Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kis Prücsök

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten már írtam, hogy hamarosan nyerhettek egy összeállítást a Kimmidoll szépségekből. Hát, most elérkezett a pillanat! Valentin-nap alkalmából egy szerencsés olvasómat megajándékozom a képen látható Kimmidoll Amika babával, a hozzá illő kulcstartóval és…..
 Gyöngének lenni, felvállalni, hogy beteg vagy, pihenni zúzás helyett, esélyt adni magadnak a gyógyulásra...  Amikor hagyod, hogy megtörténjen egyszerre elindulnak az energiák, feloldódnak a blokkok és beindulnak a természetes gyógyító mechanizmusok. Egész más,…..
Fekete Pillangó Akkor itt 2011.01.25 07:44:00
Ez a hely... az eldugott... csak az enyém... A másikról elüldözve. Inkább így, mint kiforduljak önmagamból, harcoljak a hülyeség ellen... értelmetlen. Akkor mától ez lesz az a hely... ez lesz az, ahol kimondhatom... ha még merem... Hisz ismered... ne szólj szám, nem fáj fejem!..
Fekete Pillangó Tapasznyalás 2010.10.11 07:33:28
Ne adj fel valami fontosat, csak hogy megtarts valakit, aki azt sem képes kimondani, hogy szeret. ... Lehetetlenség előre eltervezni azt a pillanatot, amikor a dolgok újra a helyükre kerülnek. Ahogyan azt sem lehet előre eltervezni, amikor az ember elvész. ... Az ember szívét…..
Fekete Pillangó Szárnyak 2010.10.09 16:43:00
Kinőtt a szárnyunk ez volt mit vártunk Szabaddá váltunk kiszól ránk, meddig szálljunk Bár a célt, mit magamban itt bent rég elrejtettem Nem lelem, súgd nekem Gyermekké válnék, kell még a játék Mesékben hinnék, ha újakat találnék Túl sok volt, mit eddig sem hittem Ezt most…..
Fekete Pillangó Könnyek helyett 2010.10.08 15:20:00
... erő kellene, Istenem! A kétségbeesés helyett nyugalom. Kitartás a türelmetlenség helyett. Az önvád és lelkiismeretfurdalás helyett egy kis béke... Végre, egy kis béke a lelkem mélyén. Kérlek... csak kérlek!..
Fekete Pillangó Két tűz között 2010.10.07 09:38:00
Nem tudom... vagyis igen... csak nem merem... vagy mégis... tudom, hogy kellene... de... Egy biztos csak... a bizonytalanságom.Lehetek-e boldog a másik boldogtalansága árán... vagyis nem boldogtalan... csak a szíve egy része nincs vele, ezért az örökös szomorúság itt van mindig.…..
Fekete Pillangó Üdv... 2010.10.05 09:49:00
Hagyd a szavakat,így védd az igazad,Aki fecseg, az úgy marad,Hallgatni boldogabb.Hogyha nem teszed,Magadra zárod a ketreced,A szívedet el ne add,Örömöd hallgatag.Végtelen ébrenlét,Velem hallgass még,Velem virrassz átMinden éjszakát.Örök készenlét,Csak hallgass velem még,Velem…..
Mint látjuk, halljuk, Obamától hangos a média.Hangos? Inkább zeng, harsog!Soha ennyi ember nem vett részt Amerikában elnök-beiktatáson, soha nem választottak afroamerikait az USA elnökévé. Tán még sosem nézték ennyien a beiktatást a televízióban.... és ki tudja, meddig lehetne…..