Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r.crusoe

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Kispolgári fertőzés 2007.07.07 17:13:00
Ne feledjék, ma monstre Alfa holdbázis van a Filmmúzeumon éjfélig! Más érdemleges program híján egész sokáig ki lehet húzni vele. Legalább este nyolcig, amikor a már tegnap is ajánlott Vitatott személyek sorozat lesz a Duna2-n, ma Gerő Ernő élete kerül az objektív elé. Az m1…..
r.crusoe 2007.07.08 13:21:51
Egy figyekmeztetést igazán írhattál volna a tegnapi tv2 filmhez barb, múlt héten sikeresen megmenekültem a baromarcútól, de most nem sikerült. Kezdődik a film, Ikerhatás a címe, Jackie Chan szerepel benne, mondom csak nem olyan rossz. Az első reklámig néztem. Bűn rossz. Ha azt mondom hogy sz@r, akkor túlminősítem. Egyszerűen semmi, egy nagy semmi, a tv2 alulmúlta önmagát. Ez a film a megtekintett 20 perccel jobban felidegesített, mint annak idején a Paranoia 1.0, na az nem volt semmi. De, pontosan az volt, bár kicsit jobb mint ez.
Kezdjük egy kis retróval, Kordagyuribácsi és H. Levente hosszú ideje tartó slágerkeresése végéhez közeledik, ma este kiderül, melyik az elmúlt 50 év legnépszerűbb slágere. A c:c szerkesztősége közfelkiáltással Pákó Add ide didit! című kiváló szerzeményére szavazna, ha…..
Az előző részben meg lett fenyegetve egy besúgó, ki lett nézve egy újoncrendőr szép mentősnéninek, ágybavalónak, és hulla lett találva, nyakában táblával. Itt nyitunk, a kamera kéjes élvezettel mutatja a sebeket, az üveges szemeket, a fehér bőrt, HULLA BAZMEG, értjük. Mivel…..
Ha szerda, akkor annyira egyértelmű, hogy Dr. House (21:00) és Hősök (22:05) a TV2-n, hogy ajánlani sem lehet nagyon mást. Mai napiizénket sixx kollégának ajánlom, Peter Petrelli azaz Milo Ventimiglia, mielőtt még emóvá változott volna. De este kilencig is ki kell húzni valahogy…..
comment:com Megbukott a Hősök 2007.05.25 13:57:00
Most már hivatalosan bejelenthetjük: a Hősök megbukott. Mármint Magyarországon. Múlt héten és most is alulmaradt ugyanis a Dr Csont című, egyébként nem túl izgalmas Helyszínelők-utánérzéssel szemben. Ennél is szomorúbb, hogy amíg az este kilenckor kezdődő Doktor House-ra…..
Elég volt a port.hu címoldalát kinyitni, és megvan a napicsaj, a retró, a jó film és a mai napra javallott kiröhöghető műsor is. Napicsajunk Leonor Valera, a Hallmark 1999-es Kleopátra feldolgozásának címszereplője. Szandál, homok, vér, és stilizált dugás - mi kell még egy jó…..
Ott hagytuk abba, hogy Parkman összeesett egy csehóban, és egy gyanús néma fekete gyerek méregette közben, hát most kiderült, hogy Claire apja rabolta és kábította el. Matt próbál gondolatot olvasni, de nem megy, a fekete srác egyik tulajdonsága ezek szerint a képességek…..
Evidens, hogy onnan folytatjuk ahol abbahagytuk, hiszen eredetileg ez egy duplarész volt, csak az RTL kifürkészhetetlen szándékainak köszönhetően lett belőle két különálló epizód. Szájid imádkozik a hajón, vagy rendes napi ima ideje ez, vagy a szobor lába késztette erre - nem…..