Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zötyögi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Találjuk meg…..
Zötyögi 2011.12.31 12:40:08
@miro1: Vágó sok tekintetben liberális, sok tekintetben szociáldemokrata. Ma már nincsenek egyértelmű politikai irányok az értékrendünket sok minden befolyásolja. A pártokról meg ne is beszéljünk, mert a szocialista konzervatív, a konzervativ újkommunista és folytathatnám...
IMF-tárgyalások: nem Volvókat osztogatnak, hanem Volgákat fosztogatnak. A magyar gazdaságpolitika így hamarosan valamennyi megmaradt hitelességét el fogja veszíteni. (Fotó: napi.hu) Kedd: igen! Kedden a Bloomberg hírügynökség kérdéseire válaszolva a Nemzetgazdasági Minisztérium…..
Előzmény - Index hír:Százmillió Facebook-felhasználó adatai kerültek ki a netre Röviden:Százmillió Facebook-felhasználó személyes adatait (név, a közösségi oldalon használt becenév, emailcím, telefonszám) gyűjtötte össze a Skull Security biztonságtechnikai cég egyik…..
Zötyögi 2010.07.30 14:56:02
Itt a december, a kertévék kezdik a nézők szívatását. Nem elég ugye, hogy év közben ide-oda pakolgatják sorozataikat, amiket nem mellesleg képtelenek időben elkezdeni - mármint akkor, amikor a műsorújságban ígérik - ilyenkor télen lepihentetik a nagyágyúkat, és csak tavasszal…..
Zötyögi 2009.12.07 16:59:01
Közkeletű nézet a sajtófotóról, hogy a pillanatról szólnak, bemutatnak egy helyzetet, mint hogy Bajnai Gordon ünnepélyesen megnyitja az új petymegneveldét: az emberek megnézik a képet, és eldöntik, hogy a miniszterelnök a kisállatok sorsáért aggódó, felelős államférfi, vagy…..
Zötyögi 2009.10.29 10:51:14
Mindenki jól tudja, hogy a kereskedelmi tévék szívük szerint még az időjárást is az éppen Drakulával közösülő Paris Hiltonnal mondatnák be, úgyhogy a Hal a tortán eheti fordulata és metaüzenete (rabolni, sikkasztani, sőt tán még ölni is cool) mérhetetlenül gusztustalan…..
„Biztos vagyok benne, hogy az MSZP harmadszorra is nyerni fog.”Torzsa Sándor a ferencvárosi politika ismert alakja, szeret beszélni, érvelni és „főállásban” a Societas budapesti elnöke. Az MSZP egyetlen, hivatalos ifjúsági szervezetének a fővárosban közel 500…..
Házasok vagyunk, gyerek nincs. Nagyon szeretem a férjemet, ő is engem. Rendes egzisztenciánk van, új vállalkozásunk már tervben , több közös üzletünk fut így is, érzelmileg is minden tökéletes. Kívánni sem lehet nála jobb, megértőbb társat. Szexualitás terén vannak…..
Zötyögi 2009.08.14 13:04:23
Egy elég széles kört érintő  jogalkotási bakiról szól az alábbi bejegyzés. Vajon hány ilyen csapda rejtőzködik még a rapid módon összecsapott adótörvény-módosításokban?Kedves Zugügyvéd !Mint törzsolvasójuk osztanám meg az alábbi kis történetet, mely szerintem…..
Zötyögi 2009.07.03 09:05:13
@Frank99: Én falusi üdülőházasként 15 magyar ember foglalkoztatok, adót fizetek mindenki után, és ha sz@r lesz akkor sem tudok összepakolni, mint a multik. Ezért is örülnék a 18%-nak ha végre kihirdetnék. Persze majd ha esetleg 25% lesz, akkor páran tönkremegyünk és Frank99 meg a társai közül is pár ember segélyre kerül. Persze ez a magyar mentalitás, dögöljön meg a szomszéd tehene. Támogatni kell azokat a munkahelyeket akik itthon maradnak akkor is ha bedől az ország. És az ÁFA nem nekem fontos, mert a vállalkozónak megy meg jön, hanem a vendégnek. És ha se üdülési csekk se alacsony áfa, akkor magyar vendég megy Horvát tengerpartra költeni, Frank meg éhenhal a magyar szállodással együtt, és mehet fagyit árulni a horvát tengerpartra.
w Füstadó 2009.05.15 10:55:00
  A szocik képesek a vagyonadóból is jövedelemadót csinálni. A Fidesz meg hülye, szokás szerint.   Ld még: A dublőrök éjszakája..
Zötyögi 2009.05.15 11:46:52
A mai politikai helyzetben nagyon nehéz, de egetértek a cikkel. Megint egy nesze semmi fogd meg jól. És politikailag nézve is egy nagy lufi, ugyanolyan, mint amikor bejelentették tavaly a 13. havi bér elvételét, politikailag buktak 3%-ot, majd utána csendben visszajutatták, de már nem hozott népszerűséget. Most belengettek egy korrekt rendszert, majd puhítják, de már ez sem hoz politikailag. Az a baj a Bajnai kormánnyal, hogy hiába dolgozik a szűk szakértői csapat Oszkóval közösen, és hoz elő jó ötleteket, a frakciókban a saját széküket féltő lúzerek ülnek 90%ban. Mit lehet tőlük várni, ők csak attól sz@rnak be, hogy mi lesz jövőre, az nem érdekli őket, hogy 5-10 év múlva kecskepásztorok leszünk a nagy szemétdomb közepén, vagy egy normális jól működö gazdaságot építünk fel. Én amúgy baloldaliként mondom azt, hogy nem lehet tovább ezt a politikai ajándákkosarat a sok osztogatással és a szimpatizánsokra szabott szabályokkal fenntartani. Ja és még egy fontos dolog, a FIDESZ meg szégyelheti magát, hogy elvileg konzervativ párt. Inkább posztkommunista gyülevész hadnak gondolnám őket a politikai megnyilatkozásaik alapján.
Ilyet is csak NSZK retró erotikus filmekben láttunk, bejön az időjárásjelentő csajszi, kirakja a két mellét a muskátlis bajor ablakba és a forróságról mesél, meg arról, hogy érdemes lesz kihasználni a következő két napot, és már várjuk, hogy panaszkodjon, hogy…..
Zötyögi 2009.05.11 13:24:53