Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Delakin

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami furcsa előérzet miatt nem néztem meg múlt héten a Sony nagy csinnadrattával bejelentett bejelentését, pedig azt ígérték, hogy megmutatják a jövőt. Kicsit furcsa ez, tekintve, hogy az aktuális konzolgenerációban épp ők voltak azok, akik annyira meg akarták mutatni, hogy…..
Delakin 2013.02.25 17:50:49
@jtrencsenyi: én is pontosan ezt akartam írni :) Ehez még annyit, hogy a legszebb az egészben, hogy ha nem akarod nem használod ezeket a fícsöröket (ahogyan én sem fogom). Ezek lehetőségek, aki akarja használja, aki nem az nem.

Amúgy meg ezek nem hiszem, hogy index fórum szerűen fognak működni (trollkodás), nyilván ha akarod, megoszthatod a cuccokat csak a barátaiddal is, sőt nem hiszem, hogy bárki beleugathatna a játékodba, anélkül, hogy te ezt külön kérted volna...

Lehet én vagyok fantáziátlan, de nem tudom milyen óriási előrelépést vártatok :) Sztem a kis kiegészítések a controlleren plusz a durván izmos gép bőven elég (legalábbis nekem).
Habár a Lost-pótléknak szánt FlashForward annyira jól nem szerepel a nézettségi versenyben, az ABC mégis bizalmat szavazott a készítőknek és az egyre érdekesebb történetnek, és a harmadik rész után berendelték a nálunk is hamarosan bemutatkozó széria teljes első évadát. A…..
Hajnalban kaptam az információt, hogy hétfőtől a T-Mobile jelentősen csökkenti az iPhone 3GS-ek árát. Bár reggel hatkor a honlapon még az eredeti összegek szerepeltek, a nap során biztos, hogy ott is felbukkannak a olcsósított számok.Na szóval, két éves hűségnyilatkozat mellett…..
Vajon van-e értelme klasszikus side by side product demóval reklámozni a 200 Hz Tru Motion technikát, amit a legtöbben jófajta képcsöves tévén fognak látni?..
Több fenyegetést kaptak, személyesen is megkeresték a magyar spamwiki szerkesztőit a warezspammerek. Az NHH tehetetlen a netes maffiákkal szemben. ..
Delakin 2009.05.03 08:00:07
Delakin 2009.05.03 08:29:01
@espadazo: igen ez igaz. Mondjuk annak amit én kapok csak kis része a magyar spam, az általában warez, amit nem kell magyarázni. Viszont küldöldön tényleg jól mehetnek a gyógyszerek, replikák, meg kukinövelők, mert lankadatlanul özönlenek a reklámjaik.
Webisztán Abaqoos a Vaterán 2009.04.27 17:58:00
Már egy ideje lehet az Abaqoos-szal, vagyis a "magyar PayPallal" is használni a Vaterát. Aztán most jött egy sajtóközlemény, ami szerint az első 2000 olyan vaterás eladónak, aki regisztrál a Vatera Abaqoos promócióra, 1000 forintot jóváírnak a befizetéseiből. (OTPdirekt…..
Delakin 2009.04.29 14:22:26
@Bit Rot: Nem kötelező használni csak lehet. Eldöntöd, hogy ha egy tök ismeretlentől veszel valamit Vaterán 100000 Ft-ért, akkor ingyen átutalod a bankodból és kockáztatod, hogy lelép 100000 Ft-oddal, vagy megéri a 3500 Ft-ot, hogy ha nem teljesít, akkor visszakérhesd. Amúgy meg a költséget megoszthatjátok, vagy fizetheti ő is. Szerintem ez így korrekt, nem lett kötelezővé téve, hanem egy plusz szolgáltatás, amit ha akarsz igénybe veszel, ha nem nem. Nyilván 500 Ft-nál nem sokat számít az egész.
A Hősök készítő az első, tényleg kiválóan sikerült évad után elkövették azt a butaságot, hogy elhitték magukról, hogy ők szarják a spanyolviaszt, és amihez nyúlnak, abból úgyis arany lesz, pedig. Amikor a második, botrányosan gyenge évadot néztem, és már tudtam, hogy az…..
comment:com Lost: 100. 2009.04.29 10:42:00
Bűvös számhoz érkezik el ma este a Lost: az ABC sikersorozata 100. epizódját ünnepli este 10-től, ezzel elérve azt az epizódszámot, amit a televíziózás Szent Kelyhének tekintenek. Az amerikai tévés piac sajátosságai miatt ugyanis egy sorozat igazán onnantól kezdve válik…..
Rutinos kommentelők úgyis felismerik majd: egyetem, kollégium, pénzt, gyógyszereket lenyúló hapsi.  A kép innen Sziasztok! Nemrég írtam posztok, gondoltam megosztom veletek a másik rázós ügyemet is. Rutinos kommentelők úgyis felismernek majd. Íme egy…..
Legalábbis a The Amazing Race című, amerikai reality-vetélkedő szerint, aminek vasárnapi adásában bepillantást nyerhettünk abba, hogy mit is gondolnak az erdélyiekről az amerikaiak. Maga a műsor, ha valaki nem ismerné, egy afféle Flúgos futam-80 nap alatt a Föld körül…..
Delakin 2009.03.04 18:34:57
@The Poker Brat: Köszönöm :)
Délutáni szabály: Ne mosass a csajoddal, mert lebuksz. Alszabály: Ha már mosatsz, akkor ne csodálkozz, ha kihipózzák a gatyád. Innen loptuk Kedves Bolggerek és akik olvassátok! Régóta rendszeres olvasója vagyok a blognak, mivel nagyon szórakoztató. Gondoltam, megosztom Veletek én…..