Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakrakommando

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán förmedvénye szerintem nem is képvicc, hanem inkább képrejtvény, annak is pocsék, borzasztó, a szinte kitalálhatatlan alfajból. Ha nem lenne a második része, kevesen jönnének rá, hogy a "megoldás"   Julius Cézár. Értitek, hetedik hó. Te úristen!..
csakrakommando 2009.03.03 14:07:15
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..
Ob(TM) történelmi minigalériájának második szereplőjéhez igen nagyot kell ugranunk az időben Betmen Gábor korától. Hipp-hopp, már a rendszerváltás után vagyunk, amikor a gazdaság irányításának több kulcspozíciójában is feltűnt az ember, akinek a műszaki…..
csakrakommando 2009.02.08 22:46:13
Boldog vagyok, hogy végre két istenes olvasói részhalmazhoz szólhatok egyszerre, most majd kiderül, hány jezsuita olvassa az NBSz-t. "Viccünk" hervasztó rettenet, és kizárólag apologéták és zeneszerető ellenreformátorok fognak - na nem nevetni, de vicsorogni rajta. Hidd…..
csakrakommando 2009.01.20 14:49:01
Kicsit lemaradtunk a kerek 51-dik évfordulóról, de egy klasszikust beilleszteni sosem késő. Bobolysza levele egyben az "egyre kínosabb magyarázkodással ölöm meg azt a keveset, ami az úgynevezett "viccből" maradt volna"-kontesztünk indulója. November 3-án volt az…..
csakrakommando 2008.11.08 13:08:26