Regisztráció Blogot indítok
Adatok
multiplayerjatekok

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.01 15:00:00
Tudom srácok, hogy egy hónapja volt utoljára videó. Van bűntudatom elég rendesen, de jelenleg egyszerűen tényleg nincs rá időm. Remélem a napokban tényleg kicsit felszabadulok, már attól is tökön szúrom magam, hogy pont most megy a hoki-vb. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett…..
multiplayerjatekok 2009.05.01 21:22:39
Legjobb camp hely a géppityus házban az asztalos szoba: befekszel az asztal mellé és aki feljön a lépcsőn az meghal :)TÖRÖLT VIDEÓ..
multiplayerjatekok 2008.12.24 19:29:59
@Revan90: Aham értem.
De ha az mp40 vagy a thompson félautómata akkor mi autómata? Lehet hogy én vagyok a hülye de én ugy tom hogy a félautómata az ha meghúzod a ravaszt lő eggyet, ha meghúzod megint ismét lő és nem kell felhúzni minden eggyes lövés után a fegyvert. Az autómata az hogy ha a ravaszt behúzva tartod akkor lő ezerrel míg ki nem fogy a tár.
Elnézést a kihagyásért de technikai porblémáim akadtak, de megoldódtak:)..
Tudom, hogy multiplayer sorozat a neve, de legközelebb menj egy másik szerverre és egyúttal másik pályára és ha nagyon meg akarod fűszerezni akkor másik játékmóddal is játszál felvevés közben. Multinak multi csak elkezdettbelefolyni a gameplay-be:/TÖRÖLT VIDEÓ..
multiplayerjatekok 2008.11.07 22:35:10
Köszönöm szépen a pozitív kommenteket, elkészült a 2. videó is www.youtube.com/watch?v=Vf3hq6S-L9c Köszönöm még Athemil-nek hogy belinkelte a videómat és igen a minden videó másik mapon és másik játékmóddal megy.
@Butterbean azért hal meg mindenki egy lövésre mert ez egy olyan szerver hogy csak puskák vannak, gépfegyverrel ill pisztollyal sokkal több golyó kell. A kampányról annyit hogy végigjátszottam ajánlom mindenkinek de a single player mód szerintem koppintás lenne Reactor felé.
Multiplayergames Elkészült! 2008.11.09 20:12:00
Már három videóval büszkélkedhetek, ezért ugy döntöttem itt az idelye ezeket összefoglalni és összegyülyteni egy helyen. A blogon meg fognak jelenni FreddyD illetve Reactor videói, mert a kettejük videóit én is mindig figyelemmel követem. Illetve az én következő videómról egy…..