Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezsorezso

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
T.P. végignézte, ahogy a Plus pénztárosa a sóskát a spenóttal összekeverő vevőt abuzálta, majd feldúltan megírta a történteket az áruház vezetőségének, végül a levelet szétküldte, ahová csak bírta.Tisztelt Plus Áruházak Vezetősége!A tegnapi napon fél 11 körül…..
Péter hibázott, de szerencséje volt. Egy padon felejtette a barátnője táskáját, amit a biztonsági őrök megtaláltak és visszadtak. Igaz, húszezerrel könnyebben. A biztonsági kamera pedig nem mutatott mást, mint az ott dolgozókat. Tehát hol tűnt el a pénz? És mikor? A mai napon…..
Ajánljuk a konkurenciát, az Origo ugyanis interjút közölt Várdy Zoltánnal, a Tv2 vezérigazgatójával, ahol a Comment:comot is megemlítik. Várdy azt mondja, hogy a Senorit Szöszi kudarcában nem sok szerepet játszott az, hogy feltettük a reality forgatókönyvét a blogra, de azért…..
dezsorezso 2008.11.12 21:31:23
Alternatíva az afrikai baromság helyett:
www.m6.fr/html/emissions/pekinexpress/
a TV5 Europe-n szerda és szombat este. (3. évad)

A TV2 minősítse át magát sorozatcsatornává, így megszabadulhat az génytelen műsorjaitól (a hírműsorszerüségtől, a szombati áltudományos és a vasárnapi szennymagazinjától meg a többitől) Mert sorozatcsatornaként nem kell hírműsort (mondjuk azt tíz éve nem tud) készíteni.

És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
dezsorezso 2008.11.09 04:52:35