Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Sarge-

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reckl Amál blogja Esélytelen? 2011.01.29 08:02:00
Megállapítom, hogy életemnek pontosan 10%-át blogolással töltöttem.Hasznos adat ez, az angolszász tudósok eredményeihez lehetne csak hasonlítani.Az ő munkájuk képezi eheti játékunk alapját is.A matekosok örülhetnek, valószínűségszámítás lesz, illetve -tippelés.A…..
Reckl Amál blogja Tujázás 2010.11.09 15:33:00
A hétvégét tujázással töltötte a család. Na, nem villamosok hátuljába csimpaszkodtunk, hanem letarolt és reneszánsza előtt álló kertünkbe megvettük az első fákat. Egész pontosan kilencet: két mandulát, egy meggyet, egy cseresznyét, egy almát, egy körtét és rögtön hármat…..
Hat hete indult a dolog, és ha más nem is, én jól szórakoztam. Mert ezek a klipek a fejemben vannak ugyan, de ténylegesen régen láttam őket tisztességes zenecsatorna híján. Most viszont mind a harmincat végig kellett néznem újra.Lássuk tehát az élmezőnyt! Elvégre pár perc múlva…..
Reckl Amál blogja I want Iraq 2010.09.01 22:36:00
 Vérmes reményeim persze nincsenek, de azért ez is valami: az amerikai elnök hét és fél év után bejelenti az iraki háború végét. Holnaptól azért nem tör ki a világbéke, sőt még jópár idegen katona marad a közel-keleti országban. Mégis egy napig örülhetünk neki,…..
Előbb egy komoly ütközés után pár percig állt a játék a svéd-magyar EB-selejtezőn.A magyar dísztribünt mutatta a kamera: Orbán Viktor és Csányi Sándor, az MLSZ új elnöke figyelték az eseményeket.A szemfüles svéd tévéseknek is feltűnt, hogy a magyar miniszterelnökön…..
-Sarge- 2010.09.03 22:51:45
@Reckl_Amál: Egyre jobban szeretlek... :)
Reckl Amál blogja A hazafi 2010.08.26 12:45:00
Tegnap még a TV2 baklövésén nevethetett (kínjában) a blog.hu-s közönség. ( http://comment.blog.hu/2010/08/24/a_mokka_legdurvabb_kerdese ) Ma reggel viszont egy egészen kiváló beszélgetésre került sor a Mokkában.Sok kommentár nem kell hozzá, hiszen a katonapszichiáter szavai…..
Reckl Amál blogja This Boy 2010.07.07 16:14:00
A blog koncepció nélkül indult szűk két és fél éve, de egyet már az első pillanattól fogva tudtam. A mai napról meg fogok emlékezni. Mert előre tudtam, megrázó lesz.2010. július 7. - Ringo Starr, a Beatles dobosa 70 éve született.A világ egyik első tinibálványa, a gombafejűek…..
Reckl Amál blogja Kutyafélék 2010.06.02 23:09:00
Vannak emberek - például anyukám unokabátyja - akik irtóznak a kutya gondolatától is. Piszkosnak, hovatovább fertőzőnek tartják; mintha minden kutya veszett volna. Pedig tapasztalt bkv-utasként pontosan látom (érzem), az emberek sokszor sokkal rosszabbak, mint a kutyák e…..
-Sarge- 2010.06.04 16:54:13
@Reckl_Amál: Ne csodálkozz rajta. Ha mindent szabad neki, akkor nyilván nem tudja ki a főnök. Néha el kell igazítani és akkor majd nem csinál ilyet.
kidobni a pasit, pont akkor, amikor virágot hoz?Hiába zárom be az ajtót, ha kihallatszik a tévé hangja. F. becsöngetett, vigyorogva, boldog nőnapot kívánt.Megkérdeztem, minek, köztünk már úgy sincs semmi. Nem igazán értette, mert az utóbbi három hónapban tényleg leráztam, de…..
-Sarge- 2010.03.07 19:41:17
@Nyica: Ok, első verzió!
