Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Másik

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok pornón és e-tápon (ízfokozó internet) nevelkedett gyökérnek a romantika az a mekiszerelem, az érzékiség egyenlő a seggre csapással, az előjáték a levetkőzés, az nő erogén zónája pedig egyszerűen a pina. Sajnálatos, szánalmas.A sexnek, és az összes hozzá tartozó…..
Igen, elértünk végre az első posthoz, ami miatt nem is oly rég létrehoztam ezt az oldalt. Sajnálatos -vagy szerencsés- módon pont ez a téma az, melynek kiaknázásával eddig nem törődtem. Egyszerűen nem szenteltem neki elég figyelmet, kizárólag esténként a parketten kapta meg az…..
Cápali megmondja. A Nőről... 2008.11.26 19:29:00
"A Nőről...Mást gondol, mint amit cselekszik. Mást mond, mint amit gondol. Csak egy dolog biztos, az a pici rugó, ami mozgatja: hogy mit akar. Ösztönösen, legbelül. Látva szemeit, hallva szavait és érzékelve testének finom összjátékát, talán rájöhet az ember, mit akar.…..
Cápali megmondja. Kísértés 2008.11.23 05:09:00
Ezúttal nem Hoolywoodról, nem holmi lepedőbe burkolt emberkéről a régi jó szocialista tábor első éjszakájának bátorságpróbáján, és nem is démonokról lesz szó, hanem a keserves, ugyanakkor édesen mardosó érzésről. Ez maga a méreg (ez a kedvenc szavam manapság, hallani…..
Cápali megmondja. Ár-Érték 2008.11.19 23:41:00
A manapság oly divatos(lehet, hogy csak én hallom sűrűn) ár-érték arány kifejezés egyre inkább teret nyer a köznyelvben (főleg az egyik *market reklámjában). A kifejezés első tagját a társadalom már remekül ismeri, ugyanakkor az utóbbi értelmezése kapcsán sűrűn pislognak,…..
Rövid és vastag? Hosszú és vékony? Vérerektől duzzadó? Egyenes vagy görbe? 10 centis vagy 25? Melyik az "állat"?Egy haverom hozza fel a témát folyton-folyvást, csak azért, mert farmerben lát (az igazából nem is én vagyok, csak egy sízokni), így gondoltam, megér a téma…..
Biztosan nem a pasitól...Egy nő önmagában is nő, legyen bármily korú, és itt most nem egyáltalán nem a manapság oly divatos sznob, pasigyűlölő, önmegvalósító szingli picsákra gondolok. Nyilván ennek is -mint mindennek- oka van, és hajlamos mindkét fél a másikat okolni, mert…..
A Másik 2008.11.06 12:42:08
Nos... egy nő sugározzon!

Talán az egyetlen őszintének hangzó mondat, szemelvény ebben a posztban.
Mitől nő a nő? Vagy inkább miért ír egy férfi egy ilyen posztot?
1. A választ keresi? Nem.. aki ilyet ír annak nagyon is tisztában kell(ene) lennie ezzel a kérdéssel, és tisztában kell(ene) lennie magával és a maga nőkkel való viszonyáról is. Ráadásul akkor nem írná le a választ!
2. A választ akarja megosztani másokkal? Erre jó dolog lenne a blog.. saját intim szféránkat így toljuk rá manapság a nagyközönségre (vagy kisközönségre). De aki egy nőtől ezeket várja: Legyen kislány, csábító, jóbarát és bizalmas, szerető, háziasszony, feleség, és a gyermekeim anyja... Az nem ismeri erre a kérdésre a választ.
3. Akkor csak fingja sincs az egészről, csak szimplán okoskodik, csajozni akar, vagy csak egyszerűen buta? Talán ezek közül az egyik a legvalószínűbb, legalábbis én így érzem. Más okát, célját ugyanis nem látom ennek a kis eszmefuttatásnak. Hogy miért? Lássuk:

Egy pár ellentmondás szúrt szemet a poszt elolvasása után. Rögtön a felütésben azt írod, hogy biztos nem a pasitól nő a nő, majd amikor kifejted, hogy mit vársz a nőtől (megint idézem: Legyen kislány, csábító, jóbarát és bizalmas, szerető, háziasszony, feleség, és a gyermekeim anyja.) felsorolsz 8 kritériumot, amiből 7 darabhoz Te is kellesz! Akkor hogyan állíthatod hogy nem a pasitól, vagy nem Tőled lesz nő a nő. Egyébként valóban, ezek nagyon fontos dolgok (bár egyik sem ér fel az őszinteséggel, a humorral, a műveltséggel, a jó kommunikációs készséggel, vagy az intelligenciával, amelyek ezek szerint számodra nem képviselnek akkora értéket, mint hogy egy nő legyen kislány... vagy pl. valóban fontos dolog még az általad említett sugárzás is), de nem értékek, hanem állapotok.
Egy nő sugárzik. Mitől sugárzik a nő? Attól hogy egy férfi pórázán van? Hogy jó háziasszony, szerető, anya, feleség, kislány, csábító, jóbarát, bizalmas? Szerintem NEM. És itt van máris egy másik ellentmondás. Mert szerintem igenis attól nő a nő, hogy vagy öntudata, és van akarata, és ha dolgozni akar, akkor dolgozni fog, ha anya akar lenni, akkor anya lesz. Az első pár mondatban kifejezted az ellenszenvedet a manapság divatos szingli, sznob, pasigyűlölő picsák iránt. De ott volt egy olyan szó hogy önmegvalósító! Ez Téged miért zavar?? Csak a Te feladatod az önmegvalósítás, és az az általad idealizált szupernő, aki olyan jó barát és feleség és anya, az meg kevergesse a húslevest önmaga nélkül? Igenis legyen öntudata minden nőnek és legyen erős minden nő!
Nagyon nagyon szomorú, hogy manapság sok ember van, aki hajlamos beszopni az ilyen félezoterikus, önjelölt pszichológusok által megírt esszéket. Valamiért harapnak erre az emberek, csak néhány sejtelmes mondat, és mindenki a lábaid előtt. Ha tényleg azt szeretnéd hogy összehugyozzuk magunkat, akkor tanulj stílust, legyél otthon a témában, és ne mondj ellen saját magadnak! Ehhez érteni kell. Vagy... Ezt meg kell tanulni. Ha annyira érdekel a téma, hogy vetted a fáradságot és megírtad ezt a posztot, akkor olvasd el a Csernus könyvet a Nőről (felmerült bennem hogy olvastad, és azért írtál a témáról, de elvetettem az ötletet, mert aki elolvassa azt a könyvet az nem ír ilyet), okulj belőle, és summázd egy posztban a véleményedet. Többet fog érni mint ez! Sokkal!