Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julot

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó Jedik negatív visszhangja és baklövései után J.J. Abrams új filmje ott próbálja menteni a menthetőt, ahol csak lehet. A Skywalker kora több, mint két órájának egy része azzal megy el, hogy megmagyarázza az előző rész eseményeit, miközben két film akar lenni egyszerre. A kritika enyhe…..
Julot 2019.12.26 07:30:22
@efi:
1., Ezt ki mondja?! Te?! Mint ahogy fentebb is írtam, ez egy Sci-Fi. Science-fiction. Tudományos fantasztikus, ha úgy tetszik. Vagy Fantasy. Mese. Ha bele akarsz kötni, bele lehet, hiszen egy kitalált történet. Ennyi erővel azt is meg lehet kérdőjelezni, hogy Süsü vagy Vuk hogy tudott beszélni? De mindegy is. Egyenlőre az a Tény, hogy MEG SEM HALT. Ennyi. Nincs ezen mit ragozni tovább.
2., Palpatine nem robban fel. Volt egy nagy robbanás az aknában miután lezuhant, de senki nem látta felrobbanni. Vagy te igen?! Érdekes lenne... :) Zuhant egy jó nagyot. Igen. Ahogy Luke is a Bespinen a Felhővárosban... és? Továbbra sem láttad Meghalni. Felrobbant a Halálcsillag. ...és Palpatine rajta volt akkor?! Több ideje volt lelépni mint Lukenak és Vadernak! Sokkal több. Tehát?
3., Nem kell megmagyarázni semmit. Vagy elhiszed - vagy nem. Viszont van rá logikus és hihető magyarázat, szóval ha nem hiszed, akkor neked is azt tudom írni mint a fenti kollégának: "Ha valaki ebbe - is - beleköt, egyrészt tuti nem ismeri az SW univerzumot, nemhogy szeretné, másrészt nem is értem minek ül be egy sw filmre?! Ok, legyél kíváncsi rá, de akkor utána nem kell szidni a filmet, mert számodra nem kerek! A hiba nem a filmben van!.... "
4., Mire jött rá Rey? Itt látszik, hogy mennyire nem vagy tisztában az SW világával. A Jedik egy része rendelkezik ama képességgel, hogy tudnak gyógyítani. Ez nem újdonság. Maximum a hozzád hasonlóknak. Azért, mert a sorfilmek során most először jelent ez meg a vásznon. Ugyanolyan képesség, mint Obi-vannak a - Mos Eisleyban is látható - gondolat manipuláló képessége, amit Rey szintén elsajátított. Azon nem akadsz fent mert már láttad - a gyógyítás újdonság - számodra. Ezért kevered a Palpatine-féle sötét erőből fakadó feltámasztás képességét a gyógyítással!
5., Snokeot klónozták, igen. Ez a legegyértelműbb, nem is értem miért kérdőjelezed meg, hisz a filmen két példányát is lehet látni a klóntartályok és - talán - spaarti-hengerek - mellett. Hogy kiről, annak nincs jelentősége.
Ha van még kérdésed tedd fel nyugodtan, ha tájékozottságom és időm engedi megpróbálom megválaszolni őket. De ha érdekel az WS univerzum neked is ajánlom a Youtube-on a Star Wars akadémiát, meg a sok-sok könyvet. No meg azt, hogy tudatlanul ne fikázz, mert magadat blamálod.
Amúgy egy dologban egyet kell értsek: A 7-8-9.-rész sikerülhetett volna jobban, a Disney nagyon elbaltázta őket. Ott kezdődik, hogy én a Jedi visszatér utáni folytatásoknak sokkal jobban el tudom fogadni a Timothy Zahn féle Thrawn-trilógiát. Ajánlom mindenkinek az elolvasását, akit érdekel!
Julot 2019.12.26 09:18:55
@CCnick: "
CCnick 2019.12.26. 08:35:18
@Julot:
1. Melyik filmből derül ki, hogy Darth Plagueis tudása átszállt Palpatinebe aki ezután képes lett feltámasztani magát?

Erről beszéltem: Ha nem ismered a történetet miért kritizálod?! Nem megy ez neked! Maradj a "He".-nél... ;)

CCnick 2019.12.26. 08:35:18
2. Azért te is érzed talán a problémát, hogyha Palpatine fel tudja magát támasztani a Darth Plagueis-ből belészált tudással akkor Darth Plagueis miért is nem támasztotta fel magát a meggyilkolása után?

Nem tudom, nem én írom a történeteket. Én csak elfogadom. Ez az amit te nem tudsz!

CCnick 2019.12.26. 08:38:19
@Julot:
Azért ehhez képest a Mikulás sztori az egy éjjel alatt repülő rénszarvasszánnal kéményeken keresztül kiszállitott egymilliárd ajándékkal sokkal reálisabb még scifi szinten is.

