Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prof. med.univ. doktor

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűnek tartom, hogy nem én vagyok az egyedüli szülő, akinek hatalmas sokk volt az első szülői értekezlet. Az ember persze adaptálódik a környezetéhez, így ma már nem beszélnék sokkról, inkább egy olyan szituációnak tartom, amibe nem szívesen kerülök. Az itt ért sok frusztrációt azért persze…..
Szolg.közl.: sok vót a hét. Meaculpa. Nem mondom, hogy nem lesz még ilyen, mert lesz. Deres all the way Ha valaki aszitte, hogy majd ebben a részben lesz olyan történés, ami előrébb tekeri a westerosi történelem valíriai acélpánttal megerősített, korhadó kerekét, azon még Vas-szigeteken is…..
Facebook/Anonymous Operation Hungary Miközben menjünk el szavazni, mert mindmeghalunk és miközben a teljes magyar sajtó - a teljes, nem csak a lakájmédia - mélységesen kussol Orbán Viktor tegnapi, szerintem nagyon rosszul sikerült és rosszkor jött, valamiért kontroll nélkül maradt…..
Fotó: MTI/AP Ronald Zak Nem gondoltam, hogy megérem ezt a napot, amikor a miniszterek agyafúrt elnöke hivatalosan, az MTI-n és az Origón keresztül üzeni meg híveinek: ő bizony hülyébb, mint a többi ország miniszterelnöke. Pedig.   Úgy fogalmazott, „rászedtek, kicseleztek és becsaptak a…..
         Lovász Lászlót a Magyar Tudományos Akadémia elnökét külső tagjának választotta a Svéd Királyi Tudományos Akadémia. Tegnap tartotta meg a székfoglaló előadását "Nagyon nagy hálózatok matematikája" címmel.         Matematikus olvasóink most hagyják abba…..
prof. med.univ. doktor 2014.05.15 20:53:21
A miniszterelnök javított, 1.4-es kiadása számtalan új funkcióval rendelkezik. Ezek kifejezetten jól jönnek majd a kampányhajrában. Ma délután vágta át saját mellkasán a nemzetiszín szalagot a miniszterelnök (a képen az első próbaátadás látható). A fejlesztéseknek…..
prof. med.univ. doktor 2014.04.02 21:04:06
@Fulek: a soul train-es megoldás nem lenne rossz, de a végéeredmény siralmas.
       Nincs ekezetem. A bagel, aki esetleg nem tudja, egy amerikai zsemlefajta, aminek luk van a kozepen.       Kumin Ferenc ma egy Rob Edens nevu szakertot szemlez a Facebook-oldalan. Rob Edens nem szidja Orbant. Ez az erdeme.       Rob Edens egy diak a London School of Economics-on.…..
prof. med.univ. doktor 2014.04.02 12:30:58
@Evezős: Megvan a válasz a kérdésre, hogy mit adtak nekünk a rómaiak.
Korábban mi is írtunk a Hoffmann Rózsa és Marekné Pintér Aranka nevével fémjelzett közoktatási vezetés által kitalált életpályamodell egyik kulcseleméről, a portfólióról. A portfóliót akkor kell elkészítenie egy tanárnak, ha szeretne a Pedagógus I. kategóriából feljebb…..
Egy tanártól kaptuk ezt az emailt. HÁLAADÁS avagy miért vagyok én hálás a jelenlegi oktatásirányításnak Mindig, mindenhol csak azt olvasom, hogy a különböző iskoláknak miért nem tetszik a KLIK működése. Senki nem ír semmi konkrét információt, ezért én vállalkoztam rá,…..
Itthon A törvény nevében címmel fut az HBO új nyomozós sorozata, ami már is óriási kritikuskedvenc, nem véletlenül. A törvény nevében több szempontból is egyedülálló a saját műfajában, köze nincs a Helyszínelők látványnyomozásához, de a Drót társadalomkritikus…..
