Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gzsofi

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 20.-án a lányok 1 évesek lettek. A nagy családi ünnepet máskorra terveztük, de természetesen 20.-án is ünnepeltünk. Kaptunk 9 csokor virágot. Viki meglepetésként gyönyörűen megterítette az asztalt és áthívta Zsoltékat. A lányoknak Szilárd készített…..
A múlt hétvégén tartottam itthon egy mini babaklubot. Nagyon jól sikerült. Apor is élvezte a gyerektársaságot. Az elején picit meg volt szeppenve, emiatt bekéredzkedett a lányok ágyába és onnan figyelte az eseményeket. Később ő is játszott a többi kisgyerek mellett.Eljött…..
Zsófi naplója 2 2009.10.27 14:51:28
2.bejegyzés..
Időnként muszáj írnom arról, hogy miket eszünk vagy mivel kísérletezem a konyhában.A napokban ettem Zsolt készítette durbincs halat. Ez a sütőben volt megsütve padlizsánon és krumplin zöldfűszerrel és fokhagymás vajjal. Nagyon finom lett. Ekkor kaptunk harcsát is, amit végül…..
Apor, Réka és Emese Apor táncol 2009.10.19 00:33:13
Készítettem egy felvételt Aporról. Sajnos elrontottam, még a fényképezőgépet is rosszul tartottam az első pár másodpercben. Ki is törölhetném, viszont annyira aranyos rajta Apor, hogy nem törlöm ki, sőt közkinccsé teszem. Minden este Imrével hallgatják a zenét. Mostanában a…..
A terhesség vége felé néhány problémával szembe kellett néznünk. A 33. héten rossz lett a cukorterhelésem. A reggeli tökéletes lett, de a terhelés 7,8 helyett 8 lett. 150 grammos szénhidrát diétát kell tartanom. Erőt megpróbáló feladat őszintén szólva, de becsületesen…..
Zsófi naplója 1 2007.11.01 14:44:00
Ide írok majd. Egyszer, valamit.Most?..