatagba vitte a Depeche Mode-ot    “Ez a valaha volt legnagyobb pupilla, amit láttam” - mondja Anton Corbijn híres fotója előtt állva. A képet egy rémült fekete férfi arca tölti ki, de a szája elé…..
  Hallottál arról, hogy egy rock sztár majdnem meghalt kábítószer túladagolásban egy Los Angeles-i hotelben? A szíve megállt és két percre a klinikai halál állapotába került, de a rohammentősök újraélesztették? Ez egy régi történet, amely mindig előkerül a…..
                Ha valaki arra kíváncsi, hogy miként lehet hagyományos szerkezetű és a „hagyományos hangszerelésű” dalokat értelmetlenül „digitalizálni”, s ezzel minden erényüktől…..
1Traditionally when creating an effect that is meant to imitate a real-life object I round up a piece of reference and then try to replicate the object as closely as possible. Because of the nature of the 35mm negative however, it becomes necessary to deviate from reality to create an effect that…..
 Step 1 This tutorial is based on a job I did a few days ago for a charity client who needed a poster to promote an upcoming event. They are a choir made up of homeless people called the Sydney Street Choir and it's a pretty neat little organization that you can learn about at…..
  Megjelent a Q Magazine 2009. májusi(!) száma, ami egy oldalas könnyed, csevegős interjút tartalmaz a depeCHe MODE-dal. A brit zenei folyóirat egyébként az 5 pontból 3-ra értékelte a depeCHe MODE új lemezét, a Sounds Of The Universe-t.  A depeCHe MODE vendég egy…..
 Egy könyv a depeCHe MODE zeneszerzőjének dalaibólÁprilis 12-én jelent meg a francia Normant kiadó gondozásában egy de-luxe kiadás melynek címe:MARTIN L. GORE: LAYS (Balladák)A 216 oldalas könyvben megtalálható lesz a legtöbb Martin által írt dal szövege. A 87 dal mely…..