Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Birdie

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szegény, aknába zuhant kisfiú tragédiája természetesen meg- és beindította a Homár levélíróit is, hétfői lábrepesztős posztunk után jó pár levél csattant a  postaládánkban. Itt van kettő. Az elsőből az derül ki, hogy milyen kicsinyesen járt el az Aquaworld azzal a…..
Birdie 2009.07.28 12:59:00
A hagymacsúszda illesztési hibáit én is aláírom, kicsit kemény a csúszás, de túlélhető.

A szivárványcsúszdánál nem tudom, mi okozhatta azt, hogy beverte a levélíró a fejét, én többször is lementem rajta és igazság szerint az utolsó fekete forduló után nem emlékszem semmi meredek esésre, vagy éppen olyan részre, ahol mély lenne a víz. A megérkezés kb 15 cm-es vízbe történik.

Szerintem ez bármelyik vizicsúszdán megtörténhet, ahol gumival kell csúszni. Ha kifordul alólad, akkor már nem véd semmi.

"minden előírást betartottam, mégis megsérültem."

Úgy rémlik, senki sem garantálja, hogy nem sérülhetsz meg, még akkor sem, ha minden előírást betartasz. Viszonylag régen voltam, de arra emlékszem, hogy a csúszdánál ki van írva: mindenki saját felelősségére használhatja.

A belépő vásárlásával kvázi bérletet vettél arra, hogy X óráig használhasd a fürdő szolgáltatásait. A BKV se adja vissza a bérleted árát, ha a hónap 2. napján eltöröd a lábad és többet esélyed sincs buszra szállni.
Sajnálatos a sérülés, de emiatt szerintem egy pénztárosnak nincs jogköre pénzvisszatérítésre.

"Nem tartom elfogadhatónak, hogy egy csúszda (ráadásul könnyű fokozatúnak jelzett) végén a vízbeérkezéskor VÁGOTT fejsebet lehessen szerezni. Ezt én hibás tervezésnek/kivitelezésnek tartom."

Ezzel egyetértek, mindenképpen kivizsgáltatnám a dolgot, bár akár az is elképzelhető, hogy nem a csúszda egy része okozta a sérülést, hanem akár egy ottfelejtett hajcsat. Bár ez így utólag már sosem fog kiderülni (éppen ezért tartom aggályosnak, hogy éppen most került fel ez a post).

"2. Minden előírást betartottam mégis ilyen balesetet szenvedtem. A "saját felelősségre" kijelentésnek is vannak azért határai."

Ezzel viszont nem értek egyet, ha valaki fél a balesetektől, ne menjen ki a házából. Bár földrengés esetén ez sem biztos bunker.
Nem akarok érzéketlennek látszani, de úgy gondolom, hogy egy ilyen csúszdás játéknál nem lehet olyan nagy veszély, inkább szerencsétlen véletlenről van szó, nem úgy, mint a 9 éves kisfiú eseténél, ahol egy rosszul felhelyezett elem okozott halálos balesetet.

Picit az az érzésem, hogy most a tragikus baleset után jól rászáll mindenki az Aquaworld-re.

"3. Nem érte volna meg a fürdőnek visszaadni a jegyem árát, s ezáltal esélyt adnia, hogy ismét ellátogassak oda?! (Mert ez esetben biztosan megtettem volna, de így soha többet) Ismerősök kérdezik, mi történt, én elmondom, s elmegy a kedvük, hogy oda menjenek."

A pénztáros fürdő. Nem tudhatjuk, hogy ilyen esetben mi a megszokott protokoll, elképzelhető, hogy felszólhatott volna az igazgatóságnak, de az is, hogy a vezetés szigorúan kikötötte, hogy pénzvisszatérítés nincs és ezért ne is zavarja egy pénztáros se a vezetést.
Ha nem egy pénztárost, hanem egy vezetőt kérdezett volna meg, több konzekvenciát lehetett volna levonni.
Olvasónk a soroksári vasútállomáson várta a Dunavarsány felé közlekedő személyvonatot. Az állomásra egy óra várakozás után beállt egy vonat, de azt elhallgatták, hová közlekedik, melyik állomásokon áll meg. (Minek is kellene ezt bemondani?) Olvasónk felszállt rá, majd…..
Az amerikaiak nagyon értenek ahhoz, hogy adjanak el valamit, ennek ekletáns példája a tegnapi ceremónia, Barack Obama beiktatása is: a bálok még javában zajlottak, amikor a mailboxomban az alábbi hírlevél landolt (klikkre nagyobb lesz):A DVD-n minden bizonnyal rajta lesz a beiktatás…..
Birdie 2009.01.21 17:42:28
comment:com Ma este Lost s5-premier 2009.01.21 17:30:00
Igaz, csak az USA-ban, de a c:c-olvasóinak vannak oly bűbájos amerikai kapcsolatai, higy megkerítsék az epizódokat a tévés sugárzás után nem sokkal, így mindenképpen jelezni akartuk, hogy a szigetes-titokzatos-misztikus sorozat ma este rögvest duplarésszel indít, amit egy…..
Ataman sokatt küzdött a DIGI-vel, mire bekötötték hozzá a műholdas tv-t, de október végén a telepített eszköz meghibásodott, így szerelőt kellett hívni hozzá. Az lassan ugyan, de megérkezett, egy használt dobozzal, mivel szerinte újra már nincs pénze a cégnek. Ahogy a…..
Subba A hét képe: > 2008.11.30 09:50:00
Oroszországban bukkant fel az első hím parti-kacsacsőrű emlős. Fajtáját tekintve egész évben tart a párzási időszaka, de a huncut mosolyából ítélve a hazai kacsacsőrű nőstényállomány nincs kitéve csábításnak. Nagy száj, nagy félreértes...
Birdie 2008.12.02 20:47:19
Belsőség Árpolitikai bukfenc? 2008.11.04 00:54:00
Listaár. Örök témám és érdekes. Hagynám is a fenébe, de ezúttal nem fillérekről van szó. Érdekes módon a német és a szlovák piacon is a tesztelt 2.0 TDI drágább, mint az erősebb és karakteresebb 1.8 TSI. Németországban 475 euró a különbség a benzines javára (30 775…..
Birdie 2008.11.06 18:18:29