Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RogerWaters

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egykoron kifejezetten szocialista/balliberális barátnak tekinthető RTL Klub az elmúlt időszakban újrapozicionálta magát, ezzel együtt felületet biztosít a jobboldalhoz, azon belül is a Fideszhez köthető médiaszemélyiségek számára. Most - bár picit másként - a legnézettebb…..
RogerWaters 2011.03.18 08:14:04
A Tv2 vetélkedőjének korábbi adásaiban akadt már pál olyan kérdés, amin elvitatkozgattunk a készítőkkel és a kommentelőkkel, mostani találatunk is hasonló kimenetellel kecsegtet. Történt ugyanis, hogy a március 1-i adásban két fiatalember (egyikük a testmodositas.blog.hu…..
A Való világ 4 és a hozzá hasonló reality-műsorok versenyzői között kevesebb eséllyel találunk Mensa-tagot, mint az Nb1-es bajnoki mezőnyben (pedig ott sincs túljelentkezés), ez világos, VV Alekoszt nem az eszéért szeretjük, na. VV "erőszakból diplomázott" László…..
Egy korábbi posztban már bemutattunk néhány érdekes IKEA-ás összeszerelési útmutatót. Ma megtudhatjuk , hogyan nézett volna ki a svéd áruházlánc ismertetője i.e 3000-ben, Stonehenge megépítéséhez.   Via..
RogerWaters 2011.02.20 17:30:29
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
Lángoló Gitárok Élt 33 évet 2011.02.12 15:00:00
Hobo Blues Band-búcsúkoncert @ 2011.02.11.Amikor a Hobo Blues Band tagjai utolsó előtti koncertjükön meghajoltak, és lementek a színpadról, Póka Egon még odaszólt a közönségnek: „Gyertek el holnap is! Mi mindennap itt játszunk!” És bár ez tényleg vicces volt, valahogy…..
Nesze!szer Kedves Villalakók! 2011.02.10 00:32:00
        Megállít a kép. Nézzük, odavonz. Meg akarjuk érinteni, magunkhoz ragadni. Ki Olivért, ki Bécit. Ki Szandikát? A Villa lét abnormális. A Villában a normális nem érdekes, nem érint meg. Meddig lehet elmenni az abnormalitásban ahhoz, hogy provokáljunk, hogy…..
Vagy nagyszerű jóssal bír a Bors online divíziója, vagy elkérték az RTL időgépét, de valahonnan tudomást szereztek a tegnap esti VV Alekosz - VV Zsófi párbaj kimeneteléről. A honlapjukon megjelent cikkük kommentjeiben olvasható, hogy az írás már akkor elérhető volt a neten,…..
Egy olvasónk vette észre, hogy a 40 milliós játszma tegnapi adásában volt egy olyan kérdés, amire a lehetséges négy válasz egyike sem igazán adott helyes megoldást. A kérdés az volt, hogy mit készít a tímár, a válaszok között a két egyértelmű marhaság mellett pedig a szűr…..
RogerWaters 2010.12.03 19:15:25
RogerWaters 2010.12.03 20:02:38
@brazileiro:

Erősen hasonló, értsd: ugyanolyan. :)
Megálltunk az ajtó előtt. Amikor bekapcsolták a stroboszkópokat, egy pillanatra megszédültem, és elképzeltem, hogy mi lenne, ha habzó szájjal, finom arcrángások közepette egyszerűen bezuhannék a 40 milliós játszma stúdiójába. De aztán inkább csak felsétáltunk a lépcsőn, a…..
Szegény Figo az Inter után most a Szentkirályi csapatából is végérvényesen kikerült, kénytelen lesz újra focizni vagy valami más megélhetési forrás után nézni. Nem rohangálhat többet a járó gépsorok között, nem ihat bele találomra akármelyik, a futószalagról frissen…..
B-oldal HOBO első 65 éve 2010.02.15 07:40:00
Nem is olyan rég új lemeze kapcsán dicsértem Hobo-t. Most írhatnék arról, hogy 1980-ban jött ki a HBB első lemeze, de én egy még jelesebb eseményről szeretnék beszámolni. Hiszitek vagy sem, Hobo február 13-án töltötte be a 65-öt! Igaz, régóta vénnek néz ki, viszont hosszú…..