Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Z11

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az megvolt már, hogy egész életedben rajongsz egy zenekarért, majd mire végre láthatod (mert viszonylag közel lesz, és van pénzed rá), akkor izgulsz fél évig, hogy ne legyen csalódás? Mert már öregek, te is elmúltál negyven, a zenekar meg még több, a tagok így 70 felé a fotókon sokszor elég ramatyul…..
K. B. Zoltán irományai Fogadás 2012.02.15 13:34:00
 Vesztessel fogad a halál, Amolyan szerencsejáték gyár. Szimpla nyerőgép, Bedobált érmék, Mik évek, Elfecsérelt érzelmek. A fogadalom örök, Szinte futószalagon pörög. Kinek kell ez a játék, Mit ér az "ajándék"? Minden ok-okozat, S ez ledönt minden Óriási…..
Egyik kedves olvasónk kérésére bemutatom, hogy kell egy képet lekerekíteni és árnyékolni. 1. Először is nyissunk meg egy képet. (Az enyém mérete: 280x210 pixel. Persze a tied akármekkora lehet csak az arányok miatt írom.) 2. Kétszer kattintsunk a hattér rétegre és alakítsuk…..
K. B. Zoltán irományai Pánik 2011.12.02 15:39:00
 Kiadó a szív… Szép, takaros, A kilátás másodlagos. S jön a nagy Ő, Bár agyŐ, Vagy agyonlő, Ha a bérlő, Képtelen, Fizetés-képtelen. Holmi szívtörő, Másnak talán, Jó albérlő. Kinek, mi a nyerő. Vagy talán Ő, Szeme sarkából figyel, Lakik, él, szeret, De…..
Most vagyok valaki, Valaki, aki rég nem voltam, Akkor holtan, Róttam, S halkan, Hódoltam, kinek tudtam. Élek, vagyok, életet hagyok,  S szürke árnyékot, Egy tündéri világot… Képeket látok, De váltok, a jelenre, Elmebeteg egy elme, Nevet, S szeret, Mikor gyűlöl, Amikor…..
Április elsejétől Pánczél Andrea lett a Mol magyarországi kommunikációs igazgatója. A TV2 volt hírigazgatójának feladatkörébe tartozik a vállalatcsoport magyarországi kommunikációjának ellenőrzése, a hazai médiakampányok, marketing és pr akciók koordinálása, a…..
Ugye nem csak én sajnálom nagyon Paris Hiltont, hogy nincs egy igazi barátja? És ez még semmi, még Brittanyról, az előző "öribari"-széria győzteséről is kiderült, hogy csak a hírnév miatt barátkozott Parisszal. Hát ezt mélyen át tudjuk érezni így a gazdasági…..
Ha valaki most látott életében először trash-realityt, azaz proli-valóságshow-t és valamilyen isteni szerencse folytán még a délutáni beszélgetős műsorok amerikai anyukájáról, a Jerry Springer Show-ról sem hallott, az minden bizonnyal döbbenten nézte a Benkő feleséget keres…..
Jó pár fokkal értelmesebb lesz a Comedy Central szilveszteri műsora, mint tavaly. 2008 utolsó napjának estéjén ugyanis, az akkor még csak pár hónapos humorcsatorna Bagi-Nacsa, és az Irigy Hónaljmirigy régi felvételeit vetette be, hozzácsapva még a Beugrót, ami mondjuk nem…..
Rendületlenül hiszünk a pozitív sztorikban, mert ezekben a fényhiánnyal és válsággal terhelt időkben igenis szükségünk van a reményre, amit egy kedves eladó, vagy egy türelmes pénztáros nyújthat nekünk. A következő történetet is végigaggódtuk, vártuk hogy mikor küldik el…..
Egy pillanatra tegyük most félre, hogy a Bagi-Nacsa páros már jó ideje nem vicces, végül is elvileg még valamikor lehetnek megint azok. De úgy néz ki, még az is kérdéses, hogy mostanában képernyőre kerülnek-e. Szegények egy hónapja lelkesen nyilatkozták, hogy új közös…..
Ingyenes kerékpárszerviz üzemel szombaton a budapesti Nyugati pályaudvarnál. A forgó óra alatti sátorba bárki beviheti biciklijét, ahol a szakemberek elvégzik az apróbb javításokat és tanácsokat adnak, írja a Független Hírügynökség. A gyorsszervizben minden olyan apróbb…..
Z11 2009.07.18 12:59:26
Döbbenet, a Borsonline leleplezte, hogyan nézett ki Cicciolina a pornózás előtt, 14 évesen, amikor mellesleg először élvezett: pont úgy, mint Győzike, kísérteties a hasonlóság. Egyébként, ha ennyire át tudott változni, akkor Staller Ilonának határozottan jót tett a pornózás,…..
Z11 2009.06.29 14:54:48
Mégsem lesz kerékpárút a Margit híd mindkét oldalán, a kerékpáros civilszervezetekkel kidolgozott, és elfogadott terveket ugyanis egyoldalúan felmondta a főváros. Ez ráadásul véletlenül derült ki a Kerékpáros Klub számára. Így a jelenlegi tervek szerint a híd felújítása…..