Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_koax_

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Már a Class FM is ad 2009.11.18 23:40:00
Elérhető már a Class FM honlapja is, de az élő adás gombra kattintva kőkemény trance-t kapnak az arcukba azok, akik ugyebár a magyar kereskedelmi rádiózás megújítására vártak. A link egyébként a Power Trance FM elnevezésű netrádióra vezet...
Egy kisebb csoport virrasztott szerda éjjel, egy órával az adó koncessziójának lejárta előtt a Sláger Rádió budapesti székházánál. Az MTI helyszínen járt tudósítója azt jelentette: körülbelül húszan állnak, gyertyát égetve az épület előtt, és hallgatják a kereskedelmi…..
Megírta a Blikk, hogy Varnus Xavér perel, 25 milliót kér, mert nevét és tehetségét adta a Hal a tortán sikeréhez, erre csak azért is rosszat írtak róla az újságok. És mégis kit akar beperelni Magyarország egyetlen bulvárkompatibilis orgonaművésze? Hát a műsort gyártó Paprika…..
_koax_ 2009.11.11 19:25:42
@jane fonda: Mi jót írjanak arról a szarról? Rosszul szerepel és tudatosan lejáratja magát a tv2.
comment:com Lúzershow a Tv2-n 2009.11.09 12:33:00
Erre az évadra a Tv2 is összeütötte a maga átváltoztatóshow-ját, persze minimálban, és olyan eldugott időpontban sugározva, hogy lehetőleg maguk a szereplők se tudják visszanézni. A Macsólabortól már a címe alapján se vár sokat az ember, értjük mi a címválasztást, ez az a…..
_koax_ 2009.11.09 14:42:17
Azoknak kedveskedik ma a TV2, akik szeretik nézni az éjfekete képernyőt (19:00), nem vicc, egyszer kis híján toplistás lett egy ilyen elsötétítés, hátha ma végre sikerül. Azok viszont, akik a katódmeditációt lecserélnék egy falatka angol humorra, nézzék meg a Doc Martin (19:00…..
_koax_ 2009.11.03 19:14:52
Vágó István nem harcol tovább a főnökeivel a Párbajért, úgyhogy már biztos, hogy az Áll az alku után sem folytatódik a kvízmester bukott vetélkedője – írja a Blikk. Mint már megírtuk, a Párbaj mindössze 36 adást ért meg a TV2-n. A nézettségi adatok nem hozták azt,…..
Megtetszett a TV2-nek az RTL Klub celebgyalázós bakija. Kovács Áron, az Áll az alku műsorvezetője azonban a nézőket és a versenyzőket osztotta a hétfő reggeli Mokkában. Az örök második csatorna kreatívjainak nincs egy eredeti ötlete sem, ami pedig mégis az eszükbe jut, arról…..
_koax_ 2009.10.27 14:14:17
@scip_: Példaképünk vagy, de akkor nem mellőznéd a kertévés cikkek olvasását is. Nehogy megártson...
Kiváncsian vártuk, hogy a Sztárral szemben második adása is olyan vontatott lesz-e, mint a múltkori, és hogy van-e esély arra, hogy a bukták miatt végül a csütörtök délelőtti sávban landol a show. Vagy csak a legelsőt csinálták direkt unalmasra leszoktató célzattal? Csakhogy a…..
comment:com A boldogság színe 2009.10.17 16:30:00
Ha kifogyott az elem a távirányítóban, elég lesz ma csak az m1-ig eljutni. Kezdésnek nézzük meg a Poirot történetei - Randevú a halállal (21:05) című részét, amiben a belga nyomozó részt vesz egy Keresztelő Szent János koponyáját kutató ásatáson, majd természetesen hullába…..
_koax_ 2009.10.18 15:22:33
@Fedor: Ha nem buta akkor miért van az, hogy a heti hetesben nem tud egy egészséges mondatot kimondani. Mindig belesül mondandójába és jön a "Hát na"-zás, meg az Ő-zés. Ha mégis sikerül befejeznie és érthető egy mondata az is hülyeség.
Lekerül a képernyőről Vágó István. Harminchat adás után a Tv2 leveszi a műsorról a Párbaját. A Blikk információi szerint a vezetőség úgy döntött, pihenni küldik Vágót februárig. Bővebben az Indexen. Többen is feljelentették a Hal a tortánt. Tizenhat nézői panasz…..
_koax_ 2009.10.16 18:22:16
@Leadfoot: Talán ha a játékosok nem lennének ennyire irritálóak és nem lennének köztük izzadságszagú dialógusok...
