Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sweetrubber

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Név:Bauer Korcsma Söröző-BorozóCím:BudapestXVI. ker., Veres Péter út 19/A, Kartal utca 2. sarokNyitvatartás:08-23Csapolt:Osterbrau 180 Ft, elmegy - ez jobb szokott lenniHelyiség, kat.:IV. kat. kocsma, barnás színösszképpel: a linó, a füstdrapp falak (a pult mögött tégla), a…..
Név:Flekken Söröző ÉtteremCím:PécsHungária út 16.72213211www.flekken.huNyitvatartás:11-23/24Csapolt:Arany Ászok 290 FtDreher 340 Ft, a korsó mellé pedig járt, csak úgy, egy kupica péleszHelyiség, kat.:III. oszt. hely. Bent fehér kő, tükrös, barnás téglás színű, jó…..
Megérkezett a Rendőrségtől a tértivevény szelvény. A hatóság átvette a levelet, várjuk a megoldást! ..
Sörjárőr Blikk Söröző 2009.08.14 10:42:00
Név:Blikk SörözőCím:BudapestXVI. ker., Veres Péter út, szinte a Gyöngyhalász utca sarkánálNyitvatartás:05-23Csapolt:Arany Ászok 195 FtHelyiség, kat.:Kis-közepes méretű hely sárga falakkal, világosabb plafonnal, elől fehéres kővel. Italreklámok a falon, állófogas.Van…..
  A gumicukor továbbra is a kedvencünk. Az élet azonban nem csak édesített glutamin. Vannak problémák. Az egyik keserűség az, ha a fogyasztó nem tudja kialudni magát, mert éjjel hangos motorkipufogók robaja riasztja fel süppedős álmából. Ez ellen fel kell lépnünk. Első…..
Hivatalos gumicukor definíció Az MÉ 2-84/03 előírásnak megfelelően a gumicukor puhacukorkának minősül és az alábbi a meghatározása c. Gumicukorka Cukor, glükózszirup, esetleg invertcukorszirup és zselésítőanyagok (gumiarabicum, zselatin stb.) felhasználásával készült…..
Hans Riegel, a Gumi Maci atyja:..
Sweet Rubber gumicukor teszt nulla 2008.11.06 11:19:13
Hamarosan itt indul a nagy hazai gumicukor és szintetikus gyermekörömforrás teszt.Célunk: oktatunk, nevelünk, híresek leszünk, meggazdagszunk és a Lónyay utca tetején fugunk lakni.        Nem itt lakunk, de szeretjük ezt a várost. És ez nem a…..