Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komiszka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
9-kor ébredtünk a Shotover folyó partján, pontosabban onnan, ahonnan a sugárhajtású motorcsónakok indulnak. Tegnap már megvettük a jegyeket az egyik legnagyobb új-zélandi őrületre a Shotover Jet-ezésre. A folyó alsó szakaszát gyakorlatilag kitulajdonították a Jetesek. 9.45-kor…..
RBuhl-né: Reggel korán keltünk, mert a Kapiti Island esetből tanulva minél hamarabb szerettünk volna jegyet venni a bálnanéző hajóra. Igaz, kicsit elbizonytalanodtunk, mert esett az eső és borús volt az ég, Izlandon pedig már megtanulhattuk, hogy a bálna csak a napsütés miatt jön…..
RBuhl: .. már amennyire mi pihenni tudunk:) Már előző nap este felhívtam Tamást (még neten otthonról beszéltük meg, hogy összefutunk, ha erre járunk) és megbeszéltük, hogy ma találkozunk és dumálunk egyet. Ő 2 éve lakik itt a barátnőjével, érdekelt, hogy milyen NZ egy…..
RBuhl-né Először is szeretném cáfolni RBuhl azon kijelentését, hogy nem élveztem volna Disneylandot. Nagyon is élveztem. És csendben elárulom, hogy ő is. Láttam, amikor vigyorgott a lovas körhintán egy fehér ló hátán ülve és ő volt legbüszkébb arra, hány pontot ért el a…..
Mára kicsit hosszabb utat tettünk meg, mint terveztük, de nem bánjuk, hiszen még a tömeg előtt sikerült eljönni a Waitangi day helyszínére. Febr. 6 a Kiwik nagy napja (lásd aug. 20 nálunk), ekkor egyeztek meg ugyanis a Maorik a letelepedni kívánó angolokkal  (Treaty of Waitangi)…..
komiszka 2010.02.04 15:14:02
RBuhl – egy kis szubjektív: Eddig minden a terv szerint, már ami az utazást, érkezést, szállást stb-t illeti. 3 napja csak menetelünk, és persze kipipáljuk a kötelezőket Aszongyák, hogy HK-ra elég 2 nap, hát nem tom, mi már 2 napja mászkálunk mindenfelé, de még mindig van…..