Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alcsapalcsa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valóban ez a helyes módja a segélyezésnek egy hatalmas természeti katasztrófa áldozatai szempontjából? Ediacara írása, engedelmével itt is leközölve:   Egy amerikai cég ( http://www.faithcomesbyhearing.com/ ) hangosbibliák gyártásával és forgalmazásával keresi a…..
Fremen Szövetség Segédanyagok 2009.02.04 18:00:00
Sziasztok!Megígértük, hogy nyilvánosságra hozzuk a segédanyagainkat és táblázatainkat, amelyeket a natar falvak foglalásához, a tekercsszerzésekhez, az építkezéshez, és a csodarombolásokhoz használtunk. Lássuk akkor azokat, amelyeket még össze tudtunk…..
Sziasztok!Két nap múlva vége a szervernek. Szeretnénk méltóképpen búcsúzni ettől az egy évtől. Útnak indítottuk tehát a "nagyrombolóinkat", melyek méltán válthatnak ki elismerést a tulajdonosok és az őket segítők irányába. Furcsa módon úgy alakult, hogy ezen…..
Sziasztok!Megérkezett a várva várt Vogon ellencsapás. A visszavágóra alaposan felkészültünk, és újra sikerült egy kicsit izmosítani a védelmen, ami persze a kereskedőinkre nagyobb terheket ró, de ez legyen a legnagyobb bajunk.Minden további szócséplés helyett lássuk a…..
alcsapalcsa 2009.01.30 08:53:05
soha nem akarnám megbántani a kis játékosokat pláne mert tényleg ők adják a védelem folyamatosságát, de ha egy területen erős vagy a környező klánok melléd fognak állni a végjátékban is. a vogonok eljöttek játszani és az a 30 ember (kb) megálmodott egy játékot, kiköltözött és az ott lévő játékosokkal létrehozott egy szövetséget. minden klán önálló, azt csinál amit akar, csak úgy tegye, hogy a másikat ne hozza bajba, mivel kiállni egymásért ki fogunk. ez volt a klán és szövetség alapja is. a többi csak extra:) nem tudom milyen etetni egy 200k-s sereget, ha ez a csv, akkor tényleg kell néhány klán egy egy csv mellé :P. talán etele leírta, nem akartunk építeni, de mivel ez a nyomtatvány is elveszett így kénytelenek voltunk. és tényleg nehéz megoldani a búza / védő / csv problematikát, de gondoltuk, hátha máshol is elkallódik néhány nyomtatvány és nem lesz feltünő a miénk...

a fix támadás a főépület, az biztos van, 1nap és ha mindenki azt lövi, egyre kisebb és a gyengébb seregek a végét talán lebontják. de az miért is jó? tudtuk nincsenek nagy seregeink, ha mégis sikerülne belőni egy magtárat, az több bosszúságot okoz, mint a főépület, mert több embernek kell megfelelően időzítenie. mennünk kellett, hát mentünk, ha a fremen akció fedőneve nem a gyalu lett volna, talán még elgondolkozunk rajta, mit és hogyan, így csak móka és kacagás.. (itt is ott is) :D
Sziasztok!Lassan közeledünk a szerver végéhez, és még mindig nem tudjuk a választ az Élet, a Világmindenség, meg Minden nagy kérdésére. Kénytelenek voltunk hát meglátogatni Vogon barátainkat, abban reménykedve, hogy (némi papírmunkát követően) majd segítenek nekünk eme…..
alcsapalcsa 2009.01.28 01:44:57
@Tünde (fremen-x): teljesen igazad van egyébként, csak annyit jegyeznék meg, hogy a dícséretet nem mi mondjuk magunkra, hanem ti ránk... kicsit néha már kellemetlen is:) de betudtuk annak, hogy ez egy kellemes fricska plusszban az aha felé:) vhol pont a múltkorában írtam is egy pont erről szóló hsz-t.

de azért álljon itt is vmi okosság. természetesen tudjuk, hogy mindenkinél jobbak vagyunk, de köszönjük a dícséreteket.