Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsedofka

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam Figyelem! 2011.04.28 22:03:00
Ki nem kapott még levelet tőlem? :) ..
dzsedofka 2011.05.02 16:18:07
... Legalábbis Amerikából. A Slate nosztalgikus cikkben tekintette át ennek az ősrégi, hagyományokkal teli bűnözési formának a múltját és jelenét. Ráadásul nemcsak a szerző, hanem az összes megkérdezett, Harvardi szakértőtől rendőrig hasonlóan állt hozzá a témához.Azt…..
Sokáig érleltem magamban a dolgot, mert azt gondoltam, hogy ez csak a rám jellemző "bocs, hogy élek" neurotizmus irigységgel megspékelve, de rájöttem, hogy ennél azért több van ebben.Hogy miben? Hát abban, hogy utálom, amikor valaki nagyon otthonérzi magát nyilvános…..
A Facebook újításait taglaló múltkori postomat úgy zártam, hogy sejthetően a Facebook hamarosan előáll új, mélyen targetáló hirdetési rendszerével. Az eMarketer készített egy rövid interjút Mike Murphyvel, a Facebook sales-ért felelős alelnökével. Ebből kiderül, hogy a…..
A brit kocsmakulturális körutunkat feldolgozó sorozatunk jelen darabját az ale-ek derékhadának, a kategóriájukban nem kiemelkedő, de korrekt söröknek szenteljük.   Marston's Pedigree A III. brit sörtúránk első söre volt, így természetesen jólesett, de ez sem befolyásolta…..
Vadjutka a Pecsában járt, cukikat keresett, riportot írt. Cukitörténelem képekben, itt. ’A régi cukikkal már senki sem törődik’ felkiáltással vetettük bele magunkat vasárnap a Pecsa bolhapiacának forgatagában, hogy felkutassuk: mi történt iskoláskorunk, vagy…..