Döbbenetes dolog történt. Ruszkibaka eltűnt! Az utóbbi időben nem jártam nála minden nap, mert aránytalanul sok filmet töltött föl, és nagyon keveset írt. Amikor meg blogolt, akkor is csak Kismókus álnevű barátjával folytatott édes-bús románcát énekelte meg. Kicsit…..
azt nem könnyen köpi ki.Harmadik éve csellengek az internet bugyraiban, láttam már sokmindent.Vannak, akik költöznek, vannak, akik szünetet tartanak, vannak, akik elköszönnek, aztán később ugyanott folytatják.Szó nélkül nem nagyon szoktak lelépni, de előfordul.Remélem, veszi a…..
fecsegő mellékblog A napokban 2010.02.01 18:15:50
a Kossuth rádióban volt egy riport az adományozásról.Többeket bosszantott az a dolog, hogy névre szólóan előre megírt csekkeket küldenek, megszabva az adomány mértékét.  Az adomány az adomány, önkéntes, és annyi, amennyit rászánunk. Valamikor régen egy karácsony előtt…..
meditálok az élet értelmetlenségéről, egy hete próbálnak elérni a munkahelyről.  Próbáltak hívni, de a telefonnal nem túl szoros a kapcsolatom. Voltak nálam, pont nem voltam otthon. Végül ma kaptam mélt, már visszavettek mindenkit, csak én hiányzok a csapatból. Aztán este…..
Szeretnék egy számot küldeni annak a kedves, francia biztosítótársaságnak, akikkel én is majdnem szerződtem.Közvetítőn keresztül jutottam ehhez a noname biztosítóhoz, amely Magyarországon jövedelem-kiesési biztosítása révén vált ismertté. A szerződést is megkötöttem…..
fecsegő mellékblog Ez az a hét 2009.12.09 19:02:03
amiről rémálmodtam.Maradtunk, mert a munkatársnő, akit velem együtt áthelyeztek, azt mondta, mi már az idén szeretnénk ott maradni. Én csak utólag tudtam meg, de igazából nem zavart. Jobban érzem itt magamat. Még akkor is, ha hétfőn reggel öttől délután négyig dolgoztunk,…..
akit érdekel, mit pumpáltak Molnár Anikó fenekébe?..
Sarge rövid és tömör megjegyzése a torokfájásomra is vonatkozik, remélhetőleg.Mert mikor is legyen az ember beteg, ha nem pont hétfőn? És egy olyan hétfőn, amikor szabadsága is alig van már. Táppénzre nem nagyon lehet menni, akkor hónapokra megvonnak minden juttatást. Igaz,…..
fecsegő mellékblog Idill 2009.11.14 18:06:00
- Neked mi bajod van, olyan rossz kedvűnek látszol, nem értem én ezeket a nőket, mindig valami bajuk van. X.-nek például virágot is vittem Valentin napra, névnapjára, születésnapjára, mégis szakított velem. Legalább mondta volna meg, hogy nem szeret, akkor nem viszek virágot. Nem…..
A BKV dilettáns vezetése valamiért kifejezetten nem szereti Dél-Pestet, és emiatt rendszeresen bünteti is a leghajmeresztőbb ötleteivel. Illetve legalábbis mindig a Csepel - Erzsébet - Soroksár hármason próbálja ki "zseniális" járműveit.Hét évvel ezelőtt a három…..
-Sarge- 2009.11.03 20:39:14
Sóhaj!Link: http://zolivagyok.blog.hu/2009/10/06/lokalis_el_caminoTudatosabb szerkesztéssel biztosan elkerültük volna, hogy két posztajánló legyen egymás után, de az élet így hozta...Az ajánlott írás minősége természetesen most is kiváló, de a mondandója engem egyrészt…..
A Népszabadságban olvastam: http://nol.hu/lap/mo/20091002-veszelyben_a_ket_tannyelvu_tanitasA cikk szerint a 2010-es költségvetésben már nem tervezik az induló tanévre, hogy normatívát adjanak a két tanítási nyelvű oktatásra. Az információt az mszp-s Tatai-Tóth András is…..
-Sarge- 2009.10.02 18:36:04
Véleményem szerint a használható nyelvtudás megszerzése külföldön is megoldható. Nekem legalábbis sikerült.

@KZsoci: Szemmel láthatóan fogalmad sincs a civilizált kommunikációról. Get a life! Ha majd lesz egy nő aki szóbaáll veled, talán végre elveszíted az ártatlanságodat és nem leszel ennyire frusztrált, vagdalkozó.
Reckl Amál blogja Massáék 2009.08.03 16:01:00
Nem elég szegény Felipe Massának, hogy komoly fejsérülést szenvedett a Hungaroringen, tegnap este búcsúzóul még a brazil foci egyik nagy himnuszát, a Mas que nadát is meg kellett hallgatnia Kordáné Balázs Klári előadásában. Illetve kellett volna, ha a brazil autóversenyző az…..
Utoljára 2006-ban voltam nyaralni, aztán olyan munkám lett, hogy valahogy nem sikerült hosszabb szabadságot kivenni. De az igazság az, nem is igazán szeretek utazgatni.Nem vagyok egyátalá garasoskodó, sőt, de az utazásra, nyaralásra mindig sajnáltam a pénzt. Sosem értettem azokat az…..