Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Virgonc-

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pszichedelikus élménye volt Bangkok Charlie-nak a legendás bangkoki éjszakában, ráadásul ehhez nem is volt szükség semmiféle tudatmódosító vegyületre. Az út szélén állva már messziről látszott, hogy a leintett taxi nem mindennapi járgány, nemcsak az indexe villogott, de a…..
-Virgonc- 2012.07.05 19:02:42
Ha már úgyis többször megkapta a kérdést Bangkok Charlie emailben és Facebookon, akkor itt a jó alkalom, hogy következzen néhány Last Minute szilveszteri tipp Bangkokra Természetesen talán mondani sem kell, hogy lesz buli a Khao San Roadon, tehát a hátizsákosok Mekkájában, ki sem…..
Ha hétvége, akkor egy kis túrázás, hogy kimozduljon az ember a lakásból. Így Bangkok Charlie is gumicsizmát húzott vasárnap és kinézett a Chatuchak hétvégi piacra, mely a hírek szerint a legfrissebb árvíztől fenyegetett terület. A legutolsó blogbéli jelentkezéshez képest nem…..
Imádom a régi bangkoki filmfelvételeket, fotókat nézegetni. Nem is kell sokat visszamenni az időben, hiszen az utóbbi 10-15 évben olyan nagyot változott a bangkoki utcakép. Elég csak a skytrainre, a magasvasútra gondolni, amit 1995-ben adtak és gyökeresen átalakította a belvárosi utcaképet – lehetne…..
Gondolom sokan emlékeznek a blog rendszeres látogatói közül Bellre, aki a Thailand's Got Talent idei sorozatának az egyik legnagyobb sztárja. A zsűrit még a selejtező során döbbentette meg, ezt a videót itt lehet újra megnézni. Azóta körbeturnézta a különböző tévéműsorokat…..
-Virgonc- 2011.05.14 10:31:15
Bangkok Charlie esze ágában sincs hiszterizálni, csupán a mai Nation címlapját idézi, ott ugyanis öles betűkkel szerepel: Rémálom Szigetek. Jól kiemelve számokkal ecsetelik, hogy mi a helyzet Dél-Thaiföldön, ahol néhány napja több körzet is katasztrófa sújtotta övezetnek…..
Mindenképpen a nap híre, de lehet, hogy beillik a hónap hírének is. A Thaiföldre utazók és tervezgetők  jelentős részének rendszeres hobbija a repjegyvadászat, hogy kivel és mikor lehet a lehető legkedvezőbb áron eljutni a térségbe. Mondanám azt, hogy olcsón, de erről…..
Távirati, vagy inkább twitteres stílusban a legfrissebb információ: Thaiföldön 28 tartományt érint az árvíz a 76-ból, eddig 17 a halálos áldozatok száma. Az alábbi Google Maps térképen látható a vízzel fedett terület, a kép alatti linkre kattintva pedig megnyílik nagy…..
Hetek óta tervezem már, hogy ezt az ízig-vérig aktuális slágert bemutatom itt a blogon, mert annyit ment a thai tévéken és zenei csatornákon, hogy már Bangkok Charlie is kívülről fújja lassan. No meg azért is érdemes megismerkedni vele, mert ebben a régi és új keveredik egészen…..
Ismerősek ugye ezek a képek? A helyszín Bangkok központja, a Ratchaprasong kereszteződés, ahol az Erawan szentély áll,  ahol a két skytrain vonal találkozik egymással és óriási vasbetonlábak fonják körbe a teret. Na meg itt van egy óriási közúti kereszteződés, összesen…..
 Alig néhány nap alatt körbeszáguldotta a webet az alábbi videó, sőt, hivatalosan már el is tűnt onnan. Én az alábbi címet találtam, beágyazom ide, hogy aki még nem látta, végig tudja nézni. Már ha végigbírja. Egyszerű karbantartási rutinfeladatról van szó,…..
Bangkok Charlie jelenti Önünnep 2010.08.19 17:25:00
Az egyszeri farang csak csendesen elbóbiskol hétköznap este Bangkokban, örül, hogy megúszta az esedékes éjszakai felhőszakadást, amikor gratuláló email érkezik Tokyóból. Óvatosan néz körbe, hogy mit követett el már megint öntudatlanul és kiderül, hogy a megszületett a…..
-Virgonc- 2010.08.20 08:34:50
Nem vagyok sem amerikai, sem reklámguru, de van egy olyan sejtésem, hogy ezek a reklámok nem nagyon kerülhettek volna tévébe a szabadság országában. Vagy ha igen, biztosan lett volna néhány harcos szervezet, akik felháborodott leveleket írtak volna és követelték volna a betiltásukat…..
Az előző posztomban megjósolt csendes hétvégének lőttek, pontosabban robbantottak. A választás mondhatni papírforma szerint alakult, győzött a kormányzó Demokrata párt jelöltje Panich, a választási bizottság nem hivatalos végeredménye szerint 96 480 szavazattal. A piros inges,…..
Mindig csak kapkodom a fejemet a félévente rendszeresen megtartott Commart Thailand pc és egyéb szórakoztató elektronikai kiállításon, mert ez nem is kiállítás valójában, hanem egy óriási akciós piac. Mindig óriási tömegben hömpölyögnek a thaiok, araszolgatni lehet csak a…..
Nagy dolog azért szerintem, hogy Cannes-ban egy thai film győzött, ám szerintem ezt a filmet egyetlen kiküldött magyar tudósító/filmkritikus sem látta. Végigpörgettem gyorsan a magyar oldalakat, az természetes, hogy beszámolnak a magyarokról, ajánlgatnak is néhány külföldi…..