Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T Bodai

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy figyelmet kapott március elején az éppen nőnapon megnyitott, a női innovációkat bemutató köztéri kiállítás, amely az Ariel Liquitabs támogatásával, annak bevezető kampányához kapcsolódva jött létre. Kilenc hatalmas köztéri szobor került a Gödör mellé, ahol egy…..
T Bodai 2010.04.08 15:25:39
@Pííííít: Elkepzeltem ahogy nagy sznob modra tenyleg beszurja a szulo ezeket az angol szavakat. :) Az ilyesmi Indiaban talan ezzel is igy megy, ahol szeretik keverni a nyelveket mondaton belul is (valoszinuleg tenylegesen sznobsag miatt). Egyebkent ez a lany biztos sokra fogja vinni, es azert mert valoban elhitte a szuleinek hogy okos, szep es jo (raadasul nem alaptalanul). Az hogy neha teved az ember ezutan nem tragedia, es akar be is tudja latni. Nem ugy mint az akinek nincs onbizalma. En mindenkepp meg fogom dicserni a gyereket ha valamit jol csinal, de lehet hogy meg akkor is ha nem valami oltarni nagyot vetett. Nem kell szerenykedni hogy aztan azon bosszankodjunk hogy miert nem vagyunk sikeresek, es foleg azon hogy mas meg miert az.
Rettenetes hír ez. Mármint hogy azt csiripelik a felpillantó küllők, hogy a Lovasi András Kossuth-díjat kap 15-én. Rettenetes hír ez a magyar gimnazista lányok százezreinek, nemkülönben ugyanennyi későharmincas-koranegyvenes álfiatal férfinak, (például nekem), akik azt hitték,…..
Sziasztok! Fél évvel ezelőtt kénytelen voltam munkahelyet változtatni, ugyanis a válság miatt megszűnt a cég, ahol dolgoztam. Szerencsére hamar sikerült talpra állnom, és pár hetes keresgélés után sikerült elhelyezkednem egy cégnél.   A munka elég nehéz volt, napi 10-12…..
T Bodai 2010.01.25 14:03:10
@Hellg: Gyakran megesik, hogy aki panaszkodik sertettsege miatt, nem mondja el a teljes tortenetet. Az sem szelsoseges eset viszont, hogy valakire pusztan azert szallnak ra, mert nem tudja megvedeni magat. Volt osztalytarsam a kozepiskolaban, akit altalaban muja strebernek tartottak, es ennyi eleg volt hogy mindenfele elozmeny nelkul belerugjanak a folyoson menet kozben. Ilyen altalanos helyzetben nem is tud szemetkedni masokkal (hacsak nem az arulkodas mint egyetlen lehetoseg nem annak szamit). De vannak komplexusos emberek, akik ha megerzik a ver szagat, kielik az ilyen vedteleneken a frusztraciojukat. Teljesen altalanos jelenseg az iskolakban; es miert ne letezhetne 'professzionalis' kornyezetben?! Hellg, te is ismered a ver szagat?
T Bodai 2010.01.25 15:19:54
@Hellg: Szerintem az elesettseg nem nevetseges. Tenyleg fontos hogy komolyan vegyuk magunkat, mert enelkul masok sem fognak komolyan venni. Akar olyan messze elmenve, hogy birosagra vigyuk az ilyen ugyet. De szerintem mar az is egy tiszteletre melto lepes volt, hogy a posztolo kijott a problemjaval, hogy valakinek legalabb elmondta. Mert most nezzuk csak meg: nyakig el van ontve a jotanacsokkal. Mekkora kulonbseg mar ez ahhoz kepest hogy negy fal kozott pityereg valaki?!
Az a fontos hogy az ember ismerje a sajat pozitiv oldalait, es igy kepes arra hogy a kritikat feldolgozza, sajat magat megitelje. Mert tenyleg lehetett alapja a munkatarsaknak. De ha nem volt, hanem valoban csak a frusztraltsag levezeteserol volt szo, akkor meg azt kell latni, hogy meg kell tudni vedenie sajat magat az embernek, mert tamadasok mindig erni fogjak. Ezek meg valsaghelyzetben elezodnek ki csak igazan, amikor az eroforrasok megfogyatkoznak.
magyar-magyar szótár filozófia 2010.01.15 06:31:00
>>Amit le kell írnod, méltó arra,hogy elfelejtsd<</óegyiptomi jómondás, amit máig ismeretlen görög bölcsességtúrista vásárolt meg időszámításunk előtt 400-500 évvel... /A filozófiának a kulcsot azt hiszem, a szakmányban mívelés adta be, ti. az, hogy fizettek…..
 A jelenlegi helyzet meglehetősen fura, hiszen az alapfelállás 180 fokot fordult. A General Motorsnak valószínűleg egy büdös petákja sincs, amiből megmenthetné az Opelt, viszont az erő pozíciójából tárgyalhat tovább, hiszen Amerikában megmentette őket a kormány, itt e…..
Subba Hősködés 2009.09.24 07:00:00
Azoknak, akik ott ülnek a dugóban, és nézik a sok ügyeskedőt a buszsávban, és azoknak akik tekerik a bringát és nézik a sok szerencsétlen faszt a dugóban:Béna aki két sáv közepén blokkolja a buszsávban előzőket, vagy hős hogy így büntet? Kommentelőnkkel történt…..
Tetőtől talpig megújul a Duna televízió arculata, új díszletek, új főcímek, és új csatornaazonosítók - ezzel nyitja az őszi szezont a csatorna. Hadd idézzük a sajtóközleményt: "A Duna Televízió arculatváltásának lényege: letisztult, elegáns látványvilág, a…..
T Bodai 2009.09.10 14:27:14