Kedden még csak annyit tudtunk, hogy új TV2-s reality show készül és annak Liptai Claudia lesz a műsorvezetője. A Bors viszont úgy tűnik, hogy már bejutott arra a fővárosi gyártelepre, ahol az Ezek megőrültek! című műsor forgatása zajlik. A bulvárlap szerint Liptai…..
Subba Huncut kisállatok 2009.10.16 09:00:00
Azért szeretem annyira az állatokat, mert teljesen őszinték, és egész nap semmi mással nem foglalkoznak, mint hogy saját maguk legyenek. Legyen szó kulázásról, dugásról, vagy egy kis interraciális szexről, szőrös kis barátaink teszik a…..
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
Nem nálunk történt az eset, hanem Bangladesben, ahol a patkányok valós problémát jelentenek, és a kormány mindenre képes, hogy a lakosságot aktivizálja és érdekeltté tegye az irtásukban (már ha a közegészségügyi érvek nem lennének elég erősek).A 41 éves Mojhairu Ishamot mi…..
Hiába indult nagy lendülettel az ősznek a Tv2, két új műsorából egy már tulajdonképpen a premier napján megbukott, a másik pedig nem teljesített kiemelkedően. Ha a teljes főműsoridőt és a reklámozóknak oly kedves 18-49 év közötti lakosságot nézzük tegnap este, akkor a Tv2…..
Az első sárga levelekkel együtt lassan megérkezik az őszi szezon, jövő hét hétfőn (augusztus 31.) már kezdődik a Celebműszak is, amiről a bulvárhírekben már olvastunk sokat, de a csatorna eddig nemigen erősítette meg a híreszteléseket. Mostmár ott virít a…..
Agyhugykő Videós nap :D 2009.08.07 17:55:00
Ez kérem alássan egy ilyen nap, vidámak vagyunk, a videóin is azok, hát még ez... Vigyázzatok hová szartok :D Szóval a videó tanulságai... Igazából nincs neki, csak látszik hogy albertnek (E=mc2) igaza volt. Az emberi hülyeség határtalan. Megérdemlik hogy szart esznek, de azt is…..
Egy özvegy asszony nehezebben talál társat. Miért?70 fölött már nehéz kiásni bárkit is a temetőben...Ha egy férfi egy másik férfival elégítteti ki magát orálisan, mert a felesége nem szereti csinálni, akkor meleg a nős krapek?Nem meleg, mert az max az idő lehet. Viszont akkora…..
_koax_ 2009.08.07 09:04:36
@kacibog: Egy hét múlva a csaj már a röviditalokat is seggel issza.
Agyhugykő Ráérő barátunk 2009.08.07 08:28:00
Igen, már rájöhettetek, ez a manus baszottul ráért sajnos... a videót végig kell nézni, aki az alajén kilövi annak faszkorbács jár meg szívlapát :D ..
Agyhugykő Költői kép 2009.08.04 13:08:00
Hát ez kérem alássan egy eltitkolt illetve ritkán használt költői kép, bár Petőfi egyszer használta, Ady pedig többször, nemhiába volt szifilisze. Remélem hamarosan minden sarkon lehet majd ilyet kapni mert erre nagy szüksége van az emberiségnek. És remélem továbbá hogy…..
Fel lehet lélegezni, kibontani azt a bizonyos üveg bort, satöbbi: a Futurama készítői megegyeztek az animációs sorozat szereplőivel, mármint a hangjukat kölcsönző színészekkel, így semmi akadálya, hogy a rebootot kapott sorozat olyan formában kerüljön ismét képernyőre, ahogy…..
_koax_ 2009.08.04 13:07:54
Agyhugykő Gyújtsd meg a fingod 2009.07.25 12:38:55
Jó ebédhez szól a wtf... ..
_koax_ 2009.07.25 19:27:08
@Bazsiahegyről: Ezzel most jelentkezel a feladatra? :P
Épp böngésztem a keresőkifejezéseket amikor ezt találtam: "hullával+való+közösülés" mindeössze 3x kerestek rá egy nap leforgása alatt. Úgyhogy azt hiszem kijelenthetjük hogy visszajöttek! Sárgariadót rendelek az egész Dunántúlra és a hűtőra ahol hül a söröm.…..
Ezt a csodát a szokásos forráson találtam, tehát most csak egy kérdés jön. A kérdés feltevője választ is vár hogy mi a rák ez? Szerintem rászáradt megpenészedett geci, de várom a ti tippjeiteket is!   ..
Mivel ilyen még nem volt gondoltam eljött ennek is az ideje. Csak nyomkodni kell a gombokat mint a vibrin, csak itt semmi nem fog remegni max mi a röhögéstől a válaszok láttán. Jöjjön tehát a teszt! 1. Milyen síkosítóeszközöket ismer/használ partnerével az…..