Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztina-lapja

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legfőbb művészet tudod mi? Derűs szívvel megöregedni! Tenni vágynál! S tétlen maradni, Igazad van mégis hallgatni. Soha nem lenni reményvesztett, Csendben hordozni a keresztet. Irigység nélkül nézni másra, Ki útját tett erősen járja. Kezed letenni az öledbe, S hagyni, hogy…..
Répa,retek,mogyoró Születés 2008.05.16 12:43:00
 Sok mindenről írtam már,de lányok születéstörténetét még nem.Most ezt szeretném leírni. Lilike amint már írtam 2005.november 21.-én délelőtt 10 órakkor született 2 nappal korábban a kiírtnál.De ne szaladjunk ennyire előre.Vasárnap reggel filmet néztünk a…..
Répa,retek,mogyoró A kezdet 2008.04.19 17:08:00
Kezdjük az elején! ..1999.május 18.-án megismerkedtem egy csodálatos emberrel,aki azóta a férjem.2005.november 21.-én megszületett Liliána leányunk,aki gyönyörű,nagyon értelmes és nagyon mozgékony.2007. december 18.-án második gyermekünk is meglátta a napvilágot.Őt Nóra…..
Krisztina-lapja 2008.05.16 22:06:35
Drága Hajni.
Nem is szeretném, ha magázodnánk, hisz azért én sem vagyok ám annyira öreg:)Korán szültem, amit nem bánok, mindig azt mondom, felnőttem a gyermekeimmel együtt:)azaz a feladathoz.Az anyaság csodálatos4A legszebb dolog a világon!De te ezt át is érzed, olyan hatalmas szeretet van minden sorodban!
Az évek rohannak, és ripsz ropsz, mire körül nézünk, a pici gyermekből, kiskamasz, majd felnőtt lesz.Csodákkal, és nehézségekkel.Lesz két mini nő, akikre majd úgy tekintesz, mint a saját kamasz önmagadra, és a szíved át kell majd álljon arra, már nem mindig van szükség az anyura.Ez a leg nehezebb.Én még a mai napig is nehezen viselem, hogy a fiam, már önnálló életet él, ha haza jön, az ünnep, a szívemnek, hisz minden könnyem elsírtam, pedig ez az élet rendja.Egyetemista, és dolgozik.A pici lányom, aki 17 éves, itthon van, és remélem, még évekig így is lesz.Küldök neked egy verset, amolyan igazi anyás vers.Ölellek nagy szeretettel, téged és ezt két kis hercegnőt!
Fényképalbum

Régi kis album kedves képek,

raktározott gyönyörű emlékek,

Fénylő, ártatlan kerek szemek,

apró kezek, vidám tekintetek.

Két apró gyermek, édes Istenem!

tudod mekkora ajándék nekem?

Az évek tovaszálltak felnőtté váltak,

elé mentek megannyi problémának.

Már nem foghatom állandón kezük,

tehetem ölembe drága kis fejük.

Egy fiatal férfi, pici nő néz rám,

hiába mondják- Ne aggódj anyám.

Én vissza sírom azokat a képeket,

mikor négy apró kéz felém integet.

Nagy Krisztina

Pécs, 2007, 03. 07.