Míg Balog Zoltán miniszter libaerőleves és lúdgégetésztával kezeli a gyermekszegénységet, addig a 2009-es 21%-ról 2012-re 26%-ra nőtt a szegénység a gyermekek körében. Körükben 130 000-en alultápláltak, és több mint 40 000 biztosan az éhezők táborában van. Érezték a…..
prof. med.univ. doktor 2014.01.30 18:20:32
@midnight coder: az most már mindegy, a gyerek megszületett és éhes. pont.
Kovácsné Kovácsné csalódott 2014.01.08 12:11:29
Az alábbi poszt annak kapcsán született, hogy valamelyik blogon olvastam egy vicces bejegyzést azokról, akik habzó szájjal sorolják, milyen atrocitásoknak voltak ők kitéve a kommunizmusban (vagy miben), különös tekintettel az Úrjézus imádatára, a Becsületes Munkára, és a Moszkva…..
prof. med.univ. doktor 2014.01.08 19:18:22
GFG Blog Krasznahorkai 2013.11.10 15:22:12
1. ~ magányos 2. ~ az Ordinárius (3. ~ semmi se marad utána)   Példamondat: „Mi, magyarok...”     Van itt egy új Zarathustra, úgy hívják, hogy Krasznahorkai László. Zarathustra magányos. Sehol sem érzi otthon magát. Mert bár Magyarország elviselhetetlen, de…..
prof. med.univ. doktor 2013.11.11 21:15:12
A KDNP-nek kevés megjegyezhető arca van. Semjén Zsoltnak is lovon kell bevonulnia valahová, hogy érdekeljen valakit. A youtube csatornájuk videóit kevesebben nézik meg, mint ahány frakciótagjuk van. Érthető volt, hogy 2010-ben egy ismert műsorvezetővel próbálták frissíteni…..
prof. med.univ. doktor 2013.11.07 18:27:19
From: Lovas Istvan Date: 2013/10/21 Subject: Levél a tudósítóknak To: office@hipa-hungary.com Kedves Eszter, Legyen olyan kedves ezt a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítóknak elküldeni. Köszönöm. István Istvan LOVAS Brussels correspondent Magyar Nemzet +32…..
prof. med.univ. doktor 2013.10.30 09:46:26
 "Faszomat!" — kiáltotta Szirtes Ági a Portugálban, és felborult a biciklijével. Félelmetes darab. Ül az ember a szünetben a nézőtéren, egyszer csak kiül Csuja Imre a színpadra, magányosan rendezgeti a söröket a díszletben. És akkor nem tudod, hogy hol vagy, bent-e vagy…..
prof. med.univ. doktor 2013.10.24 13:51:29
@nandras01: nem fogom csendben tűrni, hogy a nemzet Árgyélusa, az élő Isten ( pfffff ) megfertőzze az életünket. Jövő tavaszig még reménykedem, hogy az ellenzék megtanul biciklizni. Addig is a gyerek japán nyelvórákat vesz.
prof. med.univ. doktor 2013.10.25 09:59:47
@ob.szerver: Nem akar elmenni. Én sem akarok tőle megválni. De fájó szívvel azt kell mondanom, hogy menjen. Az anyja vagyok, szeretném látni, ahogy megnősül, gyerekei lesznek, eljöhet engem meglátogatni az öregek otthonába vagy bárhova, és szeretném, ha csak passzióból utazna. Tele vagyok szentimentális érvekkel, de ezek között nem szerepel a hazaszeretet. Az, hogy mennie kell, nem az ő döntése lesz, hanem a csuti kondásé és szervilis bagázsáé és ezt nem fogom megbocsátani sem neki, sem a töketlen baloldalnak, a koncon marakodó szarháziaknak. Ha egyenes embert nevelek belőle, márpedig azt, akkor itt előbb-utóbb beverik a fejét. Inkább éljen külföldön, ahonnan örökké vágyakozni fog egy olyan haza után, ami nem érdemli meg.
