Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darksoder

2 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte nem telik el úgy hét, hogy ne számolhatnánk be egy-egy új magyar fejlesztésű, kickstarteres társasjátékról. Épp ma lőttük fel cikkünket az 2048 társasjátékról, most pedig a Days of Ire: Budapest 1956 című játék indulásáról számolhatunk be, amelynek kampánya nemrég vette kezdetét. A Days…..
Hacker-nevelde? Egy kép 2013.12.17 21:55:39
Válságban fejleszteni hatékony stratégia - ez a mottója az idei Demo konferenciának, ahol a magyar startupok versenyezhetnek egymással a befektetőkért. A december 10-ei rendezvényre nem csak a már üzemelő induló vállalkozások képviselőit, de a nulla napos ötletekkel rendelkezőket…..
 Rockenbauer Pálék 100 literes hátizsákokkal, kamerákkal, álványokkal, meg Tolnai Ferenc legendás tologatós biciklikerekével nyomták le az 1100 kilométeres túrájukat a szépemlékű Másfélmillió lépés Magyarországon sorozatban (retrómániásoknak interjú a készítőkkel…..
2 gatya, 2 póló és 800 kilométer. Michael Palin, aki nálam az ultimate kedvenc Monty Python-tag, tuti így nyomná végig az El Caminót, a mögötte kullogó BBC-csapat meg kidöglene az 50 fokos hőségben a rengeteg cucc miatt. Nekem nem viszi tévéstáb a holmimat, és kerékgurítással,…..
Eddig csak szoptunk a spanyol tavolsagi kozlekedessel, az igazi 30 km-eket gyaloglos, 100 emberrel egy templomban alvos, tusfurdovel ruhat mosos El Caminot csak vasarnap kezdtuk el. A ketnaponta blogolast egyelore buktam, a zarandokszallasokon 20 percnyi…..
 A ma hajnali ajánlóhoz kapcsolódva pedig következzen egy beküldött levél: Sakálné vackorbanshee Rozália olvasó(kis)hölgy olyan posztot hozott össze, hogy leesik az állatok. Ahogy írta: reméli, nem fekszi meg a gyomrunkat. Kedves Tiborom,lépten nyomon…..
Darksoder 2009.07.31 14:11:03
@Bozdurgán: a post most pont nem a lukulluszi élvezeteket és az irodalmi modorosságomat hozta ki. :-)

Egyébként ha valaki van olyan merész, - és minden tiszteletem neki, - hogy felteszi az életét egy blogba.

Az irigylésre méltó, ha valaki szeret élni? Jót enni, inni?
Nem... inkább ez lenne a normális, de mint tudjuk egy abnormális világban élünk.

Nekem az külön becsülendő, hogy a gasztroblogger szereti a gyerekeit, és a férjét... szereti jól tartani őket és boldognak látni.

Nagyon szánalmas több tekintetben az eredeti írás, hiszen a helyesírást kritizálva számos fogalomzavarral és befejezetlen mondattal terhelt.

Lehetett volna akár humoros is, szatirikus, de csak szánalmas fikázásra futotta a szerzőnek, név nélküli arctalan fanyalgásra. A vegákkal kapcsolatos fóbiákat pedig nem kéne kivetíteni a grasztrobloggerekre, mert többségük egyáltalán nem kampányol ilyen irányban.

S, mint tudjuk a kritikusok pont azért kritizálnak, mert képtelenek kreatívak lenni. Szóval kedves szerző az írás egy valódi szánalomhalom!
Darksoder 2009.07.31 14:24:34
@Reggeligyors: Téves következtetés. Én pasi vagyok a Mirelle, meg nő. Tehát ha a Mirelle besértődött az az ő dolga, én meg nem sértődtem be, csak mertem a véleményemet megírni.

Miért gondolja mindenki azt, hogy csak neki lehet olyan?
Darksoder 2009.07.31 14:40:12
@Bozdurgán: Nagyon röhögtem a evolúcióról leírt lényegi információn.

Ejnye, egyre kevésbé bírok értelmes mondatokat leírni, - nem kellett volna bulizni éjjel.

Azt hiszem távozom is mielőtt meggyanúsítanak más gasztrobloggerrel is. Én csupán békés olvasója vagyok ezeknek.

Pörköltet a magyarnak!
NYERTES:SHY ÉS ZSUZSA6 000 Ft Nagyon nagyon köszönöm, megtiszteltetés, hogy megsüthetem nektek:)         , egy összefogás, ami nem csak a pénzről szól. Egy összefogás, ami megmutatja, hogy egy anya nem csak a saját gyerekével tud…..
Mint korábban már írtunk róla, december 10-én lesz Budapesten a Demo 08, vagyis a magyar startupokat versenyeztető konferencia. A Webisztán olvasói olcsóbban, 9900 forintos áron juthatnak be a rendezvényre, ha a jelentkezőlap megjegyzés mezőjébe beírják, hogy…..
Heti kétszer négy órára átlényegültem újra iskolássá. Nem rossz buli megint érezni az agytekervények újraindulását, a szürkeállomány aktivizálódását. 13 hétre iskolapadba ültem és ha minden igaz, tavaszra a hálózatbiztonság képzett szakértőjévé változom. Persze ezt…..
A Webisztánon is írt HH a tavaszi StartUP konferenciáról, ahol befektetők előtt jelenhettek meg a kezdő IT vállalkozások (megérne egy posztot, hogy az előadók találtak-e befektetőt).Most egy hasonló lehetőség előtt állnak a fejlesztők. A PC World és a Figyelő által rendezett…..