Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitchelle 50

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt bírta belelátni a felhőkbe Lujzika ma hazafelé, jövünk, nézzük, milyen szépek a felhők, naplemente, miegymás, és az én drága kis tündérem a kis csicsergő hangján felkiált: Anya, ott egy angyal! Vécépumpával!! A fiúk meg én meg sírtunk a röhögéstől, ez annyira tipikus…..
Felvették I.-t a bölcsibe. Én pedig feltételt szabtam a dolognak. Ha I. felhagy az éjszakai szopással és megpróbálja legfeljebb két részletben átaludni az éjszakát, akkor nem megy bölcsibe, hanem marad anyukája szoknyája mellett és mindannyian örülünk. Ha marad az éjszakázás,…..
A jövő héttől megújul a Rádió Fun műsora. Már nagyon kíváncsi vagyok rá.Eddig még csak a Buborék szignáljait hallottam. A szignálok nagyon királyok, csak így tovább, Fun.Juhász Kund megállja a helyét, témákat is dob fel,stb.  Szumma szummárom: a fun előnyére…..
Verde, egy kicsit csalódtam benned. Ugyanis mindig egy húron pendültünk.Az, amit mondtál az este, egy kiss paffra vert. Bárha, valszeg messze járok a valóságtól. Hát így jártam. ..
 Már a Koroknai Nóra is elment? Ó,ne már!Na, puff neki! Kész bolondokháza van itt. Ha majd Gina is el fog menni, akkor ki a csudi fog idejönni?Na, nesze neked, Fun!..
 Hogy milyen a Radio fun? Megmondom nektek; kész bolondokháza.nagy csomó Abakuszos jött át ide, és Daróczi Szilárd megelégelte ezt, és így hát nem csoda, hogy átigazolt máshová.Na, puff neki! Az Abakusz rádióból úgy ahogy van, paszúly se lehet. Sztem júniusban a City…..
 G32!Kösz a választ. Sztem Szilárd megelégelte, hogy majdnem az összes Abakuszos a Funban van.Ez a Pocsaji nem normális! Brrr! Az abakuszban már csak egy fiú van, a Szűcs Viktor. De amint kiderült, ő is Debrecenből jár le, úgyhogy valszeg ő is a Funba lesz rendelve.Na, puff neki!…..
mitchelle 50 funblog ötlet 2009.02.02 20:54:00
A múltkoriban M-mel beszéltem, és a chatboxban már felvetettem annak a lehetőségét, hogy a "zenei kínálatunk" menüpontban jó lenne letölteni a nótikat, nemcsak beléjük hallgatni. Ha az mp3 kereső nem műkszik... Mért is ne.A chatboxban felvetettem ezt a dolgot, mért ne…..
mitchelle 50 funblog elment 2009.02.02 20:46:00
Kedden Betti elment a Rádió Funtól. Nagyon úgy néz ki, hogy Szandra van helyette. Bárha Gina is átkerült a Funba.Ha 1952-t írnánk, akkor O. Molnár Edit lenne a műsorvezető. Ámde Csakfának meg a többieknek fel kéne kötniük a gatyót, mert a következő szöveget is oda kellene…..
 Köztudomású, hogy Ricky Martinnak ikrei születtek. No meg az is, hogy nagy rajongója vagyok.Segítsetek már! Nem találok olyan blogot, amelyben az ikrekről ír. Ha valaki talál ilyen hivatkozást, küldje már el, legyen szíves. Köszi!..
mitchelle 50 funblog nem igaz már! 2009.02.02 20:04:00
 Már idegesítő, hogy mindig elszállnak a posztjaim.Nem igaz már! Olyan idióta vagyok!..
kérgestest Áll! 2.0 2008.11.07 17:08:00
 Séróbáró önállóan áll. Pár másodpercekre, és csak ha elfeledkezik magáról, de már vagy két hete ezt a tudását tökéletesíti. Persze mást is, de ebbe a posztba ennyi fért. ..
mitchelle 50 2008.11.09 16:47:24