Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 http://www.youtube.com/watch?v=6SwAsc1w4-g..
Marcka 2012.04.23 21:30:44
@termesz: Képzeld én voltam az elmúlt öt évben vívóversenyen. Viszont te nagyon sötét ember vagy barátom. Nem nagyon lehet összehasonlítani egy találmányt és egy olimpiai aranyérmet. Gondolom te egyikkel se rendelkezel, ellenben vadul ütöd a billentyűzeted és harsogod a faszságaid mert így küzdöd le azt, hogy egy senki vagy:)

Szép napot:)
Nincs mese, a köztársasági elnök útelágazódáshoz érkezett. Fürkésszük ki Schmitt Pál gondolatait. Valamennyire normális, hogy leperegtek róla a korábbi csetlés-botlások miatt kapott "humoros megjegyzések" - bár álllamfőről szerintem a világon sehol nem írtak még…..
Marcka 2012.01.19 21:15:19
@kikiláltó: Én nem egy párt vagy tv véleményét mondom. A hazát tartom a legfontosabbnak és az összefogást! Nos, te barátom már rég eladtad a hazádat. Most megprobálhatnád visszaszerezni, de inkábbb puffogsz! Orbán is elbukni látszik ebben a harcban, mert ugye a hozzád hasonló gondolkodásúak inkább sírnak a benzin áráért, mint gondolkodna racionálisan!
Marcka 2012.01.19 21:20:47
@senior01: Hát azért egy olimpia bajnokot még te sem tv tornászozhatsz le! Habár látom, hogy te igen sokra vitted az életben! Gratulálok uram!
Marcka 2012.01.19 23:49:06
@dr. balambher: Igen, öt éve is jolett volna!Aztán 2010-ben majdnem sikerült, de ugye a kenyér nem lett olcsóbb így folytatódott minden a régi kerékvágásba! Ez itt a baj!
Nyolc gól különbséggel győzte le Magyarország A csoportos csapata Szerbia divízió 2-es válogatottját. Az első lépést ezzel megtettük a Vancouver felé vezető úton, de nem kérdés, hogy ez volt a lehető legkönnyebb.A magyarok úgy kezdték a meccset, mintha semmit sem akarnának a…..