Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bizsibazsi

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NST történetének egyik leghosszabb és legintenzívebb, gyalázkodásoktól sem mentes  thread-je zárult le ma, Fabregas marad az Arsenalban, és a körülményeket patikamérlegen porciózva, emberi és sportszakmai szempontok szerint is így van ez jól. 2010 nyarán ez egy olyan…..
igazából, megint azzal kellene kezdenem hogy sajnálom amiért nem írtam, meg hogy akartam bla bla...De igazából örülök hogy nem volt időm most bejegyzést készíteni. Ugyanis a munka miatt lettem ennyire elfoglalt. Az elmúlt héten annyit dolgoztunk, hogy szinte élni nem volt időnk.…..
my name is balazs 2008.12.05 00:55:00
"I want to be Barbie. That bitch has everything"   (Meg is volna a bevezetés) Tehát igyunk finom teát (szerintem egyébként jó).  Tehát újra szabadkoznom kell mert rég írtam, de sok időm sem volt, amikor meg lett volna (sőt még kedvem is volt) sikerül okosba…..
Utálok  bejegyzést kezdeni, mert nem tudom mit kellen ide írni, úgyhogymost egy idézettel indítok. I'm not like this and I won't be like that. If I were like this or that I wouldn't be what I am.  Véletlenülkitöröltemkb.2oldalnyiszövegetúgyhogyidegesvagyokmajdírokkésőbb...
my name is balazs 2008.11.28 11:12:00
I know, I know. Rég írtam, de ebben nem csak én vagyok a hibás. Vagyis de, viszont több összetevője is van a mulasztásnak. Ott hagytam abba ugye hogy:kaptunk melót ,mehetünk csütörtökön is meg szombaton is, remélhetőleg a gatwicki hiltonba  Csütörtökön mentünk Gatwickbe.…..
my name is balazs barát!? 2008.11.18 22:38:00
igazából túl sok minden nem történt az utóbbi napokba, kaptunk melót ,mehetünk csütörtökön is meg szombaton is, remélhetőleg a gatwicki hiltonba + a héfői nappal egy új időszámítás kezdődött-> megjött az első fizetés. Gondolkodtam rajta hogy a memoir címe a klasszikus…..
my name is balazs high 2008.11.16 22:55:00
  Péntek óta nem írtam. Nem is baj. Túl sok jó dolog nem történt. Pénteken sikerült elhagyni kb 3\4 francia kenyeret. Bizony ilyen sem sok emberrel fordul elő. Tamással jöttünk haza a boltból, kis bevásárlas után és finoman fogalmazva is meglepődtünk mert a csomagból…..
my name is balazs lounge 2008.11.14 14:17:00
  Hát hát... (persze tudom hogy háttal elvileg nem kezdünk soha mondat, de szerintem ez esetben még kedvenc magyar tanárunk is max. a Varga Balázstól vonna le pontot). Tehát! Ez a 2 nap gyakorlatilag megtörténhetett volna az elmúlt két évben bármikor. Mintha otthon lennék.…..
a tegnap átmeneti pause után újúlt erővel vetem magam a szavak erdejébe. Ott tartottam ugye, hogy Dzsingisz kán kicsit megnyalta párszor a boros üveget. Olyannyira sikerült neki szopogatni hogy a végén ő szopta be a harcibrét. Na de több szót nem is érdemel. Nem tértem ki viszont…..
my name is balazs - 2008.11.11 20:26:00
ma nincs kedvem írni úgyhogy inkább dalban mondom el.1234..
ez az utóbbi 4 nap nem volt éppen gyönge...darabjaira hullottak a mindennapjaim, így fordulhatott elő hogy barátomnak Bamilánnak sem sikerült válaszolnom és Atesz komát is elhanyagoltam, meg minden szokásos napi tevékenységet. Hogy miért? ...Pénteken hivatalosak voltunk a Britt…..
végre végre!! van állandó és értékelhető gyorsaságú internet. Jött a kis rasztafari koma aztán bekötötte. Persze csak a hálózatba, mert ugye a modemet nekünk kellett beüzemelni (cimbora nem igazán állt a helyzet magaslatán e téren)... Ennyit a szakértő…..
my name is balazs első stáció 2008.11.06 01:37:00
Utálok mindent az elejéről kezdeni úgyhogy egyből a közepébe csapok. Eme blog nem azért jött létre hogy magamat reklámozzam (bár mindenképp jó marketing lehet majd az én leszek a legnagyobb király projekt munkálatai közben). Épp emiatt nem is fogom minden létező fórumon…..