Ha te így látod, akkor tényleg inkább nézzél National Geographicot, mert a Sci-fi és a Fantasy nem neked való!

CCnick 2019.12.26. 08:42:42
@Julot: "Senki nem mondta, hogy meghalt... "

@Julot 2019.12.25. 15:10:46 "Tehát Palpatine képes volt feltámasztani magát - ergo nem halt meg" Feltámadni csak halott tud, aki nem halt meg azon nincs mit feltámasztani. Olyan ellentmondásokban tobzódsz, hogy azt már olvasni is fáj.

Ebből számodra azt jött le, hogy én azt írtam Palpatine meghalt?! Hát akkor öreg, szövegértésből is egyes! Bár ez nem meglepő! Nem én lovagolok ezen a feltámadás, feltámasztotta magát témán! Folyamatos azt írtam, hogy Palpatine NEM HALT MEG! Te és a hozzád hasonló kötekedő tudatlanok azok, akik keverik a szezont a fazonnal ...és közben pont hogy te magad keveredsz ellentmondásba! Számomra nem fáj, vicces, ahogy kinevetteted magad. Szánalmas is, ahogy vergődsz, dehát a magad fajta már csak ilyen! ;)

CCnick 2019.12.26. 08:48:19
@Julot: valami vagy scifi és akkor van benne sci vagy fantasy és akkor le lehet szarni minden tudományos dolgot de mindkettőnek ragaszkodnia kell a saját szabályaihoz. A 9. részben nem irunk új, minden korábbinak ellentmondó szabályt csak azért, hogy visszahozzunk valakit. Akkor már inkább ébredjen fel Palpatine és derüljön ki, hogy csak álmodtaaz ep 4-5-6-7-8at