Sír-rí az MSZP vezetése, legújabban Szanyi kapitány, hogy tegnap Mesterházyt hosszú ideig nem hagyta szóhoz jutni az "összefogást, összefogást" kiabáló tömeg. Bajnai "csak" meglepődött, de közben jobbkeze, Szigetvári szerint az Együtt 2014-PM és az MSZP nagyon erős…..
      Mind független közszolgálati blogként, mind az Emésztésügyi Minisztérium honlapjának gondozóiként nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy kiegyensúlyozottságában is előremutató interjút készíthetünk Gézaarcú Bélával, Toponca polgármesterével.  …..
prof. med.univ. doktor 2013.10.19 08:11:40
@KullWahad: nekem is megállt a fakanál a kezemben, mikor hallottam a hírt. Első gondolatom az volt, hogy be van szarva a kormányoldal. Aztán a második is ez lett. Nem baj, csak legyenek.

A videóról: feltűnt a nem természetes hanghordozás, ez mondjuk kicsit árnyalja a képet, de a HVG csak nem vállal be ekkora buktát, mikor a skiccpalit is olyan szépen kicsinálták. Úgyhogy reménykedem, hogy az egész videó igaz az elejétől a végéig.
Határátkelő Lakásból otthon 2013.10.11 06:45:00
Vajon melyik az a pillanat, amikor egy lakásból otthon lesz? Érdekes helyzetet teremt persze az is, amikor külföldre kerülve meg kell barátkozni a helyi szokásokkal, például Svájcban azzal, hogy nincs függöny az ablakokon. Ma folytatódik Ildikóék svájci kalandja, melyben…..
Olvasom, hogy a Felsőoktatási Kerekasztal javaslatára eltörölhetik a nyelvvizsga kötelezettséget azokon a felsőoktatási képzéséken, ahol nem létszükséglet a nyelvtudás. Így több lesz a diplomás és javulnak a statisztikák, amelyek még jócskán elmaradnak az uniós átlagtól.…..
prof. med.univ. doktor 2013.09.26 15:36:23
@Tota12: Na, ez jó példa. Anyám földmérő mérnök, az egyik legjobb a szakmájában a megyében. Még mai napig is dolgozik, 75 évesen, mert igény van a munkájára. Pedig nem beszél idegen nyelvet. Elgondolkodtam, hogy mikor ő végezte a főiskolát 2 gyerek mellett, ha még nyelvvizsgáznia is kellett volna, vajon lett volna módja a SZAKMÁT ilyen jól megtanulnia?
prof. med.univ. doktor 2013.09.26 15:43:26
       Bajnai Gordonnak el kellene fogadtatnia a támogatóival, hogy a 2014-es választásokon a szocialista pártelnök lesz a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltje. Nem elég elfogadnia Mesterházy jelöltségét, azt el kell fogadtatnia a pártjával és a…..
Az Index úgy értesült, hogy "Orbán Viktor órákon belül bejelenti, hogy Karas Mónikát, a Magyar Nemzet és a Hír TV jogászát jelöli a médiahatóság élére."Már maga az április óta tartó elnökjelölt-keresési kutyakomédia is elképesztő, hogy nem találtak olyan jelöltet,…..
prof. med.univ. doktor 2013.08.14 19:02:14
@immortalis: rákerestem a guglin, erre kiadott egy csomó kutyát.
Elindult a Trónok harca 3. évada, a fél világ megint a haját fogja tépni vasárnaponként, hogy „bazzeg már megint vége”, és senkinek nincs mersze egy rossz szót szólni erre a sorozatra, mert különben felakasztják. Pedig hát…lenne mit mondani. Mindenekelőtt ki kell…..
prof. med.univ. doktor 2013.04.05 20:32:49
@imperial: Nem.
    Áder Jánosnak nincs választása. Az Alaptörvény S cikke szerint az Alaptörvény módosítását a köztársasági elnök öt napon belül aláírja. Pont. Nincs szó kivételekről. Megtehetné-e azt, hogy nem írja alá, arra hivatkozva, hogy őrködik az államszervezet…..