Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venpet

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
zamat A pincérnek se könnyű 2010.01.25 11:00:00
Telefoncsörgés. - Itt a Bisztró. Miben segíthetek? - Milyen konyhát visznek?  - kérdezi az affektáló hang. - Olaszt, hölgyem. - És mi a ma esti szusi specialitás? Pillanatnyi csönd. - Nálunk nincs szusi, hölgyem. - Miért nincs? - Mert ez nem japán étterem?! Újabb szünet.…..
venpet 2010.01.25 12:19:59
@Almaspite: legközelebb adj oda neki 10500-at, és kérj vissza 5000-et :)
venpet 2010.01.25 12:47:58
@Decsibácsi: A menő éttermekben ez a trendi, hogy nagy tányér közepére raknak egy kis adag valamit. Nagyítót érdemes vinni:) Egyébként ott úgy vannak vele, hogy rendelj előételt, főételt, desszertet, és akkor úgy mész haza, hogy nem leszel éhes, de nem is etted magad tele. (amugy én is azokat az éttermeket preferálom, ahol egy főétellel jól lakok:))
Az Embertelen felsőoktatás című posztra rendkívűl sok -nagyon gyenge poénnal élve- riposzt érkezett. A beküldött levelek közül Erikét közöljük most, demonstrálandó, hogy nem lehet minden szakot otthonról elvégezni, van ahol nagyon komolyan veszik a hallgatók részvételét,…..
venpet 2010.01.02 12:29:13
@szakértőbb: jaja. Nálunk az oktatók nagy része mindig elmondta félév elején, hogy a vizsga anyag az, ami az _órán_ elhangzott. Ha nincs benne a jegyzetben akkor is. Én ehhez tartottam magam, bár 95%-ban mindig azt kérdezték vissza, ami a jegyzetben is benne volt, tehát ezzel nekem speciel sose volt problémám
Pozitívumok a magyar vasúton - ezt a címet is adhattam volna. Most ne a mellékvonalak bezárásáról (szünteteltetéséről stb.) beszéljünk. Azt nézzük meg, találunk-e arra utaló jeleket az új menetrendben, hogy Magyarországon lehet jó vasutat csinálni. A MÁV-START hivatalból…..
Biztosan hallottátok, hogy az Egyesült Államok egyes részein rekord mennyiségű hó hullott mostanában, ezzel DÁ is jól megszívta egy szerencsétlen pillanatnak köszönhetően, de aztán meglepően és egyben pozitívan zárult a történet. Tegnap bezártam az egyetlen kocsi kulcsom az…..
Sok szó esett már az arctalanná vált felsőoktatásról, illetve arról, hogy egyes főiskolák és egyetemek diplomagyárrá alakulva ontják magukból a felkészületlen hallgatókat. Levélírónk saját tapasztalatát osztja meg velünk, megmutatva, hogy az oktatóknak is nehéz ebben a…..
A 24 nyolcadik évada januárban tér vissza, ebben Jack barátunk már nagyfater, és már alig van az amerikai terrorelhárításban valaki, aki emlékszik rá, ki is ő istenigazából. Remélem a hülye kérdésért cserébe kiharapja a kis nyikhaj gigáját nekifutásból. Két trailer,…..
venpet 2009.10.27 13:06:34
venpet 2009.10.27 14:08:47
@Gazz: Nembaj, de jóó nő:D
comment:com Fiala lemondott 2008.11.07 17:10:00
Feladtuk. Továbbra sem értjük, hogy mi miért történik a Fejükre estek-ben, úgyhogy nem erőlködünk, hátradőlünk és élvezzük, ahogy Fiala hisztizik Afrika közepén, ő többet nem szól senkihez, Bódiék szarkeverők, nem szeretne velük egy levegőt szívni Afrikában,…..