Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tee_RS

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
           Elmentem a Dzsokira. Gyertek Ti is!(Polák, ezeket felismered?) ..
Tee_RS 2009.06.17 19:59:07
Félrefordítások Értékek 2009.05.05 16:16:00
deschamps24 (elsőre leírtam helyesen!) beküldése nem bréking ugyan, de annyira megtetszett, hogy soron kívül kiteszem:Nekem ez szúrja a szememet már egy ideje... egy székesfehérvári étterem parkolójában van kifüggesztve ez a táblácska:Régebben láttam valahol (talán egy…..
„Vidáman integető szlovákok egy nagybevásárlás után. A parkolóban már jól látszik, hogy sok a szlovák. Az elektronikai termékek olcsóbbak. De a gyenge forint miatt a szlovákoknak amúgy is minden kevesebbe kerül. 20-25%-kal fizetnek kevesebbet a szlovákok ugyanazért a…..
Az egyik kutya, a másik egy híján húsz Szlovák rendőrök a magyar ultrák ellen a DAC-Slovan meccsen[origo]MTI2008. 11. 01., 15:13Utolsó módosítás: 2008. 11. 02., 0:22 var strModDate = '2008. 11. 02., 0:22'; if (strModDate.substr(16,1) == ':') strModDate =…..
Tee_RS 2008.12.16 17:00:06
A szlovák politika nagy szerencséje, hogy magyarországi drukkerek is voltak azon a lelátón, így a magyarországi magyarság eleve azt feltételezi, hogy "nem volt előzmény nélküli a rendőrattak".

Nézd, én ott voltam Szerdahelyen ezen a meccsen. Amikor a "Vesszen Trianont!" kiabálták, a rohamrendőrök még nem is voltak jelen. Ők csak később vonultak be a stadionba, mivel addig a Slovan-tábort kísérték. És különben is: feljogosít-e egy rendőrt egy rigmus (akármilyen rigmus) kiabálása arra, hogy összeverjen egy szektornyi embert? A Slovan tábor azt kiabálta: "Bi Maďara do hlavy", ami annyit tesz, üsd a magyar fejét, kedves rigmus, minden DAC-meccsen elhangzik az ellenfél drukkereitől, ez valahogy nem zavarja a hatóságokat.

Ha nem találják helyénvalónak a Nagy-Magyarország zászlót, akkor levetetik. Ha valaki garázdálkodik, kivezetik. Ezért nem kell összeverni egy csomó embert.

A "nem előzmény nélküli rendőrattak" a szlovák-lengyelen volt, ahol a lengyel szektor petárdázott, WC-kagylókat dobált a rendőrökre, becsempészett botokkal támadott rá a rohamrendőrökre. Ez esetben a válaszlépés tényleg nem volt előzmény nélküli.

[Amúgy meg nem vitatkozni akarok, csak érzékenyen érint ez a téma. és tudom, hogy én teljesen máshogy látom a helyzetet, mint a magyarországiak, egyszer kérdezte egy magyarországi ismerősöm, hogy Gyurcsány- vagy Orbán-párti vagyok-e, és mondtam, hogy nekem teljesen mindegy, ki van Magyarországon kormányon, mert az, hogy nekem jó vagy rossz, nem tőlük függ. Az, hogy nekem milyen az életem itt, Szlovákiában, azoktól függ, hogy itt Szlovákiában ki van kormányon.]

Egyébként meg érdekes a blogod, volt pár cikk, ami nagyon tetszett :)