Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsákbakutya

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tippmixer kiakadt azon, hogy a Szerencsejáték Zrt. nem vette figyelembe, hogy az általa fogadott meccs eredménye a hosszabbításban változott, így az nem egyezik a Szerencsejáték által közölttel. Hosszú levelezés az ügyintézővel alább. Hello Homár, az alábbi levelezést én…..
id. Homár jelenti az utakról, hogy állítólag a mobiltelefonos autópályaizé vásárlása műszaki okok miatt nem lehetséges. Hivatalosan is elkezdődött a vakáció, vagy a napfoltok zavarják. Úgyhogy aki most indul, kénytelen lesz benzinkúton sorban állni...
zsákbakutya 2009.06.26 14:09:03
Pikáns! Ádám azzal kereste meg a Homárt, hogy kábelszolgáltatója műsorlopással vádolja, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyez, mint amire előfizetett. Ádám állítja, ő nem buherált, hanem hónapokkal korábban díjcsomagot…..
A kérdés igazából így hangzik: miért nem takarodik haza minden csöpögő orrú pultos és pénztáros vagy miért nincs szkafanderben? A kedvenceim azok a közértes pénztárosok, akik a bejárat közelében folyamatos huzatban szenvednek, jobbára megfázva. Végülis úgyis megsütik azt a…..
zsákbakutya 2009.06.11 13:10:10
@Nelson Mandula: nehogy már a pultoshölgynek essen baja,mert nem engedték tp-re, és zsákot sem húzott a fejére, így meglátta 300 vásárló hogy beteg és közülük egy beírt a blogra!

De tuti naív vagyok...