Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megara

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba New Wheels On The Block 2007.06.04 14:58:00
Azt eddig is tudtuk, hogy Norvégia két (vagy kétezer) lépéssel előttünk jár, de ez azért még így is mellbevágó. Tolókocsis fiúcsapat mindent feldolgoz az A-HA-tól a Bon Joviig, ráadásul úgy, hogy az eredmény egyáltalán nem szánalmas, hanem őszintén vicces. Ilyenek legyenek…..
Subba Érdekes adat - Popbörtön 2007.04.27 14:50:00
Azt tudtátok, hogy nem csak Ogli G és Zalatnay Cini ültek a magyar popipar szereplői közül dutyiban, hanem Fiesta Tibi is? Tudjátok, akinek olyan sok a tetkója és korábban a Junkiesban játszott...
Subba Hét képe: Páternoszter 2007.04.24 17:38:42
Erdő Péter bíboros, érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke megérkezik a minisztérium épületébe, ahol Hiller István oktatási és kulturális miniszterrel találkoznak. - Az Oktatási Minisztérium honlapjáról. Haladó latinosok pedig bogarásszák ki a…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Bíró Ica a magyar celebélet figyelemreméltó, úgynevezett pre-rendszerváltásbéli, munkás-transzcendentális példánya, kiváló nő, anya és guru, akire egy rossz…..
A céges bulikon készült videókat felesleges kitenni nyilvános videómegosztó honlapokra, mert az illetéktelen kukkolók csak röhögni fognak. Főleg, ha túl sok volt a hülye tánc...
Subba Random kínzó kérdés 2007.02.19 12:08:00
Ki az a médiamunkás, aki zéró szakmai tudása ellenére az MTV egyik legjobban kereső állásában van, és éppen készül átvitorlázni egy másikba? Többek között ágyasa volt a köztévé egyik elnökének is, így bárkit ok nélkül, és mindenféle…..
Szeretnénk kérni, hogy minden olvasónk nyomtassa ki az alábbi szöveget, és olvasgassa, helyezze el a munkahelyén, menzán, kollégiumban. Nagy megelégedésére leszek a Sátánnak.  ..
Subba Random kínzó kérdés 2007.02.15 11:46:00
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni". (*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)..
Subba Olvasói levél, és Malacka 2007.02.12 16:15:00
Rengeteg levelet kapunk, de ez igazán földhöz vágott. "Baszus ti emberek csak azért  b***tatjátok a Tokio Hotelt és a No thanxet mert ők sikeresek ti meg a szarba se vagytok!!! Na ennyit rólatok kis irigyek. Igen azok vagytok csak IRIGYkedésből csináljátok ezt. Ez a szánalmas…..
Subba Kínzó kérdés 2007.02.12 12:45:26
Ki az a napjainkban is aktívan szereplő tévés-rádiós személyiség, akinek a visszatérésével az RTL-es Reggeli dolgozóit riogatják? Ráadásul úgy hírlik nagyon nehezére esik köszönni a munkatársainak, mintha fent hordaná az orrát. Különösen rosszul esik ilyesmit hallani,…..