Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janissary

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várjuk a kémiát, mármint az eredményét. Eltűntem röpke pár hónapra pontosabban 2-re. Van ez így ideje hát tovább menni, sok monani valóm van még. Esti híreink- volt egy karácsony (felettébb jól sikerült)- volt egyszer egy szilveszter nos ez is maradandóra sikeredett- volt egy…..
Itélkezés nélüli szép jó estét.Na jó vegyünk vissza az infantilizmussal, vegyük sorra az ezt az estét a konkrét cselekmények nélkül, inkább az érzések és érzetek írányából közelítve. Szerdavan bulinapja végülis engem is magukkal ragadtak, de a hangulat a fránya nem jött…..
Nos vagyok, aki vagyok ezt nem is rejtem el fenn vagyok wiwen mármint a blog címe.Nem számítok olvasokra, de magammal szemben teszem mind ezt vállalom azt aki és ami vagyok. Nem akarok híres lenni sem hú, de szókimondó sem a világ minden gondjának megoldoja, ellenben ha mégis valakire…..
Stanislaw Lem emlékére (1921-2006)MESE A SÁRKÁNYÖLŐ SZÁMÍTÓGÉPRŐL    Poleander Partabon király, Kibéria uralkodója, ízig-vérig katona volt, s nagyra tartván a modern hadászat módszereit, mindenekfelett becsülte a kibernetikát. Országában csak úgy nyüzsögtek a…..
Na mi leszel ha nagy leszel kisfiam?-ÉrtelmiségiNa komolyabbra véve a témát merem remélni, hogy jó magam is az vagyok, de abban biztos vagyok, hogy az leszek. Úgyhogy jól seggbe rúglak ha mégsem.De mi is az értelmiségi? Az aki mindenhez hozzá tudszólni aki képes bármikor okoskodni?,…..
Nos rövid soraztunk feléhez érve, folytatjuk a bemutatást: gyerekes a szíve mélyén egy nagy gyerek aki képes komoly is lenni, ez jó párosítás. Jó szülő lesz ezt ő nem hiszi el, bármit is mond neki az ember no és miért? Átkozottul makacs egyik fő jellemzője ez, a végtelen…..
Tehát hol is tartottunk ja persze:DHalló ki beszél? jah igen a szót megadom magamnak újfennt, tehát a bemutatás folytatása. Tündérke lehetne szundi na de mégse mert ha nem alszik akkor nagyon energikus kivéve ha épp nem, de ezt meg elnézzük neki mi mindnyájan. Aranyosan néz főleg…..
Röviden és tömören Tündérke:D 2008.11.21 00:12:00
Nos akinek szól, tudni fogja pontosan és nagyon jól. Viszont ha már tündéri muszáj lesz néki mindig úgy is viselkedni:P. Aranyos fő tulajdonságai közül egy na meg még szépen mosolyog és szereti azt mondani halló. Rövid összefoglalás ez ez volt az első része. Volume no1…..
Röviden és tömören Mosolyogni 2008.11.20 18:27:32
Emberek mosolyogjatok egy mosollyal feldobhatod egy másik ember napját, miért kéne ezt megvonnunk egymástól. Sokkal jobb mosolyogva élni ez olyan dolog mint egy csoda, TESSÉK élni vele...
Ma este lapos volt, hogy szó szerint-e? nem, nem hiszem eltáncolgatok, hogy jól-e nos ezt nem tőlem kellene megkérdezni elvagyok de abszolúlt és ennyi. A furcsa érzés ott a sok ember, de egyedül vagyok magányos hadd ne ragozzam tovább, vannak akik szerint ez a mániám, na de mit kezdjek…..
A pohár betelt kész.Ez olyan mint egy növény szárazságtűrő képessége, ami bizonyos kereteken túl nem feszíthető. Én is elértem ezt az állapotot csak más területen. Túl sokat voltam egyedül ezt érzem nincs tobább, nincs perspektíva nincs tovább tisztára mint mikor a…..
Nos a legjobb dolog, halvány lilagőzöm sincs hogy mi az:Dbővebben még annál kevésbbé sincs ..
Röviden és tömören reakció 2008.11.09 22:09:00
Ma olvastam a vonaton.A természettudományi illetve egyébkszakon csökken a képzés minösége illetve a diákok részéről a teljesítés. A tanárok ki vannak azon, hogy mennyire keveset tud a diák azért egy dologra felhívnám a figyelmet arra, hogy a mai diák is megoldja a kérdést csak…..
Nincs is jobb mint egy finom kávé illata. Furcsa napon vagyok túl megvannak a tanuságai bőven, semmi nagy dolog csak apróságok csupán de mégis ezek azok amik fontosak. Vegyük példának okául egy barát szenvedését akin látszik hogy csöppet kivan, látszik a tekintetén és, avval…..
Itt ülök albérletben furcsa éjszakán, és rámtör az ami néha rám szokott az a magány érzet ami fojtogat, mintha nem lenne helyem eme kerekded testen, és nem is nagyon hinném el, hogy itt kell legyek. Olyan érzés mint egy zene vagy csak az hozza elő? Fura átkozottul fura....Ülök a…..
Röviden és tömören Kezdet 2008.11.07 01:34:00
A nevem Dani többet nem árulok el a kilétemről, aki ért a számítástechnikához az úgyis megtud többet.Sokszor gondolkoztam azon hogy legyen blogom, sokszor gondoltam rá és mindig ott volt a kérdés vajon megtudom tölteni-e megfelelő tartalommal vagy elég jót csinálhatok-e?Most már…..