Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dioné

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az elmúlt két nap csíkospöttyös cserepek rajzolgatásával telt, ipari méretekben; arányaiban elenyésző mennyiséget sikerült tisztába tenni manuáléból, de szépen kerekedik a mintakatalógus, így még bírom hinni, hogy van vége az alagútnak, és ott lesz majd a fény. (A…..
egyszervolt 2008.10.28 08:37:00
Napok óta töröm a fejem azon, mi lenne a megoldás. Az ideális megoldás. De ideális megoldás nincs. Bármit is lépnék-tennék az rossz lenne, mert a problémát nem oldanám meg. Lassan két hete történt, hogy Olivért megrúgdalták az iskolában. Csúnyán. És habár azon a napon nem…..
dioné 2008.11.07 22:21:13
Kedves Cseho!

Most találtam a blogodat, és ahogy olvastam az isklai problémákat, az első gondolatom az volt, hogy ajánlom a mi iskolánkat, ahogy tovább olvastam, akkor rájöttem, hogy valószínűleg ide jártok, amikor a képeket néztem, tudtam, hogy tényleg :-). A nagylányom egy évvel van felettetek, Kati néni osztályában. Nálunk kb. a fél osztáynak van valamilyen problémája, van hiperaktív (2), figyelemzavaros (sok), és még a sok minden, amit minden nap elhoznak otthonról. Volt verekedés, verés, folytogatás, szökés az óráról, ilyesmik... Tavaly ilyenkor volt az első olyan szülői, amikor jelen volt az igazgatónő és az iskolapszichológus és mindenki kizúdította a véleményét. Ezt követte még néhány, köztük négy órás-üvöltözős is volt. A végeredmény: minden "problémás" gyerek maradt, minden "normális" gyerek maradt, és egy olyan remek osztály lett belőlük, hogy a tavalyi eseményekre már szinte nem is emlékszünk. Mi is féltettük a gyerekeink épségét, de igaza volt a tanítóknak és kell egy kis idő, amíg úrrá tudnak lenni ezeken a heyzeteken. Biztos vagyok benne, hogy nálatok is normalizálódik a helyzet, de ez legjobb esetben is legalább fél év.
Nem tudom, mennyi szabadságot enged meg a munkád, de az nagyon bevált, hogy időnként beültünk az órákra - a gyereknek is biztonságot ad, és Te is jobban látod, hogy mi történik.
Sok erőt és türelmet kívánok!