Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SanGiovese

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Békásmegyer, "lábas" panelház, a falon mindenhol mustársárga mozaikcsempe, az egyik oszlopon tábla: "Az árkádok alatt parkírozni, labdázni és kerékpározni TILOS!". A kaputelefont kémlelve hirtelen beugrik egy régi telepi legenda, miszerint ha egyszerre két gombot…..
w Karácsonyi ének 2009.12.08 11:30:00
Bronzvasárnap után vagyunk, ami egy viszonylag újkeletű ünnep, a naptárak még alig jegyzik, de annál inkább a kereskedők és a shoppingriportokkal virító média. Ez a harmadik hétvége a karácsony előtt, amikor már mindenkinek illik elkezdeni a vásárolgatást, hiszen nemsokára…..
 Kezicsókolom vagy jó napot? - Tessék szavazni! Tomcsee neve már sokunknak ismerős lehet a japánbuzis poszt óta - most értékes gyűjtőmunkával bizonyítja, hogy ő nem egy one-hit-wonder, vagyis holmi egyslágeres üstökös. Szia Tibi! Sajnálatosan a múltkori…..
Finom pofozkodás a lépcsőn. ..
Laci az egyik CBA-ban bukkant az Ala Mamma Mia Kft. pogácsájára, vagyis annak tűnő termékére és nem bírta ki, hogy ne ossza meg velünk az összetevőket. A lista hosszú, és a végén még az is kiderült hogy hiába az ízfokozás és a színezés, ez a dolog rossz és biztos nem…..
SanGiovese 2009.10.27 08:20:59
Életminőségem jelentősen javult, amióta lakóhelyem közelében megnyílott az Aldi. Azelőtt alig hallottam róla, sőt összekevertem a Lidllel, amiről viszont annyit tudtam, hogy terrorizálja és kukkolja az alkalmazottjait. Baloldali érzelmű állampolgárként tehát eleve gyanakvóan…..
SanGiovese 2009.09.16 09:54:10
Ezúttal Buffout örvendeztetett meg minket egy igazán nagy lélegzetvételű poszttal, amit azonnal végig kellett olvasnom. Árad belőle a zseniális elkeseredettség, ez nem a képzelet szüleménye.   Az irányításmániás --Control Freak-- Az olyan mondások, mint „nézd…..
SanGiovese 2009.09.06 18:42:40
Van-e olyan történet, amit meghallgatva adnál 10000 Ft-ot egy vadidegennek. Ma hallottam egyet. Jövő hét szerdáig kiderül, hogy egy szentimentális barom lettem, vagy az elmúlt 29 év még hagyott bennem egy kis Don Quijote-t.Bosnyákon épp túl voltam az éjjeli OTP Atm-es Vodafone…..
SanGiovese 2009.08.16 11:19:22
Nincs igazság. Ösztönlények vagyunk és néha teszünk olyan dolgokat, amiket később megbánunk. Ez van."Van egy férfi. Nagyon szereti a feleségét. Én vagyok ez a férfi. Tizenegy év alatt elvileg nem csaltam meg a feleségemet egyszer sem, legalábbis ez van a saját fejemben is.…..