Ezzel pedig pontot tettél a kötekedő, és hozzá nem értő, a SW univerzumát egyáltalán nem ismerő ámokfutásodra. Fröcsögni, kötekedni, kritizálni azt tudsz, de tudod úgy eléggé szánalmas és nevetséges, hogy nincs mögötte megalapozott tudás.
Épp ezért én befejeztem a veled való eszmecserét, mert nem vagyunk egy szinten. és nem igazán tudsz érdemben hozzátenni semmit. Ne erőltesd, csak az időd vesztegeted, az SW világa nem neked való!
Julot 2019.12.26 09:36:38
@Indriq: Én épp azt mondom, hogy a történet szempontjábol Logikailag nem látok kifogásolhatót abban, hogy Palpatine NEM HALT MEG - gyk. nem feltámadt - nem halt meg.
...és bizony ennyi erővel - és tényleg: az ERŐVEL :)) - bárkit vissza lehetNE hozni. Csakhogy arra kell ügyelni, hogy a történethez igazodjen és logikus legyen, meg lehessen magyarázni miért, s hogyan. De Yoda a szemünk láttára halt meg, Vader szintén, sőt még Luke el is égette, Palpatine-t viszont nem láttuk meghalni, így egy kicsit félrement az érvelésed. Azt hiszem nem én vagyok, akinek utánna kéne nézni pár dolognak, ha neked Bobby és a Dallas jut az eszedbe, akkor azt hiszem te sem vagy az a releváns SW szakértő...
Visszatérve. Vader lehet hogy megérezte volna, hogy életben van a mestere, de mivel 1., Palpatine a legjobb manipulátor volt simen el tudom hinni, hogy elrejtette Vader elött, - ha ugye évekig tudta palástolni Sith mivoltát az egész Jedi tanács elött ez sem lehetett gond neki - másrészt Vadernek akkortájt volt nagyobb gondja is, mivel hogy az életével küzdött a lelkem. Nincs ebben semmi logikátlan, maximum annak aki kissé tájékozatlan a témában, és csak okos akar lenni!
..."És ha már visszamegyünk arra a jelenetre ahol még szenátorként elmeséli Anakinnak a feltámasztós sztorit.... legyen már világos, hogy ott"... hogy ott Palpatine NEM HAZUDOTT! Amit mondott arra képes Darth Pleguis révén! Ez inkább egyfajta mézesmadzag volt, így manipulálta Anakint! Neked is csak azt tudom mondani, hogy az irományaid alapján egyértelműen látszik, hogy nem ismered az SW univerzumot, nem nagyon tudod mi miért van. Megnéztél pár filmet, és már ontod is magadból a kritikát. Tedd, lelked rajta, de fogadd el, hogy a történetet nem hozzád hasonlóan felszínesen ismerők esetleg rá fognak világítani olyan tényekre, és kapcsolatokra, ami más megvilágításba helyezi a storyt és logikussá válik az amit tudatlanságod révén nem gondoltál annak - vagy épp fordítva. A te dolgod hogy elfogadod-e ezt, mindenesetre azt is megértem, ha leszólni valamit egyszerűbb, mint belátni, hogy nincs igazad! Kellemes ünnepeket! ;)
Éppen 100 évvel ezelőtt, 1916 július elsején vette kezdetét a világtörténelem egyik legnagyobb és az első világháború legvéresebb összecsapása a Somme –i csata. Ebben az 5 hónapon keresztül tartó (1916 július 1 – november 18.) iszonyatos küzdelemben egymillió katona veszett oda, ami azt jelenti,…..
Megjelent a Szerencsejáték Zrt. hivatalos alkalmazása, ahol a különböző szerencsejátékokkal kapcsolatos információkat tudhatunk meg, mint az előző kihúzott számok, illetve akár meg is játszhatjuk egyszerűen a saját számainkat is. A programban megtalálható az ötös lottó,…..
Ide jutottunk. Csak egy halvány félmosolyra tellett tőlem, amikor bejelentették, hogy Spielberg és Tom Hanks újra együtt fog dolgozni. Pedig a kiváló rendező ennél sokkal többet érdemel, hiszen fantasztikus filmeket alkotott korábban, azonban őt is utolérte Hollywood rákfenéje: a…..
A ma esti Fókusz-riport után percekig csak néztünk magunk elé, és nem hittünk a fülünknek, kiszáll az X-Faktorból az utolsó oridzsinál gangszta, Geszti Péter is. Tavaly ugye hárman léptek le, Keresztes, Feró és Malek, most követte őket a rímgyáros is, aki múlt vasárnap…..
A Verge névtelen (de állítólag megbízható) informátorai szerint a Microsoft az alábbi funkciókat tervezi a Windows Phone 8.1 frissítéssel: Az első, a sokak által várt értesítési központ, ami az Android és iOS felhasználóknak ismerős módon, felülről lehet lehúzni. Egy…..
Julot 2013.12.18 05:42:00
Az angol szerint Rosberg lesz a Forma-1 következő nagy durranása, bármikor áttörhet az elithármashoz. "Mindannyian úgy gondoljuk, hogy a legjobbak vagyunk, aki nem így érzi, második lesz. A legjobb Vettel, Alonso és Rosberg. - nyilatkozta az angol a spanyol El Paisnak. - Vettel…..
Julot 2011.06.02 16:11:57
@VRbagoly: Én úgy gondolom 7 VB cím sem jogosítaná fel semmire, nemhogy EGY AJÁNDÉK VB-cím... Sajnos ő - is - úgy gondolja, a kezére játszott vb.-címtől ő az atyaúristen, de ebben a mezőnyben van még vagy 5 - vagy több - másik pilóta aki érdemesebb az általa külön ligának nevezett klubbra mint ő. Pl.: Kubica, Sutil, Kobayashi, Hülkenberg, di Resta, stb...
Julot 2011.06.02 16:24:42
@noelthewalrus: Nem értem, a sok troll minek ugat bele olyan témába amihez érdemben nem tud - vagy nem akar - hozzászólni?! pff...
Julot 2011.06.02 20:40:27
@weirdo: Hát abban biztos jó vagyok, hogy lássam, milyen bátor gyerek vagy a monitor mögül... Egy dolog a véleményem, az is, hogy egyeseknek tetszik vagy nem tetszik, a stílus amit viszont te itt megmutattál az maga az ember. Legalább téged már ismerünk... pff... :)
  Lewis Hamilton pole pozíciójának ünneplését csak az zavarta meg kissé Kanadában, hogy az időmérő után figyelmeztetést és 10 ezer dollár pénzbírságot kapott.  A megadott időn kívül ért vissza a depóba: McLarenjéből kifogyott volna a benzin, leállította,…..
Julot 2010.06.13 08:05:44
@fdgfdg: Én nem mondtam, hogy a lújíz nem tud vezetni, de hogy SOHA NEM JUTOTT VOLNA oda ahol most van, ha nem tolják hátulról az is biztos. Más:
Szerinted a Női pilóta, mint olyan miért az F1 nagyurainak egyik nagy álma? Ugyanazért amiért a lújíz gyerek az. MÁS! Marketinget lehet rá építeni! "Szerencsére" eddig - újra - nem találtak olyan nőt aki alkalmas lenne a szerepre, aki meg az lenne királyul bemutatott nekik... Tönkre is tették érte az USF1 istállót... méghogy az USA.-ban nincs pénz egy szaros F1 istállóra... Ha hozták volna Danica Patrickot, már verenyezne a csapat idén... kell még bizonyíték?