Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hungaryisdead

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglehetősen bombasztikus kijelentéssel fogom kezdeni ezt a postot: A nyugdíjrendszer a lehető legkárosabb dolog, amit a fejlett társadalmak kitaláltak, rosszabb az atombombánál is. Miután mindenki, aki ezt olvasta, most jól megdöbbent, és anyázni készül, engedjétek meg, hogy…..
A mai magyar válságok közül nem hagyható ki a demográfiai sem. (Mondjuk már ez eléggé ironikus, hogy válságokról beszélhetünk, de hát így jártunk.) A demográfiai válság természete még kevésbé érzékelhető, mint a gazdaságié. A gazdasági válság egyszer csak beüt,…..
Az előző postban már elkezdtem boncolgatni a válság kérdését, amely ma Magyarországon a jövővel kapcsolatos legfontosabb dilemma. Persze az egészről könyvet lehetne írni, nem csak postot, ott csak nagy vonalakban vázoltam fel, amit gondolok, és tapasztalok. Bár az egész issue-nak…..
By Rammjaeger83 & SchAFigyelem, a KatPol humor rovat jelentkezik! Az elmúlt hetekben bizonyára sok olvasónk találkozott már ezzel a politikai kampánnyal, amely azóta kérészéletűnek bizonyult. A plakátokon használt szlogenek megmozgatták a fantáziánkat, így most, amikor ezek…..
Napjaink nagy kérdése, hogy van e válság Magyarországon, ha igen, akkor pedig mekkora, és meddig fog tartani. Namost ez egy érdekes kérdés. Nagyon sok szempontból adhatunk erre választ, attól függően, hogy a mindennapi élet melyik szegmensét nézzük. A politika ugye előszeretettel…..
Obama ünnepel. Már 2 napja. Fogadja a gratulációkat, dísztáviratokat a világ összes országából. Estére van egy kis szabadideje, leül hát a laptopja elé. Felmegy a CNN videómegosztójára, gondolván megnézi a politikai elemzők videóit, a szavazói ünneplését aztán…..
Rendszerkritika Mi is ez? 2008.11.07 13:21:38
Ez egy olyan blog, ahol osztani fogom az észt. Ez nyilván nem fog szimpátiát kiváltani jónéhány olvasóban, feltéve, ha egyáltalán lesz aki olvassa. A blog neve nyilvánvalóan provokáció. Ez egy marketingfogás. Ugyanakkor nem is véletlen. Azt gondolom ugyanis, hogy a jelenlegi magyar…..