Regisztráció Blogot indítok
Adatok
selfish

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én álltam már a barrikád mind a két oldalán. Voltam megcsalva és én is csaltam meg már a párom. Egyikre sem vagyok büszke. Az aki engem csalt meg az Szilveszterkor tette. Az egész Karácsonyt együtt töltöttük a gyerekekkel. Mármint az Ő gyermekével és az én gyermekemmel.…..
selfish 2009.08.18 13:48:08
@teuton33: hát igen kedves teuton ez van De jó a szivem és ha kell szexelek is de csak indokolt esetben...külön kérésre :)
selfish 2009.08.18 15:01:49
@teuton33: megy az kérvény nélkül is ha duzzogva is ... :) nekem nem egy favoritom a szex de túl szoktunk esni rajta azért az aktuális partner megelégedésére...
A Critical Mass biciklis tüntetést szervez augusztus 18-án este 6-ra, a Margit híd déli járdájára, ahol bringaemeléssel demonstrálnak a Margit híd déli járdájára tervezett Buda -> Pest irányi kerékpárút elhagyása ellen. (A Kerékagy bejegyzései az kiradírozott…..
Néhány hete egyértelmű jelei vannak, hogy valami készül a XIII. kerületi Gogol utcában, a napokban azonban a végső fázisba került az új bicikliút, illetve biciklisáv kialakítása. A Lehel tér és a felső rakparton futó bicikliút között készült most el egy összességében…..
A szcientológia egyháznak saját bevallása szerint vannak lelkészei is. Azt azonban ritkán említik, hogy - meglepő módon - szinte bárki lehet lelkész az egyházon belül, aki elvégzi a lelkészi TANFOLYAMOT.   Előkerült a hivatalos ún. ellenőrzőlap. Nézzük meg, milyen…..
 A miniszterelnök meggondolatlan kapkodása egy olyan futballistának a képét idézi meg, akinek csapata a 85. percben is jelentős hátrányban van, a vereség biztos, a szurkolók hörögnek, ő pedig kétségbeesetten próbál labdába rúgni, míg végül nagy igyekezetében…..
 Tele van a tököm ezzel a pc brigáddal. Nem a véleményük, nem az elveik és nem is gondolataik miatt, hanem azért, mert pont annyira progresszívek, mint azok, akiket fikáznak. Konstruktivizmusból zérus. Adott itten kérem ez a több évtizedes, évszázados, vagy mit tudom én…..
www.sushirendeles.hu vagy www.sushirendeles.netEljött az ideje, hogy bevezessem a dilemma nevű címkét. Több sushifutár kipróbálása után a fent nevezett cég beválni látszik: a házhoz szállított ételek szinte botrányosan frissek, és hihetetlenül finomak. Az…..
publik 2008.11.01 20:40:00
Mindenkinek üdvözlet,habár gondolom a feledés homályába sülyedt ez az oldal,egyszóval el van hanyagolva a napi történések leirása.Ilyen melegben minden időt a szabadban kellene tölteni,persze valahol a vizparton.A meleg növekedéssel egyenes arányban nőt a vendégeskedés…..