Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Világbajnok

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába jelentkezett, a jobbikos Varga Dániel végül nem szerepelhetett a Maradj talpon!-ban, egy fideszes háttérember, Holbok Sándor azonban játszhatott, sőt, nyert is kétmillió forintot a köztévén futó kvízműsorban, írta meg az Alfahír, amely Varga ügyéről is elsőként számolt be. Holbok novemberben…..
(Forrás)..
Világbajnok 2013.09.24 13:47:04
Rakoncátlanok a betanított majmok a Metropolnál! Mégis mi a jó életet keres a két műtő figura a Jenson Buttonos hirdetés közepén?..
Világbajnok 2012.04.27 18:49:49
@Zagyas: Józant még nem.
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
Világbajnok 2012.04.27 17:17:00
  A magyar kormány nem akarja végrehajtani a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának ítéletét, miszerint kártérítés jár a vörös csillag viselése miatt elítélt munkáspárti politikusnak és ahhoz is ragaszkodik, hogy a kommunista diktatúra jelképeinek…..
Világbajnok 2012.04.23 16:01:34
@Világbajnok: Hoppá, egy „van”-t fölöslegesen írtam bele.
Lehet itt bármilyen kormány, van ami nem változik: az ízléstelenség örök. A napokban mutatták be milyen formaruhában fog pompázni a magyar csapat Londonban. Ha azt hittük Peking előtt, hogy azt a ruhakollekciót lehetetlen alulmúlni bizony jókorát tévedtünk. Özönlött a…..
  Keresztények, konzervatívok, családanyák – és feministák. Csóválják a fejüket, amikor húsz éves lányok mozgalomról és aktivizmusról beszélnek. „A kereszténység segítségével tudtam igazán igent mondani a nőiségemre” – mondja egyikük. A…..
Világbajnok 2011.11.27 00:42:29
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter 4 nappal az IMF-el való tárgyalások újrakezdésének bejelentése után a Magyar Televízió a Lényeg című műsorának vendége volt. Az adás témája: Tárgyalások kezdődnek a Valutaalappal. Miért van szükség erre, és miként hat egy új…..
Világbajnok 2011.11.21 02:20:40
Novák Elődről régóta tudjuk, hogy amit a Heti Hetes jelent az MSZP-seknek, amit Fábry a Fideszeseknek, azt ő parlamenti munkájával egymaga tudja prezentálni a Jobbik törzsgárdájának. Az Új Színházról szóló tegnapi kulturális bizottsági ülésen például…..
  Bár igyekszünk nagyjából követni a közélet eseményeit, be kell valljuk, azt hittük, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége mint olyan már régen halott, s csak olyan formációkban él és terjed tovább egyfajta mutáns vírusként, mint az EMS, a DK, a 4K!, a HaHa, az LMP stb.…..
  Szinte napra pontosan 21 évvel a taxisblokád után ma ismét demonstrálnak a taxisok: fix, a jelenlegieknél jóval magasabb tarifát követelnek a fővárostól. 1990-ben a körülbelül 65 százalékos benzináremelés ellen tiltakoztak, most azért tiltakoznak forgalomlassítással,…..
Szerda délután egy éles gránátot találtak Aba-Sárkeresztúr állomás közelében, ami a kiérkező tűzszerészek szerint valószínűleg fel is robbant volna a ráhajtó vonat alatt. A tettes után nyomoznak, robbanószerrel való visszaélés, illetve a közlekedés biztonságának…..
Világbajnok 2011.10.31 03:48:33
@Nagymoli: Úgy látszik, ja.
Kedves barátaim! Először a Lemilblog FB-oldalára pakoltam fel ezt a hírt, de aztán (pár másodperc gondolkodás után) rájöttem, hogy azt azért hülyeség elvárni a szakemberektől, hogy nyílt profiljukkal megmondják a véleményüket erről a témáról.(Ugye, milyen szomorú ennek a…..
Világbajnok 2011.10.31 03:45:31
@Világbajnok: Vagy mint az APEH-é és a VPOP-jé.
 Azt még a Nézőpont intézet se állítja, hogy a Fidesz nem saját magára írta az új választójogi törvényt, és ezt lassan olyan természetesnek vesszük, mintha tényleg az lenne. Pedig egy normális országban, egy, hatalmon lévő párt se tehetné meg ezt.Sok mindent elmond a…..
Világbajnok 2011.10.09 14:08:27
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Természetesen. Az nem lehet, hogy őket valaki – tisztességes módon – legyőzze! :D
Rejszolás Kiégtem 2008.11.06 18:25:52
Régóta hanyagolom a blogot, mert nem sok időm jut rá, mert helyette állandóan asszonykámon dolgozom, vagy egymagamban recskázgatok. Tegnap kocsmázni voltam, ma még nincs kizárva, holnap viszont biztos, hogy megint megyek.Igyekszem a jövőben érdekességeket keresni nektek, mert lehet,…..