Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack in the Greenajt

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
 Közel két hete felpakoltam egy kísérletes videót, és vártam, hogy adjatok a jelenségre magyarázatot. Gigantikus mennyiségű levél jött. Hatvanvalamennyi. Szerencsére nagy része helyes válasz volt. (Elfogadtam azt is, hogy ha nem ugyanazokat az anyagokat írtátok, de a…..
Tisztelettel jelentem, a -1. nap is megvolt. Mivel ma van a 0. nap, így értelemszerűen 1. napi ajánlót kéne írnom, bár közben rájöttem, hogy maximum annyi értelme van, hogy kedvet csináljak előre, mert mint kiderült tegnap este, napijegyet nem lehet már venni elővételben (a…..
serpák, ópium és tukánokKlotild, miután elvágták gyökereit, keresett egy kertészt. Ezután hosszú életútkeresésre indult, megjárta Nyugat és Kelet-Európát, az Államokat, végül egy nepáli kolostorban kötött ki. Pár jeti ingyen vitte föl a szent hegyre, miután Klotild a…..
Jack in the Greenajt 2009.05.05 00:21:50
A hódok, azok veszélyesek.<- Főleg a hódító hódok! (Ryuuzaki)..
Nem játék, de nagyon jól el lehet szórakozni a Powder Game-mel. Az alkalmazásban többféle anyagú részecske viselkedését lehet szimulálni. A vízrészecskék szépen elfolynak, a kőrészecskék gyorsabban esnek le, mint a porrészecskék, és így tovább. A legnagyobb móka, hogy vannak…..